СНБМ - инициативи - 16 част

• 16 572
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
p.s. давайте идеи за място на работната ни среща на 18-ти

Аз съм казала, че може и в къщи  Hug

# 106
  • На края на вселената!
Две думи по работа. Днес взех годишна разпечатка от банковта ни сметка. Сега трябва да приключим годината. По тази причина моля всички да започнат да плащат членският си внос от 1.02.2008г.

Благодаря

p.s. давайте идеи за място на работната ни среща на 18-ти
Кали, добре завърнала се! Дано бързо да оздравявате! И честито за РД на мишките!

Танче, тоза означава че януари няма да се внася членски внос, а от февруари натам. Така ли, или аз не съм разбрала?

Да пускам ли темата с детските надбавки или няма смисъл? Има ли интерес според вас?

# 107
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Кали, хайде бе жено Heart Eyes дай малко почивка на акулите  Wink

Две думи по работа. Днес взех годишна разпечатка от банковта ни сметка. Сега трябва да приключим годината. По тази причина моля всички да започнат да плащат членският си внос от 1.02.2008г.

Благодаря

Аз имам един тъп въпрос - можем ли да си плащаме чл. внос през интернет имам предвид през и пей?

# 108
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Да пускам ли темата с детските надбавки или няма смисъл? Има ли интерес според вас?

Ами ти я пусни за всеки случай, ако не друго поне ще информираме мамите по въпроса, пък който се интересува ще прочете.

# 109
  • На края на вселената!
Пуснах тема за детските надбавки. Допълвайте и коментирайте, че аз досега не съм взимала, но се надявам да започна.

# 110
  • София
  Аз първия път си ги преведох през ипея. Само че трябваше някъде в основание май да си пишем и името, защото после мамите счетоводителки имаха проблем с откриването на това кой всъщност е превел парите.

# 111
Мерси за приветствията, момичета Hug Танче, акулите не ме ядоха, но имах спаринг навръх нова година с 3 мексиканки - мъртво пияни, и в момента се радвам на втори живот, благодаря на Господ за което  ooooh! Така че годината ми започна бойно и оцеляващо, което приемам за добър знак Mr. Green

Мими, по молба на Хриси ще съм на линия във вторник с теб в предаването, но вероятно без мишките, за да не пренасяме зарази, аз също се надявам да се стабилизирам до тогава и вече да не говоря на нос поне Crazy

Хриси, забравих да те питам дали си говорила с предаването за клиповете?

Доли, ти вече си го определила като момче като гледам, говориш в мъжки род Mr. Green

Хриси ми каза, че и Деси и Евчето са бременни /за Евчето имах подозрения/, така че честитя и на вас, момичета, много се радвам че ще си имаме свежи попълнения, лека бременност и здрави бебечета ви желая Hug Хайде сега бременните да си кажат кога им е термина Praynig

Извинете, че напълних темата със спам, но не можах да се въздържа Blush

# 112
Мацки, тази сутрин се събудих в 6 с вдъхновение да си напиша отчета, че не обичам да ми виси нищо за вършене, така че съм го нахвърляла  и Мими го прати вместо мен в пощата, липсва едно приложение, което се надявам Доли да добави, когато има време, че го нямам в мен.

Моля ви да видите отчета и ако се сетите да добавите още нещо /особено момичетата от звено медии, които водят архивите/! Надявам се Хриси и Танчето да добавят за изявите си по време на предизборната кампания, че там нещо са ми мътни нещата.

# 113
Кали, какво се случи??? Разкажи в другата тема, моля. Ти си изкарала е...ти празниците, миличка!

За членския внос - да от февруари и да, може през ипей, но си пишете имената задължително.

За 18-ти можем да се видим в офиса на мъжа ми, който е до американското посолство. Доли, мама, алергична съм към котки, не че не ми се идва у вас, но не ми се иска след 2 часа да викате бърза помощ. Как ви се струва мястото?

# 114
Здравейте, момичета!
За много години!
Да сте живи и здрави, да се радвате на любовта и подкрепата на семействата си и да продължавате все така ентусиазирано да се борите за каузите си!

Влизам в темата ви, за да ви поканя за съвместни инициативи във връзка с обявеното от правителството намерение до 6 месеца да се внесе нов семеен кодекс. Мисля, че имаме достатъчно много въпроси, по които можем да излезем с общо становище.
Надявам се, че ще си сътрудничим ползотворно.  Grinning

# 115
  • София
  Кали да знаеш колко се зарадвах като разбрах, че и ти ще участваш в предаването. Във вторник ли ще е, защото на мен само ми казаха че се отлага за другата седмица?

# 116
Мими, Хриси снощи каза вторник, ама ако има промяна пак ще пише тук предполагам Wink Няма страшно, ще се справим Mr. Green Ти нали си в течение какво точно се е случвало докато ме нямаше, аз локуми мога да разтягам колкото искам на тази тема, така че ще запълним предаването Mr. Green

Кабо Алма, знаеш, че винаги сме готони за съвместна работа и че ще се радваме да работим заедно Hug За много година и успешна година  bouquet Мен ме нямаше за 1 месец и не знам нищо за този нов семеен кодекс, кой ще го внася?

Танче на мен ми е удобно където и да е, на тези без коли не знам как ще им е там...

# 117
Здравейте, момичета!
За много години!
Да сте живи и здрави, да се радвате на любовта и подкрепата на семействата си и да продължавате все така ентусиазирано да се борите за каузите си!

Влизам в темата ви, за да ви поканя за съвместни инициативи във връзка с обявеното от правителството намерение до 6 месеца да се внесе нов семеен кодекс. Мисля, че имаме достатъчно много въпроси, по които можем да излезем с общо становище.
Надявам се, че ще си сътрудничим ползотворно.  Grinning

За много години и на теб  Hug

На поканата мисля, че ще се отзовем. На 18-ти имаме събрание и ще го обсъдим с момичетата.

На теб желая ползотворна година и все така пълна къща с усмивки

# 118
  Аз първия път си ги преведох през ипея. Само че трябваше някъде в основание май да си пишем и името, защото после мамите счетоводителки имаха проблем с откриването на това кой всъщност е превел парите.

Няма проблем с плащанате през e-pay. И да пишете си името в основанието, независимо как плащате в банката или електронно.

# 119
Кали, какво се случи??? Разкажи в другата тема, моля. Ти си изкарала е...ти празниците, миличка!

...
За 18-ти можем да се видим в офиса на мъжа ми, който е до американското посолство. Доли, мама, алергична съм към котки, не че не ми се идва у вас, но не ми се иска след 2 часа да викате бърза помощ. Как ви се струва мястото?

Аз съм ок.. само ще видим как щe стигна след работа до там.. я такси сигурно. Дай точен адрес и кажи в колко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт