Детски клубове в София

• 325 094
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 005
Мерси за разяснението Корина,ще е точно като за нас-под 2 години сме.Свекър ми живее точно там и при някое гостуване ще отидем Laughing

# 1 006
Момичета, някой знае ли нещо за детски клуб "Франклин" в Студентски град ? Аз живея наблизо и ми беше удобен, но са го затворили.Отвътре е празно.Клубът е преместен или като цяло затворен ? Някаой да знае ? Thinking

А други клубове освен затворения Франклин, имаме ли в Студентски град, някой знае ли  Thinking

И аз това се питам  Thinking Доколкото знам обаче - няма  Sad На мен ми беше много удобно във Франклин а и беше приятно клубче.И сега няма къде да си водя детето да поиграе когато аз имам някаква работа например.Най-близко ми е "Лейди" -то.Дано някой се сети да отвори хубав детски клуб и за нас, живущите в Студентски град  Praynig

# 1 007
Според мен е за малки деца 1-2г.. Имаше само басейн с топки и играчки. Клубът е малък...Назад в темата давах мнение за него.
Първият РД беше там и тогава останах мн. доволна, като оставим това че ни беше тесничък. Не прецених, че на 13 възрастни и толкова зеца ще им е тесничко, но и те не се назориха да ми казват. Естествено, всеки иска да има работа.
...............
На нас не ни беше тясно въбще - 16 възрастни и 12 деца от 8 до 12 год.... може да изглежда малко, но е уютно... все пак не празнувате във физкултурен стадион .. дори забавленията са ориентирани към по-големите деца - това бяха и думите на дамата от клуба... да не говорим, че храната беше перфектна.
Все пак всеки си решава къде да празнува, просто споделям... "Норита" определено не ми хареса.
Да така е!Всеки сам избира!
Не искам да празнувам във "физкултурен стадион" ( Tired каквото и да значи това), но Олелия е доста малка и не само изглежда ,а си е. .Но както и в по-горните постове написах, не това беше най-важното в изграденото ми отрицателно мнение към тях... Но и аз изказвам мнение, както впрочем и ти. Аз не ти се карам, не ми се карай и ти.
Радвам се , че празника на детето ти е бил незабравим, както разбирам от постовете ти. 

# 1 008
Я сега и аз да питам. Предстои ни рожден ден през април.Синът ми прави 6 годинки.Миналата година бяхме в "Приказка без край" Останахме много доволни.Но не става всяка година на едно и също място.Та искам да предложите някое клубче в /или около центъра.Той е фен на костенурките нинджа и Спайдърмен.Искаме да предлагат парти в стила на едно от двете филмчета.
Гледах  из сайтовете на повечето и съвсем се обърках , те са толкова много.Ако имате по - пресни впечатления от някое , казвайте/пишете.

# 1 009
Здравейте мами, искам да Ви препоръчам този детски клуб. Вчера направихме там рождения ден на дъщеря ми. Останах много доволна от всичко. Кетъринга беше много хубав и пресен, цените много нормални, както на напитките, така и на наема за залата. Стана много хубаво парти, дори си доплатихме за да останем  30 мин. и ми всеха само 20 лв. за тези 30 мин. Ако някой реши да си направи тържеството в този клуб, няма да съжалява! Peace Peace Peace

# 1 010
  • София
А, кое е клубчето все пак? Mr. Green

# 1 011
Нашият рожден ден също мина скоро. Празнувахме в Слон Балон - Младост 1. Аз лично съм супер доволна, а децата се забавляваха страхотно. Това е третият рожден ден, който правим в клубче и най-много ми хареса. Децата бяха 15 бр, а родителите - 17. Побрахме се нормално. Много съм доволна от обслужването - каките хвърчаха напред назад и наистина, ама наистина рядко ми се случва да видя ведри и усмихнати лица от персонала през целия рожден ден. Това съм го виждала също в Бъни и Патета. Децата естествено разхвърляха и цапаха ужасно, но никой не направи забележка, направиха на децата дискотека, всичко беше много хубаво.  Hug

# 1 012
А, кое е клубчето все пак? Mr. Green
Клубчето се казва "Цар Лъв" и се намира в Младост 2 Peace

# 1 013
Я сега и аз да питам. Предстои ни рожден ден през април.Синът ми прави 6 годинки.Миналата година бяхме в "Приказка без край" Останахме много доволни.Но не става всяка година на едно и също място.Та искам да предложите някое клубче в /или около центъра.Той е фен на костенурките нинджа и Спайдърмен.Искаме да предлагат парти в стила на едно от двете филмчета.
Гледах  из сайтовете на повечето и съвсем се обърках , те са толкова много.Ако имате по - пресни впечатления от някое , казвайте/пишете.
Новата зала на "Островът на съкровищата" е много хубава за големи деца.Няма играчки,а само голяма джунгла и място за тичане.Аз останах доволна и от Пчеличката Мая,доста подивяха младежите.

# 1 014
  • София
Момичета, толкова съм ядосана, че направо няма повече на къде. Ще пусна отделна тема за детски клуб Джунглата  Sick и това което ни сполетя няколко мами на мъничета.

Ох отказах се, не си струва отнова да се нервя. Но ще обясня с две думи. Бях на парти там, уговорката на майката организирала партито е била да затворят за външни хора клубчето за два часа. В един момент почнаха да прииждат деца и майки и собственика спокойно си ги пускаше. При директно зададен въпрос - защо така, той имаше наглостта да каже, че не била такава уговорката, ако е искала да се затвори залата е трябвало още 200лв и отгоре.

Резултатът днес - от гостите на мамата 5 болни деца - грипозни. Имаше две момиченца - кихащи и кашлящи, и за жалост не е помогнало това, че си тръгнах точно на първата кихавица. Ще кажете - не е сигурно, че от външните деца са се заразили нашите, прави сте, но със затварянето на клубчето точно това целяхме в този грипен сезон да не увеличаваме процента на възможност да се разболеем. 

Такава наглост от страна на това момче ще доведе само до едно - никога не бих препоръчала този клуб, никога не бих отишла пак.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 13:17 от meggyv

# 1 015
И аз искам да се оплача от един детски клуб - "Бъни" в ж.к.Стрелбище. Днес (събота) им се обадих по телефона (GSM),който взех от сайта им в Интернет , и попитах дали преди обед клуба е свободен (да няма парти) , за да си заведа децата там да поиграят. Жената от телефона каза ,че няма проблем ,да ги водя, парти имало от 12 часа нататък.
Качвам аз децата и отивам. Там обаче ми казват, че не може да играят, защото има мероприятие.  Аз им казах ,че предварително съм се обадила да питам на телефона им и че пеидзис,шсешд е дш 12ч , нали?!?  Тогава се оказа, че вътре си монтират разни люлки с бормашина и клуба няма да работи до 12ч. !!!  Момичето работещо там ми каза ,че не знаело с кой съм говорила .... ....
Малката  (на 3г.), разбира се , се разрева като тръгнахме обратно....  Ясно ви е!
   И много ме е яд на такива хора,които малко като има тръгне бизнеса , стават съвсем нехайни и незаинтересовани! Да, аз не съм кой знае какъв клиен,нали?! Не се обаждах да оставя няколко стотин лв. за парти , а исках само децата ми да поиграят за час там (от време на време , защото не ми е много далече)!!!
   Но повече няма да се върна там!    Thinking

# 1 016
  • София
Може ли някой да ми даде адреса на Пчеличката Мая. Плюнчих назад в темата, но не го открих, а сайтът им не работи. Rolling Eyes

# 1 017

бул. Ген Стефан Тошев бл. 223 (продължениета на Дойран) точно с/у 20та поликлиника
 има Фантостико-в другия край на блока е клуба.

# 1 018
  • София
http://pchelichkatamaia.com/ -в момента работи.  Peace

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 12:27 от Vivi

# 1 019
  • София
благодаря, че сме на р.д. там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт