Съпруги ,чиито мъже пътуват - 2

• 38 323
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
А в Експресбанк винаги искат пълномощно...застраховат се хората.Първо когато се направи пълномощното се ходи от титуляра в банката за да го опомене и узакони лично.Там те попълват документи с номера на пълномощното и така само с него имаш право да оперираш.
Ако титуляра не го е представил започват да се заяждат....То те по принцип са криви,но......
Ей ошашави ме  Shocked ... от нотариус и вътрешно си имаме, но за другите щуротии не съм чувала?! Упоменахме, че трябва да важи за клоновете в цялата страна, защото го сключихме в транспортна във Варна, а аз живея и ще оперирам отдругаде... ! И понеже ме гони параноята отидох до Express-a и им показах документите, та те казаха "всичко е ОК"  newsm78

А в банката ходихте ли двамата да правите вътрешно пълномощно?

П.П.извинявай сега прочетох че имате и вътрешно.
Тогава няма проблем,не се притеснявай.

# 151
... ами да, то пълномощното е сключено между нас тримата(мен, него и банката)... мани ами и аз трябва кредит да плащам, да захранвам левова от валутна!
И сега нещо по-весело - защо не спите момичета? Минава 24.00  Laughing

# 152
  • Варна
Ааааа рано е още за спане,ние с детето си лягаме доста късничко-и той не е заспал още между другото  Laughing

# 153
Ако ми позволите ще повдигна една тема в този късен час?! Мисля, че тя касае всички ни!
И тя е... как стои въпросът с ревността между вас(от двете страни)? Как отговаряте на задаваните въпроси(допускам, че всеки от мъжете ни го наскачват в един момент)? Как се справяте вие самите с мислите?

# 154
  • Варна
Ние до сега говорихме с мъжът ми по isq-то,даже днес рано се обади
 обикновено се обажда към 2-3 часа тогава свършва работа ,
а и при тях е с 8 часа назад.

А относно ревността има такава,но нали си имаме доверие и гледаме да не правим поводи за ревности,че и моя както има там и колежки,поне знам че пасажерите им са по възрастни,но няма въобще какво да си мисля аз знам че той мисли само за нас   Peace
 Вече ще ходим да спим!Лека нощ момичета Wink

# 155
Що се отнася до цената то нотариусите отдавна не работят за 5лв.Ходихме пред месец и за 2 пълномощни ни взеха 26лв.

извинявам се, че пак вдигам темата - предполагам, че за изработка е цената, не само за печат?

# 156
  • Brokenpromiseland
дан4е,щом си с вътрешно проблем няма,мисълта ми беше че въпреки всичко на касите те гледат все едно взимаш от техните пари....
А за ревността...май я има и от двете страни... Mr. Green Въпреки че знам какво сме за него,че ни обича и т.н но не забравям че все пак е мъж  Laughing
По принцип на балкерите са само мъже ъй че там не се притеснявам, ама на пристанищата от къде да знам  Mr. Green....може да има някое друго дете в 4ужбина...(това е 6ега).
И той все казва "Прави каквото искаш само гледай да не разбера" Mr. Green ...това ме навежда на мисълта че няма да му е приятно ако хукна по чуждо......Ама на кого му е притрябвало още един мъж...то с един имаме главоболия, а с двама....  #Crazy
Аз поне не мога да си представя да ходя по гайдата и на някой друг....и да се крия, и да умувам кой ме видял и кой ще ме издаде....не е за мен...давам си и сметка че ако си хвана някой ...и каквато съм влюбчива....абе не  е за мен.
Съпруга ми ми беше разказал една история преди години...правят смяна на цялекипаж на някакъв кораб...тръгват за София, обаче времето се разваля..полетите се отменят и те се връщат без знанието на близките....в последствие от 20 човека....16 развода....хванали ги на калъп жените си с любовниците им luvbed и станала една  fight
Виж тук на брега...повече ме гони ревност..особено след като родих и се обезформих...на всичо отгоре нямаш време да се поддържаш.Целият ден си  #Silly И как сред 5толкова домакинска работа да изглеждаш секси... hahaha.
После лягаш като пребит....събираш сили за цуни-гуни, и точно когато си на най-хубавото  1crib smile3541smile3511
И лошото е че сме в една стая с бебо и тя като се надигне и почва да ни гледа...на мен пък ми е неудобно така...а и вече започва да разбира.....Е, какъв качествен секс ще има..

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 10:45 от Angel^wings

# 157
  • Между гори и планини
Ние май и двамата не се ревнуваме.
Чуваме се и се виждаме всеки ден по Скайп поне веднъж дневно, будя го по обед ( той е с 8 часа назад ) и после си говорим докато той обядва, а тук вечеряме. Освен това сега знам в какво място работи - само мъже, не могат никъде да излизат, спят, ядат, работят и пестят пари.
Иначе доста негови колеги познавам, много от тях въпреки, че са женени, си имат по приятелка навсякъде където отидат. Ако не приятелка, то....девочка от някой бардак. Много неприятно, дори и за мъжа ми, защото се случва в последствие да се запознаем със съпругата и тя да е много готин човек, да си гледа семейството и децата и дори да неподозира какви ги върши мъжа й  Rolling Eyes
Абе....кофти....

# 158
  • Варна
Има мъже-женкари,който все към чуждото гледат,дали ще е със семейството или далеч,просто те са си такива.Чувала съм какви ли не истории,че и ''осакатяват''(по болест) за цял живот и много съжаляват за грешката,която са направили!

# 159
Благодаря ви за изчерпателните отговори!
При нас засега няма брутални изяви на ревност. Пределно ми е ясно, че ревнува, но не го показва. То и мен да ме затворят някъде за половин година, а той да е цивилизацията... Ще откача!
В началото на връзката ни мъжът ми сподели доста неща като на приятелче(за което му благодаря), вкл. за стари връзки и купон по пристанищата, което на моменти ми изиграва лоша шега, развихря ми се фантазията. И аз като Angel^wings ревнувам повече на сушата  Laughing

# 160
  • Варна
Ние сме женени от 12г. и въобще не се ревнуваме .Преди да се оженим всеки имаше време да походи, да погледа и като си седнахме на дупетата, та до сега.Знаем си всички стари неща. Имаме си нещо като неписан закон. Всеки върши нещо в името на нещо. Той е там да работи за да сме ние добре, аз съм тук поела ангажимента да гледам децата, къщата и ходя на работа при това. На всеки е толкова натоварено за да мисли за глупости. Другото е ,че оценявам какво имам и той също и никой не иска да го загуби. За нас е важно да можем да си отгледаме децата и да станат добри хора. Искам да живея в мир със себе си и да не си развалям духовното спокойствие. Имам си всичко,мъж който ме обича и се грижи за нас, имаме деца, дом който е нашето тихо пристанище изпълнен с детски смях и глъч. Друго не ми трябва.
Просто си имаме доверие.Аз мога да отида да където си поискам и го правя, да изляза с приятелки, да отида на банкет,на дискотека, извън града по работа, навсякъде.Знам ,че и той излиза да се разходи, да пие по бира с колеги някъде на пристанище, да си напазари. Просто всеки свободен да прави каквото поиска.Когато е тук съм още по свободна,той поема всичко в къщи ,гледа децата, готви, пазари, простира.Как да него обичаш този човек!
Като се чухме споменах,че дъщеря ми иска да ходи на екскурзия обиколка на Европа и той каза:"Записвайте се веднага и отивайте!" Просто беше готов веднага да похарчим близо 3000 лв. за 10 дни. Проблема е дали ще ме пуснат от работа и на Миша ще и трябва паспорт, а тати трябва да е тук.
Всичко е толкова просто и лесно,но е важно кой седи от среща ти и да ли чува това, което искаш да кажеш за да върви всичко както трябва.

# 161
  • Варна
И ние си имаме пълно доверие. И както е казала Илиева, толкова ни е натоварено, че време за глупости няма. Има хора, които не си струва да нараняваме! За мен - съпругът ми е един от тях!

# 162
Ние сме женени от 12г. и въобще не се ревнуваме .Преди да се оженим всеки имаше време да походи, да погледа и като си седнахме на дупетата, та до сега.Знаем си всички стари неща. Имаме си нещо като неписан закон. Всеки върши нещо в името на нещо. Той е там да работи за да сме ние добре, аз съм тук поела ангажимента да гледам децата, къщата и ходя на работа при това. На всеки е толкова натоварено за да мисли за глупости. Другото е ,че оценявам какво имам и той също и никой не иска да го загуби. За нас е важно да можем да си отгледаме децата и да станат добри хора. Искам да живея в мир със себе си и да не си развалям духовното спокойствие. Имам си всичко,мъж който ме обича и се грижи за нас, имаме деца, дом който е нашето тихо пристанище изпълнен с детски смях и глъч. Друго не ми трябва.
Просто си имаме доверие.Аз мога да отида да където си поискам и го правя, да изляза с приятелки, да отида на банкет,на дискотека, извън града по работа, навсякъде.Знам ,че и той излиза да се разходи, да пие по бира с колеги някъде на пристанище, да си напазари. Просто всеки свободен да прави каквото поиска.Когато е тук съм още по свободна,той поема всичко в къщи ,гледа децата, готви, пазари, простира.Как да него обичаш този човек!
Като се чухме споменах,че дъщеря ми иска да ходи на екскурзия обиколка на Европа и той каза:"Записвайте се веднага и отивайте!" Просто беше готов веднага да похарчим близо 3000 лв. за 10 дни. Проблема е дали ще ме пуснат от работа и на Миша ще и трябва паспорт, а тати трябва да е тук.
Всичко е толкова просто и лесно,но е важно кой седи от среща ти и да ли чува това, което искаш да кажеш за да върви всичко както трябва.

Все едно аз съм го писала това

# 163
Илиева случили сме на мъже newsm10,защото все едно чета за моя съпруг,ама имат добри семейства,така че какво друго Simple SmileНие не се ревнуваме засега,аз тука си гледам детенце,а той с 20мъже на кораба,дори няма време да излиза на пристанище,че какво да му ревнувам.А като си е тук сме постоянно заедно.А по повод на ходенето знаете ли вица за един моряк дето все правил рейсове до Бразилия и все се връщал без пари.Та жена му като го пита къде са парите,той все казвал,че купува земя.Тя се похвалила на съседи,пък се и замислила,толкова земя,пък няма документи.Питала мъжа си,няма ли нот акт,а той казал,че там нямат такива неща rotfImao

# 164
   Като си говорим за ревността и моя съпруг сега е в мъжка кампания, но смята да се качва на пасажерите. Тайничко се притеснявам затова, че ще беде в контакт с пресметливи български "девойчета" - камериерки. Имам няколко познати такива, които си намериха половинките по посажерите...Да пази господ!!!Мисля, че мога да му имам доверие, но знае ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт