Отговори
# 270
Ехее Щъки честито ви зъбенце!
Yoya дано бързо да минава този период!И ние бяхме така и все още имаме такива дни!
silvadge благодаря за почерпката!Страхотни сладки!Направо ми потекоха лигите!
jeninik тупването не ни е първо.Второ е само че този път с повече рев  Mr. Green

Аз сега съм застелила едно дебело одеяло на земята и я пуснах да си играе.Вече 10 мин.се забавлява сама!Това е постижение!

# 271
ТОВА ДРЕБНОТО НЕИСКА ДА СПИ И ХЛЕНЧИ САМО.
нЕ СЪМ ВИ ЧЕЛА ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ПРОЧЕТА.МНОГО МИ Е БАВЕН И НЕТА И ВЕЧЕ #Silly smile3511 smile3513

# 272
Gery80 Както вече казах проходилка ни купиха и се размнахме с тази пружиниращата на Пег Перего. Иначе струва 155 лв. и според мен е много подходяща за децата ни точно сега, незнам за вас , но ние много обичаме да стоим прави и да се друсаме. Проходилката е нещо като бънджи и проходилка комбинирано. Столчето за хранене го гледах в Хиполенд - 290лв. мисля че беше.

Момичета извинявайте, но май нещо съм пропуснала. За какво гласувате за Лъвичката да гласуваме и ние?

# 273
Принцеска, само за столче за хранене мога да ти помогна - по мое мнение столчето трябва да отговаря на следните критерии:
1. колелца със спирачки - колелца, за да се мести по-лесно, а спирачки, за да не гониш бебето и столчето из кухнята
2. регулируема по височина седалка - за да си го нагласиш на удобна височина
3. степени на наклон на седалката
4. по възможност да е от лесно почистващи се материи

Ето няколко такива
chicco обаче не се регулира на височина, ама пък има кош за играчки
cam
това си избрах за нас
на една юнска мама - много е красиво, не се регулира наклона на седалката обаче

има и такъв вариант, това е супер удобно при пътуване, на гости

този тип могат да стават после на масичка и столче, недостатъкът е че не се регулира на височина и на наклон, а и заема повечко място

# 274
Ей два дни не мога да ви изчета то писали писали , че се забравили!

Ха сега честито на малките порастнали бебоци!Много да слушат мама и тати и много здраве!

Тези дни съм претрупана с работа и нямам никакво време за нета , а пък и днес баткото имат тържество и дядо Коледа ще им носи подаръците а ние за малко да се успим сутринта , че тази хулиганка малката става по сто пъти през ноща направо вече  Shocked.Е това че тя заспа и да по свърша още нещо.

Приятен ден на всички и весело изкарване на празнуващи те!

# 275
Ето ни и нас, порастнали - бяхме на консултация и е вече 6.600 кг (+600) и 65,5 см (+2,5). Такова наддаване е не просто похвално за нас, ми знам ли как да го нарека newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
А на този вятър щях да се вкочанясам по едно време, въпреки че не съм спирала да е движа и издържах само 2 обиколки на парка. Дано се пооправи времето, че как ще я караме следващите месеци незнам  cold
Гоголина, при вас е весело  Party, дай боже и ние след време да имама още едно дете и да разберем какъв кеф е да си ги гледаш Flutter а за кърменето - дано удържиш още, ама може и да не му стига на човека. Може да пробваш като Щък да даваш добавка само вечер  Peace
Луиза и Ди13, лоша работа с тези немирници, дано се поуспокоят и ви даряват само с усмивки, че не ми се мисли какво ви е  Hug Hug
Жузефина, дано се успокой Петя и й няма нищо, дори уплаха бързо да забрави  Peace
Щък, честит ви зъб! tooth
Силваж, много добре се развива малкия мъж, само така  thumbsup
Йоя, дано се успокой Мишката, може да я е хванала сценична треска Wink Да разказваш после как е минало представлението  Peace

# 276
  • София
Здравейте и от нас !
Честита месечинка на Елена, Мирослав, Даниел и Венцислав! Много много здраве и усмихнато детство!!!
При нас нищо ново под слънцето. хапваме спинкаме не ревем / да чукна на дърво  Praynig /. Стискам палци всички неспящи, неядящи, ревящи и мрънкащи бебоци бързо да се оправят.
Дими тортата е чудесна и вие също  Grinning
Асе ние взехме на Теди ето това яке 

от Скай Сити, беше 25 лв. Имаше и други хубави на тази цена. Ох това с пликчетата с урина и аз трябва да го от тренирам, а се мотая и ако го оставя за последния момент сигурно ще сме същата история. Все си мисля че до 4.01 има много време, ма то ся ще мине.
Елфи браво на детенце че хапва, и ние днес си изядохме цялото пюре и не се дохранвахме.
Ди80 добре сте си потанцували, а  Laughing  Laughing
Щък честито ви зъбче
Yoya успех на Ванина, после ще разказваш, сигурно много се вълнува  Grinning
princesska аз съм харесала този стол за хранене за сега http://www.-spam283-/rw/items/CISTGC-chipolino-gc.html/browse/?page=1&cat=22
detrixa браво за наддаването  Grinning

Хайде това от нас, че пиша 1 час и 2 пъти без да искам го изтрих  #2gunfire
Хубав и спокоен ден Hug

# 277
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честита половингодишнина на Елена, Миро, Венци и Дани! Да сте весели, послушни и здрави дечица!

Ох, не мога сега да пиша, че мия прозорци, ма по-късно след консултацията ще се включа.

П.С. честито зъбче, Коси

# 278
  • София
Здравейте и от нас!
Благодаря ви за милите думи за Ели! Grinning  Hug  Heart Eyes

Честити месечинки на нашата адашка ЕЛИ, МИРОСЛАВ, ДАНИЕЛ И ВЕНЦИСЛАВ! Да растът много здрави, засмяни и послушни!

Елфи, кофти че си попаднала на скапан лекар и ти е наговорил тези неща, добре че не си я послушала. Като че ли сега не ме дразни толкова хъркането, може би защото ми се спи повече.
Браво на малката все така да продължава да си хапва.
Асе, дано третия път успееш. Ако се лепят както лепенките за пъпче, въобще няма да й слагам от тези пликове.
trapezica, супер, че сте взели подаръци на децата.
Ди80, супер, че сте се забавлявали, а 4-ти място никак не е зле. Моята половинка хич я няма в танците, ако успея да го изнудя някой булс да изтанцуваме заедно е добре.
АнтуGrinning! Когато трябваше на давам на Ели вит.С с лъжичка, беше ужас само я буташе и почти нищо не изпиваше, ама сега при пюренцата нямаме проблеми, но не давай със същата лъжичка. Майче повечето изключително кърмени бебчета не обичат шишетата и лъжичките. Дано бързо свикне и нямате проблеми със захранването.
Райче, наистина от "истински" зеленчуци по-хубаво няма ама няма от къде да взема и си купувам, а и не можех да изчаквам още. Супер, че е пийнала водичка, Елена само дъвче бибата и се мокри, но не пие. Брабооо за мерките!
Гоголина, а не е за дълго толкова стабилна и тя се сгъва. Не знам какво да ти пиша, стискам палци, кърмата да ти стига и бързо да отминат тези буденици. И малката в последно време зачести нощтните хранения.
Ди13, дано бързо отмине бодуването.
Ани, супер, че сте изкарали добре в пицарията, аз Елена не смея да я  водя, че като знам какъв киселяк става, едва ли ще успеем да стоим спокойно. Вики ще бъде много щастлива от дългочакания подарък. Бях пробвала с по-затоплена водичка, но пак същата история. Но не съм и много настоятелна.
juzefina, дано се е разминала само с уплаха и нищо й няма на малката принцеска. Е, супеер че си се забавлява самичка. Мерси за линка.
Щък, честити зъбчета! Дано другите излезнат по-лесно.
jeninik, ако ги намеря ще ги пробвам тези ампулки, че не спира да капе тази коса.
silvadge, браво за мерките.
Yoya, супер още много подаръци да получат малките! Не знам с тези капризи до каде ще стигнем, ето малката от сутринта не беше спала, едва направих пюрето, изяде с рев 2 лъжици и на цица заспа и вече час ми е в скута и нищо в къщи не мога да свърша, а ако я уставя ще падне един рев и аз не знам какво да правя. Дано Ванина се представи блестящо.
Маслинка, кофти, че и малката се присъединява към неспящите юнчета.
Принцеска, виж някъде в предните страници има линк към тема в клюкарика. Честита проходилка, а Ели още не седи изправена, омекват й краката.
carmell, благодаря, че си си поиграла и на мен ще ми е от полза.
Атии та, пу-пу малката е голяма сладурана! Якенцето е супер! Къде е Скай сити?

# 279
  • София
Гери Sky City е в Гео Милев ул. “Коста Лулчев” № 52, до бившия завод "Електроника". Иначе магазина е Z-OUTLET на 2 етаж, до стълбите.

# 280
  • София
Ании та, благодаря ти! Освен дрешки друго предлагат ли?

# 281
  • София
Само дрешки има, и обувки имаше последния път. Сега се сетих, че има на такъв магазин и на Ангел Кънчев 26, но там не съм ходила. Една приятелка каза, че има и там хубави неща на добри цени.

# 282
Привет и от нас! Hug Hug Hug
carmell Много благодаря за изчерпателния отговор smile3525

Момичета, никой не ми отговори за какво гласувахте за Лъвичката, кажете да се включим и ние

До скоро за сега bouquet

# 283
# 284

Момичета, никой не ми отговори за какво гласувахте за Лъвичката, кажете да се включим и ние[/b
:
Гласуваме затова ,че помогна на Лилибон много..Изчетох ви ама по-късно ще пиша.Ивайла неслуша днес.Ще има конско след малко. Joy

Общи условия

Активация на акаунт