Детски клубове в София

• 325 118
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 975
  • София
"Захарно петле" е нов клуб в Лозенец (Хладилника), на улица Орел 11.
Сайтът на клуба: petlence.com

Можете да го прибавите към списъка на първа страница.

# 976
  • София
И аз да споделя за Мушмороци в Дружба в Цариградски комплекс.
Днес ходихме за пръв път и останах очарована.
Отношението на хората е повече от любезно.
Клубчето е много чисто и подредено. Има две зали за по-малки и по-големи и вече има достатъчно играчки за по-малките. И на двата етажа има камери за да се виждат децата през цялото време.
Наистина не е много, много широко, но не е и тясно.  При малките имаше цели три какички, които обръщаха внимание какот на най-малките  около годинка така и на по-големите. Хубаво местенце!

Розата, това парти с пиратката ли беше вашето? Видяхме и че сандвичи топлички ви правиха...Много вкусно замириса! Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 19:06 от Муци

# 977
Точно партито с пиратката беше нашето и вярно че сандвичите миришеха доста вкусно, ама децата не им обърнаха много внимание, повече им се играеше Simple Smile

# 978
Като цени е средна работа -  480 лв. за 3 часа, 16 деца, 20 възрастни и торта от Лагуна.

Тези цени ми се виждат доста приемливи в сравнение с друг клубове Peace

# 979
И аз да споделя за рождения ден на Ники.
Останах много доволна от Мики Маус , персонала се погрижи за всички 15 деца на възраст 1-6 години , дискотеката която правят във втория час на празника беше страхотно организирана.
Партито ми струваше 350 лв за 15 деца и 17 възрастни.

# 980
А дали някой може да сподели какъв е кетъринга за тези цени?Последните 2РД на които бяхме бяха с кетъринг различаващ се от земята до небето Confused 1ия в някакъв клуб в кв. Надежда  с най-простите сладки които може би се продават, имаше и някакви хапки, които не бяха стока и може би някакви малки сандвичи, нямам представа колко е струвал РД, но родителите са с доста големи възможности. Другия беше в `Любопитко` Стрелбище и кетъринга беше страхотен - разни пилешки хапки, няколко вида сандвичи, плата от сирена, сухи мезета. За децата не знам какво имаше - май пица, ама те наблягат на игрите Wink Тъй като и на нас ни предстои РД  искам да знам колко парички  да си предвидиме долу горе за приличен РД.

# 981
  • София
А дали някой може да сподели какъв е кетъринга за тези цени?Последните 2РД на които бяхме бяха с кетъринг различаващ се от земята до небето Confused 1ия в някакъв клуб в кв. Надежда  с най-простите сладки които може би се продават, имаше и някакви хапки, които не бяха стока и може би някакви малки сандвичи, нямам представа колко е струвал РД, но родителите са с доста големи възможности. Другия беше в `Любопитко` Стрелбище и кетъринга беше страхотен - разни пилешки хапки, няколко вида сандвичи, плата от сирена, сухи мезета. За децата не знам какво имаше - май пица, ама те наблягат на игрите Wink Тъй като и на нас ни предстои РД  искам да знам колко парички  да си предвидиме долу горе за приличен РД.

миши, ние правехме рождения ден на Ники в "Джулиленд" - http://juliland.net/bg/kids.php - всичко беше повече от перфектно...кетъринга беше трепач! много стилен клуб, много приятен за родители, както и супер просторен и богат откъм забавления за децата. доволна съм много и препоръчвам с две ръце.
имахме доста гости, деца около 20, почти всички бяха с двамата си родители. храната беше много разнообразна. поръчах 20 плата с различни неща (но повечето бяха със сьомга, френски сирена, меса, абе как да кажа...гледах да е по-така, иначе може и да се спести от това, но всичко беше много вкусно). отделно тортата и напитките на бара свободно, кой каквото иска. децата хапваха вътре (отделно от родителите), където е широко и им е много добре подредена масичката.
всичко това+тематично шоу с пирати за момчетата и принцеси за момичетата (с костюми за всички)+камера (много добра, правят ти го като филм, не прилича на любителските записи) ни излезе около 1400 лв.

# 982
И аз си мисля за кетъринга тия дни... На какви цени са средно тези услуги - видове храни, типове плата, количество в плато, цена?

Разглеждах сайтове за това. Предстои парти на съпружеството и искаме, прадставете си, да е в детски клуб Laughing, защото всичките ни приятели са с деца, някои с мнооого деца... (та празникът на възрастния е празник или ако е без "ремаркета", или въпросните деца имат сигурно забавление... Mr. Green). Та затова - детски клуб, ама за възрастни  Mr. Green
Мола да ме насочите към изпитани фирми, ако знаете.... В повечето сайтове пише какво предлагат, а като търся цена, пише "по договорка" Shocked

Мерси предварително  bouquet

# 983
  • София
КаНиМа, много е добър кетъринга на "Лаура", ползваме го няколко години подред във фирмата и сме много доволни - http://www.lauracatering.com/

# 984
  • София
Момичета, вчера до нас откриха нов детски клуб.  Grinning В Младост 1, между блокове 49А и 49Б. Мисля,че се казва Бърборани, но не съм сигурна. Доста е голям, едно помещение е, поне снощи, на откриването не се пушеше вътре. За цени не съм сигурна, като го посетим ще кажа.  Peace

# 985
КаНиМа във вашия случай много подходящо място за празнуване ще е новата зала на "Приказка без край"  - "Ресторанта" в кв. "Манастирски ливади". Там основното предназначение е ресторант с кът за децата. Самият кът не е стандартен с пързалките и т.н., по-скоро е само зала, но ако наемете някой аниматор мисля, че ще се занимават децата. Има и голям охраняем паркинг.
Ето инфо: http://zadecata.com/index.php?page=0_35_4

# 986
Вчера бяхме на партита в "Приказка без край" и "Пчеличката Мая" - и двата клуба са страхотни! Party
Децата страхотно се забавляваха!  Peace
Единствено в Пчеличката Мая беше малко тесничко за родителите. Но там пък персонала беше великолепен! Много добре организираха децата! Възхитена съм от подхода на момчето, което беше при децата!   bouquet
Ето и малко снимки -
Парти в "Приказка без край"
Парти в "Пчеличката Мая"
Много ме заинтригува "приказка без край" ,би ли споделила повече , къде се намира -в манастирски ливади ? просторно ли е ? има ли достатъчно играчки за децата ? как е с пространството за родителите ? цените нормални ли са ?

# 987
  • Някъде на път....
а.... , зависи за колко големи деца ще е партито - имат 2 салона ето и САЙТА
Много е просторно, събират се дори 20 деца. Има доста играчки. За родителите също е широчко. Цените са нормални  - не е много скъпо, но зависи и родителите какво консумират все пак де.....

# 988
Мерси и на Aurora, и на Мимоза  bouquet

Лаура кетъринг ми изглеждат наистина професионалисти в това, което правят! Визията и организацията на сайта им ги представя в отлична светлина и може наистина да се насоча към тях. Благодаря ти, Аврора!

Приказка без край - сайтът им нещо не работи в момента, но разгледах снимки от една от мамите, публикувала тук. Но явно тези снимки са от първия им клуб, не се вижда ресторантската част, а именно тя ме вълнува за празник на голям човек... Знаете ли дали е наистина като ресторант - да си има меню, приготвена на място храна, сервитьори...?

Приемам и други идеи, както за кетъринг, така и за възможни места за празнуване на РД на голям, но с гости с много малки Mr. Green

Хубав ден на всички  bouquet

# 989
а.... , зависи за колко големи деца ще е партито - имат 2 салона ето и САЙТА
Много е просторно, събират се дори 20 деца. Има доста играчки. За родителите също е широчко. Цените са нормални  - не е много скъпо, но зависи и родителите какво консумират все пак де.....
Моля те за някакви кординати ако знаеш , ще имаме РД скоро и трябва да резервирам вече  ставаме на 3г.

Общи условия

Активация на акаунт