ПАЗАРДЖИК скован е в студ - дядо Коледа е тук(16)

• 14 607
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Теди, това като обичай ли е за играчката Joy
Гери, и аз нищо не "барам" вкъщи - сега  си имам и основателна причина Joyза мъжете не важи Mr. Green

# 91
не просто ви казва /абе направо ви се оплаквам/ Sad, сега съм в почивка, чешим си ченето. Не е хич смехно ще ви пратя тази играчка на вас да видя вие как ще издържите.
ViFresh вие сте още малки и не хващате, ама мамин Божидар самодая копне душа да й е яка на mama_iana където много знае

# 92
хехехехехе, мене ще плашиш Mr. Green
Аз вече съм извадила всички батерии от тези играчки, щото по едно време като видех, че я взима в ръцете и започвах да пея песничките по инерция вместо играчките Mr. Green

# 93
хехехехехе, мене ще плашиш Mr. Green
Аз вече съм извадила всички батерии от тези играчки, щото по едно време като видех, че я взима в ръцете и започвах да пея песничките по инерция вместо играчките Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62 това съм намислила да направя и аз

# 94
Това с батериите го практикувахме до миналата година,добре,че пораснаха Simple Smile за такива играчки.  Утре госпожата на второкласничките ми ще ги заведе в "дом майка и дете" да подарят по едно скромно подаръче на дечицата,браво на г-жа Стоименова от уч-ще "Л.Каравелов". smile3501

# 95
Браво!   bouquet

# 96
Поздравления на тази госпожа   bouquet
Защо и нашата не се сеща за тези неща  Sad
Какъвто пример дадеш на децата, такъв и ще следват...

П.с. VIVI75 много са ти красиви гоблените   bouquet Аз съм си поръчала на свекървата за новата къща "Момичето на скалата"  bowuu  - много харесвам това изкуство (защото за мен това е изкуство) , но аз съм с две леви ръце...освен ако не става въпрос за техника  Joy

# 97
mother-of-pearl,благодаря за гоблените!А при добро желание всеки може да се научи,щом преди няколко години и моя мъж уши 3 гоблена,значи може всеки!

# 98
mother-of-pearl,благодаря за гоблените!А при добро желание всеки може да се научи,щом преди няколко години и моя мъж уши 3 гоблена,значи може всеки!
Нтцъ  Naughty
Първо съм кьорава, второ немам такива нерви... Като знам, че има гоблени дето мама ги е шила по 1 и половина ("принцеса СИСИ"), а пък "Йеремая", го е шила 3 години  #Crazy
Не съм аз за тези работи...като се захвана с нещо, до седмица не му ли се види края...го зарязвам  Embarassed

# 99
 Simple SmileЕ,много си бърза!

# 100
виви75 и аз имам от твоите гоблени вкъщи - богородица! Много хора го искаха, но не знам - още като го видях знаех, че трябва да е в моя дом. Не знам как си я шила, с какво чувство и какво си мислила, но все едно говори и е жива...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185981&photo=13

# 101
Да не оспамим темата, ама не съм от най-търпеливите, присъщо ми е и за зодията.... Joy

# 102
Всичките гоблени ги ших с голямо удоволствие и любов,много се радвам,че си го харесала.Щом се е харесал и на други хора ще ушия   и за другия базар надявам се,че ще има такъв.Искам да направя повече неща за тогава. Дано не е спам.

# 103
абе и аз не съм от най-търпеливите ама се научих да шия гоблени въпреки че съм кьорава.
Имам два готови третия го шием двама и не знам кога ще сколасаме да е готов. А богородица която беше ушила vivi75 е страхотна грабна ми окото ако беше и по-голяма

# 104

Общи условия

Активация на акаунт