Детски клубове в София

• 325 106
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 990
  • Ланкър, планините Овнерог
а.... , зависи за колко големи деца ще е партито - имат 2 салона ето и САЙТА
Много е просторно, събират се дори 20 деца. Има доста играчки. За родителите също е широчко. Цените са нормални  - не е много скъпо, но зависи и родителите какво консумират все пак де.....
Моля те за някакви кординати ако знаеш , ще имаме РД скоро и трябва да резервирам вече  ставаме на 3г.

В сайта си има координатите.

# 991
  • Някъде на път....
а.... , зависи за колко големи деца ще е партито - имат 2 салона ето и САЙТА
Много е просторно, събират се дори 20 деца. Има доста играчки. За родителите също е широчко. Цените са нормални  - не е много скъпо, но зависи и родителите какво консумират все пак де.....
Моля те за някакви кординати ако знаеш , ще имаме РД скоро и трябва да резервирам вече  ставаме на 3г.

В сайта си има координатите.
Да, така е - ето ТУК са (кликни върху думичката ТУК)  Peace! Просто трябва да се отиде на секция Контакти!  Wink

# 992
  • София
Да докладвам за клуба в к-с Цариградски Дружба 2 . Казва се Мушмуроци http://www.mushmoroci.com/id-6/Детски-парти-клуб-Мушмороци.
Нов, чист, средно голям за р.д. с около 15 деца е идеален. На 2 етажа е,но стълбището е нормално т.е. не е вита стълба. В долната зала има трамплин и стена с велкро, на която децата залепват   Mr. Green - голям купон. Там и залата за родители е по обширна - 12-14 доще сядат спокойно и удобно. Каките са приятни, усмихнати и грижовни (контактувала съм 15 мин. с тях де, но едната я знаем от друг клуб), момичето зад бара също. Цените за почасово гледане ме изумиха - за братя и сестри т.е. 2 деца 1 час -5 лв, 2 часа - 8 лв. Shocked Толкова малко не съм плащала никъде. Беден е откъм играчки, но има басейн с топки , пързалка и голяма маса за рисуване и конструиране, като че ли наблягат на тези занимания, което мен лично ме радва. Изрязват, рисуват, апликират. Като цяло мисля, че е по-подходящ за деца над 3-4 г.
За рождените дни - наемът на единия етаж 100 лв, на двата 160, назависимо от броя на децата. Детските менюта са стандартни от 4 до 6 лв. на дете. Кофтито е, че не се стига лесно, ако си без кола, тъй че ако имате такива гости не е много удачно, защото в района има строежи и в момента е кално.

# 993
  • София
Не успях да прочета всичките 63 страници и дано не се повтарям.
Детски клуб Джамбалая - намира с в ж.к. Надежда 1, в бл. 173 - новият успореден на Ломско шосе.

Скоро бяхме там на рожден ден Simple Smile На децата много им хареса. Клубчето е малко, но доста уютно и съвсем ново и чисто. Детската част е една неголяма стая, но с добре решено пространство. Имаше 2 момичета за 6 деца. Възрастните бяха около 15 човека. Стори ми се, че мястото за тях е по-голямо и много удобно. Каките бяха симпатични и се занимаваха с децата. Останахме повече от 2 часа.
За цени не мога да коментирам, понеже бяхме гости Simple Smile
Подходящо е за деца до 5-6години.

# 994
С малко закъснение да кажа за рождения ден на Дани в Пчеличката Мая.Останахме доволни като цяло.Не ми харесаха кетъринга и тортата,но децата се забавляваха много.Бяхме в голямата зала,само момчета с аниматорка/задължителна/.Мисля,че се получи хубав рожден ден.

# 995
За втора година празнувах в "Олелия" - на последната спирака на 2 и 4 в Х. Димитър - и останах още по-доволна!!! Laughing
Станали са истински професионалисти в забавленията - имаше анимация и дискотека, перфектно съчетани. Децата останаха страшно доволни, въобще не излизаха от детското, което междувпрочем беше обновено..., а и не беше по-скъпо от преди...

# 996
  • Някъде на път....
За втора година празнувах в "Олелия" - на последната спирака на 2 и 4 в Х. Димитър - и останах още по-доволна!!! Laughing
Станали са истински професионалисти в забавленията - имаше анимация и дискотека, перфектно съчетани. Децата останаха страшно доволни, въобще не излизаха от детското, което междувпрочем беше обновено..., а и не беше по-скъпо от преди...
Извинявай, на коя дата беше партито ви в "Олелия"?

# 997
  • София
ДесиХ2 подкрепям мнението ти за Пчеличката
наскоро бях на рожден ден там.
Не ми хареса това ,че не работят с Лагуна,кетъринга,нищо особено,даже малко кофти.
Имаше един готин батко който добре забавляваше децата и толква.
Седмица по рано празнувахме рождения ден на сина ми в Острвът на съкровищата,ами разликата беше от земята до небето във всяко едно отношение!

# 998
Миналата събота, 28.02...

# 999
Къде точно е тая Олелия?Скоро минах от там и не го видях.За колко големи деца е?По точно от каква е възраст ме интересува.

# 1 000
Момичета, някой знае ли нещо за детски клуб "Франклин" в Студентски град ? Аз живея наблизо и ми беше удобен, но са го затворили.Отвътре е празно.Клубът е преместен или като цяло затворен ? Някаой да знае ? Thinking

# 1 001
Къде точно е тая Олелия?Скоро минах от там и не го видях.За колко големи деца е?По точно от каква е възраст ме интересува.
Според мен е за малки деца 1-2г.. Имаше само басейн с топки и играчки. Клубът е малък...Назад в темата давах мнение за него.
Първият РД беше там и тогава останах мн. доволна, като оставим това че ни беше тесничък. Не прецених, че на 13 възрастни и толкова зеца ще им е тесничко, но и те не се назориха да ми казват. Естествено, всеки иска да има работа.

На последната спирка на тролей 2,4 ,отдясно , ако идваш от светофара на Балканстар. http://www.oleliya.hit.bg/index_files/map.jpg.

В Х.Димитър има нов клуб и бяхме на РД там. Много ми хареса, момичетата бяха №1. В читалището, клуб"Норита".

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 16:46 от Корина

# 1 002
Вчера бяхме на РД в клуб "Барбарони2"в кв.Гоце Делчев....
Хич не ми хареса.....
Имаше само един басейн с топки, а за малки деца под 2 годишна възраст не става.....
Тоалетната им е ужасна.....храната беше също кофти..... Sick Sick Sick

# 1 003
Според мен е за малки деца 1-2г.. Имаше само басейн с топки и играчки. Клубът е малък...Назад в тем … 7;го.
Първият РД беше там и тогава останах мн. доволна, като оставим това че ни беше тесничък. Не прецених, че на 13 възрастни и толкова зеца ще им е тесничко, но и те не се назориха да ми казват. Естествено, всеки иска да има работа.
...............
На нас не ни беше тясно въбще - 16 възрастни и 12 деца от 8 до 12 год.... може да изглежда малко, но е уютно... все пак не празнувате във физкултурен стадион... дори забавленията са ориентирани към по-големите деца - това бяха и думите на дамата от клуба... да не говорим, че храната беше перфектна.
Все пак всеки си решава къде да празнува, просто споделям... "Норита" определено не ми хареса.

# 1 004
  • при принцесите
Момичета, някой знае ли нещо за детски клуб "Франклин" в Студентски град ? Аз живея наблизо и ми беше удобен, но са го затворили.Отвътре е празно.Клубът е преместен или като цяло затворен ? Някаой да знае ? Thinking

А други клубове освен затворения Франклин, имаме ли в Студентски град, някой знае ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт