Отговори
# 255
Честито и на Красивата Елена Даниел и Венцислав да са ви живи и здрави

# 256
  • Пловдив
Еееее не, за втори път изтървах урината. Баси пликчето, как се отлепя незнам. Иначе я закарахме поне кръв да й вземат  Embarassed. Всичко мина ОК, звук не издаде, даже беше с усмивка на лице  Simple Smile Сега съм заложила третото последно пликче, белким хванем нещо, ако стане ще почерпя  Joy ако ли не слагам памука и айдеееее...
Ставам, че пюрето ме зове   chef

# 257
Честити месечинки на Ели, Миро, Дани и Венци!Гери, малката е прекрасна и как стои само самичка на люлката. Радо още се сгъва напред.
Елфи, обещавам най-тържествено да публикувам рецептата за кремчето за лишейчета, но трябва да помоля някоя аптекарка да ми го напише по-четливо, че от 4 съставки само 2 ги разгадавам  Embarassed Нали знаеш лекарите как пишат Laughing
Асе, имаме точно същото мече и Радо много му се радва.
Анту, Супичка, не мога да ви помогна, но дано по-бързо да отмине. Радо приемаше лъжичката, но не и съдържанието й, та и ние свиквахме около месец и половина.
Ди80, браво за хубавата вечер! На следващото парти - Първо място, то сега беше за загрявка.
Ох, вече ще се побъркам. Не мога да разбера кърмата ли ми намалява, Радо ли прави някакви фасони- когато е на пюрета и каши си изкарва спокойно 3,5 - 4часа,а като се почне едно кърмене вечер от 18 часа до сутринта сучи поне 10 пъти #Crazy Гърдите ми са разранени, а още няма зъби. Сега съм се намазала с Гармастан, приготвила съм си лактогонен чай и ще видим довечера какво ще стане. Ако не беше тази АБКМ, нямаше чак толкова да се шашкам, но Фризопепа си е гадничък и ще има да стои гладен.
В момента голяма игра се е заформила с една възглавница- Гого я подхвърля над Радо  и той се залива от смях. По принцип малкия много обича батко си и са много сладки като си играят. Радо подскача в паяка, а Гого го гони със стола на колелца - шоу!

# 258
  • В сърцето на ММ
Честити месечинки на ЕЛЕНА, МИРОСЛАВ, ДАНИЕЛ И ВЕНЦИСЛАВ ! Hug
Влизам за малко,че малкия пак спи на сешоар.Стана 3-4 нощи въобще не спи.Ужас.И като гледам не сме само ние. Mr. Green

# 259
  • Варна
Здрасти и от нас  Mr. Green!

И такааааааа, да започнем с почерпката. Ей, голямо стана момичето ми вече  Heart Eyes. Благодаря на всички за честитките!   bouquet

Честити половин годинки и на мъжката част от днешната компания!
Да са здрави, весели и будни деца.  Hug Hug Hug

Вчера всички заедно ходихме на пицария с приятели и техните деца. Елчето много слуша, каките дивяха, само дето беше много запушено. Абе хубаво си изкарахме. Вики днес очаква подарък от третия Дядо Коледа за тази година  smile3533 и най-накрая ще получи така желания подарък - комплект динозаври и книжка за динозаври. Милата миналите два пъти беше така разочарована, че не ги е получила. Хубаво е да си дете в днешно време  Mr. Green.

Гери, браво на малката ни адашка. Друго си е да ти олекне на "душата"  hahaha. Много е сладка с това якенце и цвета е супер.

Ех, Шоши, не съм по зимните спортове, но много обичам снега. Гледам супер сте изгарали.  Peace

Лусия, искрено ти съчувствам  Hug. Трудно бих издържала на темпото на Даниелка. Дано има кой да те отмени поне за малко.

Дими, страшна си! Голяма красота си измайсторила. Сигурна съм, че и на вкус е била супер. Много сте сладки тримата. Дано успееш да се справиш със сроковете за изтрития файл  Peace.

Светли, и аз по-късно видях как си го превързала милия  hahaha. И аз така правих с Вики, ама да знаеш, че бързо се научават да се измъкват  Laughing.

Ди80, браво, че сте разпуснали качествено  Heart Eyes! И аз съм сигурна, че 4тото място е, защото сте поизгубили тренинг.

Ди13, дано бързо отмине този период на не спане  Peace.

Ние също имахме проблеми със шишето. Ни вода, ни чай. Само лапа биберона и го дъвче. Но както вече бях казала, като и позатоплих водата и пийва. Вече взех и сок да и дава. Е смесен с водичка, но тя си ми е още глупаче  Mr. Green.

# 260
Ха здравейте!

Честити месечинки на всички празнуващи бебчета!Да растат здрави и щастливи!

Гери ето тук можеш да го видиш но няма нашия цвят оранжево http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/57_163

Лелееее малката спеше и я бях оградила на спалнята.Кога се е събудила не знам.Чух само едно силно тупкане и неистов рев отивам и я намирам под нощното шкафче на спалнята!това сега преди 15 мин.Още прихълцва.Отивам да я погушкам и ще дойда пак!

# 261
Момичета мойте безсънни нощи са овъзмездени
Имаме 2 зъб  Mr. Green
Та Босилече вечер към 21:00 давам цица после АМ 180мл, и спим до 4:30 после пак циц сън до 6:30 и после папу .ох имам помагач докато пиша.ади бай до скиф

# 262
  • София
Честити месечинки на малките сладури ЕЛЕНА, МИРОСЛАВ, ДАНИЕЛ И ВЕНЦИСЛАВ - да растат здрави и весели!  Hug

Момичета, внимавайте кого каните на гости днес - Игнажден е и според поверието цялата ви следваща година ще бъда такава, какъвто е човекът първи прекрачил прага ви днес. Ето и малко инфо.

Димитриана - поздравления за тортата smile3501! Изглежда супер, а съм сигурна, че и била също толкова вкусна! Да сте живи и здрави и тримата!

Гери, много ти е сладка дъщеричката  - да ти носи само радости!

Гоголина напълно ти съчувствам - моя мъник ме хапе от преди два месеца, ама какво да се прави - сърбят го венците детето. Аз обаче още от седмия месец на бременността се мажа с крема на Авент за зърната и да сега не съм имала проблем с тях. Стискам палци  Hands Thumbsup всичко да е наред с кърмата и да си го кърмиш още дълго време. Разбирам те много добре и за зъбите, ставите, косата. Поне косопада успях да оправя - купих си някакви италиански ампули /сега ще погледна как се казват - фирмата май е Natura House, а ампулите са NaturActive Fiale Rinforzanti/ пише, че са с малахит и ройбос. Мазах се около два месеца по 2 пъти в седмицата и косопада спря - голяма чудо е това, щото и преди да забременея съм имала проблеми с косата. А самите ампули хич не са скъпи -  в нашата аптека са по 1,90 лв и една стига за два пъти.

Ди80 [/b] - много се радвам, че сте се забавлявали! Пожелавам повече такива събития да имате!

Елфи, Детрикса ти го е казала много хубаво - ако детето изглежда доволно, шава си и не мрънка много всичко е наред! Казвам го от опит, щото и на мен ми се струваше, че Алекс не се храни добре /третия и четвъртия месец като го сложех на гърдата цоцваше само по пет минутки и край, а преди това се хранехме по половин час/, ама после на консултациите се виждаше, че детето си расте много добре. Така че се успокоих и сега не се шашкам, и не го насилвам - да яде колкото му се яде!

Анту, ние не сме имали проблем нито със шишето, нито с лъжицата. Водичка му давам още от начало - вярно, че не я обича кой знае колко, ама все пак пийва. Сега е почнал яко да дъвче биберона, ама като е жаден си пие. А с лъжичка от втория месец му давам Вигантола и Зимафлуора, та детето си беше свикнало с нея и не съм имала някакви проблеми при захранването. Дано Максим скоро до свикне с нея - ще свикне, къде ще ходи   Hug. Само ти не се отказвай лесно и бъди по-настоятелна.

ох, да взема да спирам, че стана цял ферман  Flushed

# 263
  • София
Да дам и едно предложение за заглавие на следващата тема: Коледата на вратата вече чука, Юнче на земята тупа!

Жузефина - честито ви първо тупване! Дано на малката бубулечка да й няма нищо!

Щък - често ви зъбче!

# 264
  • Варна
Ей, Щъки, озъбихте се значи  newsm47. Честито! Дано следващите да не ги усетите и двамата  Peace.

# 265
Благодаря за честитките  bouquet  bouquet  bouquet
а ето това е от нас

да ви е сладко Heart Eyes
Мирослав много хареса специалния поздрав от любимата си Симона и и връща жеста с
честити половин годинки и на Ели,Дани,Венци да са здрави и усмихнати деца,за да радват мама и тати!!! newsm51
аз се включвам на бързо само,че и мен ме чака торта и подготовка за "малкия"рожден ден!!!
да се отчета за кг(вчера бяхме на консултация) Embarassedтъкмо похвалих Мирослав,че и той е финно гадже пред снахата,а то се оказа че сме завидните 8кг и 67 см Joyама добре си похапва пюрета де!! Naughtyсамо днес където тиква не искаше и да близне,сигурно се е пазел за тортата hahaha
весел и усмихнат ден на всички   bouquetцелувки от нас с Мирослав Heart Eyes

# 266
  • В сърцето на ММ
Щък,ха честит ви зъб и дет се вика:"Цица да ти е яка" Mr. Green

# 267
забравих да честитя зъбчетата на Щък!!!!за мен беше голяма радост,появата на първите зъби Grinning
честити ви зъбчета-бели и здрави!!!

# 268
Честити месечинки на Ели, на Миро, на Дани и на Венци! Да са живи, здрави, послушни и усмихнати!
Анту, и при нас Дядо Коледа тръгна много рано тази година  Wink Вече децата имат по един подарък от една приятелка. Днес Ванина ще се сдобие с още един от градината. А утре пък друга приятелка се кани да ни посети с подаръци. Следващата седмица едва ли ще имаме и ден пропуск. Ама нека се радват децата. За яденето – не му мисли. Ще се научи. Няма накой да е останал цял живот на цица я  Wink
Гери, много сладка Елито на люлката  Hug
Дими, тортата изглежда великолепно. Вие също. Дано и с възстановяването на файла да се справиш така добре  Peace
Ох, Жу, горкичкото... Дано бързо да го забрави това падане и да не ви се случва повече
Хехе, Щък, а честито ви зъбенце
Боже, това дете ще ме побърка  #Crazy Такова реване, мрънкане, нервничене. Ужас. И изобщо не съм сигурна вече, че е зъб. То за щяло и не щяло реве. Не спи в леглото, ама хич. Ни денем, ни нощем. Направо ви се чудя, момичета(става въпрос за тези, дето децата им отдавна така).Аз не знам колко време ще издържа  #Cussing out
Но да се настроя положително. Довечера е първата сценична изява на Ванина. Да видим как ще мине. А дано и Мишето да не създава грижи на баба и дядо

# 269

Принцеска, ти за какви покупки питаше какви са ни мненията \аз като албански реотан три страници по-късно питам...\

Ами предстои ни купуване на стол за хранене, проходилка и стол за кола. Е проходилка вече си имаме - подариха ни за малкия за коледа. Интересуваше ме вие имате ли си вече, доволни ли сте. Какви марки са за да ме насочите в избора, че нещо се затруднявам. newsm78 Бях си харесала проходилката, тази пружиниращата на Пег перего но ще видим сега каква са ни купили и ще си я ползваме нея.

Общи условия

Активация на акаунт