Детски клубове в София

• 325 124
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 960
"Fiore Art Studio" - www.fioreartstudio.com
Може да го прибавите на 1-ва страница при изброяването на клубовете.

# 961
Мила-мама, ходих вчера- те са в преходен апартамент, в едната част (3 стаи ) са децата, в другите две- гледачките ,соето ме устройва, защото поне ако пушат на смени, няма да е при тях.
Иначе изглежда като детски клуб , което мен ме устройва идеално, защото Роси като отиде в детски клуб,ме забравя.
Това ще е един вид клуб за нея и затова не се притеснявам.
Просто много гадно ме прецакаха гледачите- ще я гледаме, ти тръгни на работа, пък ние ще я поемаме.
Сега основният ми гледач издиша и съм в безизходица.
Затова трябваше да взема бързо някакво решение ,което да е максимално правилно за детето, а на другите места, където питах, или няма места, или ми искат по 250 евро за 3 дни от седмицата , без транспорта.
Пепеляшка ми е в съседния вход, баба ми засега ще остане и на първо време ще я пусна до обяд, така че да видя дали ще свикне с лелките.
Само се притеснявам за яденето (тя не е злояда, но обикновено иска нещо да я забаламосаш първо и затова не иска да яде с други хора, освен с мен).
И са спането ,разбира се , защото тя не е спала на непознато място досега и сигурно ще имат проблем с това...

# 962
  • София
Пожелавам ви успех Hug. Като добиеш повече впечатления, кажи как е! Ние живеем наблизо и ако не приемат дъщеря ми на ясла, аз също трябва да търся вариант newsm78 Търся отзиви и за една нова частна ясла в Люлин 9.

# 963
Здравейте, и ние скоро ще си имаме рожденничка за ПЪРВИ път Grinning bowuu Затова намирам темата за много полезна! Вече почнах да проверявам клубчетата от 1ва страница.

И все пак ще се радвам да споделите хубави отзиви за някое от клубчетата за толкова малко детенце. Може и на лични. Много мерси предварително Hug Hug

# 964

Пепеляшка ми е в съседния вход, баба ми засега ще остане и на първо време ще я пусна до обяд, така че да видя дали ще свикне с лелките.
Само се притеснявам за яденето (тя не е злояда, но обикновено иска нещо да я забаламосаш първо и затова не иска да яде с други хора, освен с мен).
И са спането ,разбира се , защото тя не е спала на непознато място досега и сигурно ще имат проблем с това...

На една приятелка детето ходеше там 2-3 месеца докато го "наместиха" в държавна ясла. Беше много доволна. И аз съм била там на Р.Д. и не ми харесва особено на външен вид, не знам защо, но пък тя твърди, че с децата се справяли отлично. Нейния син е най-дивото и непослушно дете, което познавам, да не говорим за спане и злоядство  ooooh! Но-о-о се оказа, че там, дали защото с други деца или все пак дисциплината и правилата си казват думата, лелките не можеха да повярват, че не спял и не ядял. Той самия си казваше, че днес много вкусно папкал, спал и т.н.
А на мен пък най-хубавото ми се струва е, че до 20 ч. може да стои детето, не че ще е всеки ден, но в държавните ясли ми е ужас направо като ме загледат накриво след 17.30 - все едно аз трябва да се телепортирам от работа, че да си тръгнат лелките по-раничко  #Cussing out
Като цяло ми се струва добър вариант. Ако на мен, не дай боже, ми се наложи да си давам детето в частна ясла, бих го дала там  Peace

# 965
Здравейте, и ние скоро ще си имаме рожденничка за ПЪРВИ път Grinning bowuu Затова намирам темата за много полезна! Вече почнах да проверявам клубчетата от 1ва страница.

И все пак ще се радвам да споделите хубави отзиви за някое от клубчетата за толкова малко детенце. Може и на лични. Много мерси предварително Hug Hug

Я и на теб да ти отговоря, така и така съм в темата. Помисли си хубаво над варианта "Р.Д. в клуб за 1-годишно дете". Ако по-големите деца са само 2-3 - няма смисъл, повярвай ми! Искам само да ти кажа, че от всички майки, които бяхме с деца на възраст около годинка в квартала (10-тина), само аз се осмелих да го направя в къщи - и нашето се получи най-добре (от всеобщи впечатления, не по мое мнение). В клуба не се забавляват кой знае колко на тази възраст, а и не ги гледат достатъчно какичките като са толкова малки и ще ти е неспокойно, ще се чудиш гостите или децата да гледаш по-напред и ще си съсипеш празника. Поне всички край мен, които го направиха се чустваха така  Naughty

Помисли и ако децата са малко и малкИ, по-добре ги събери вкъщи - с малко топки, кубчета и балони на един килим - става супер игра Peace

# 966

The Jungle е много подходящо за малки деца.Намира се близо до централния вход на  Южния парк,на бул.Петко Каравелов №34 и ъгъла на ул.Янко Забунов това е кв.Иван Вазов.

# 967

Я и на теб да ти отговоря, така и така съм в темата. Помисли си хубаво над варианта "Р.Д. в клуб за 1-годишно дете". Ако по-големите деца са само 2-3 - няма смисъл, повярвай ми! Искам само да ти кажа, че от всички майки, които бяхме с деца на възраст около годинка в квартала (10-тина), само аз се осмелих да го направя в къщи - и нашето се получи най-добре (от всеобщи впечатления, не по мое мнение). В клуба не се забавляват кой знае колко на тази възраст, а и не ги гледат достатъчно какичките като са толкова малки и ще ти е неспокойно, ще се чудиш гостите или децата да гледаш по-напред и ще си съсипеш празника. Поне всички край мен, които го направиха се чустваха така  Naughty

Помисли и ако децата са малко и малкИ, по-добре ги събери вкъщи - с малко топки, кубчета и балони на един килим - става супер игра Peace
Аз пък съм на точно обратното мнение! На прощъпулника на детето не седнах цял ден. На гостите изобщо не можах да обърна внимание, освен култовото "Какво ще пиеш". Сервирах, отсервирах и 5 мин. нямах спокойствие. Майките не спряха да казват "Не пипай телевизора, не пипай шкафа" и подобни.
Била съм на РД на дете в клуб, което ставаше на годинка и повечето деца бяха 10м-14м.. Изкарахме страхотно, така както същите тези дечица на първият РД на моето дете(беше в клуб). Изобщо не си съсипах празника. NaughtyБях на имен ден на малка госпожица. Не спрях да дърпам детето "Не пипай тук, не пипай там!!!" Майката не седна и за 5 мин.Еми.. сама си вади заключения. Ама ти като гледам си ги извадила. Глупаво ще ми е да преподреждам целия апартамент(за да осигуря пропуска от забележките "Не пипай тук не пипай там") , всички шкафове да оправзня, след това да сготвя прилично, след това да сервирам подобаващо, да отсервирам и отново да изчистя. За мен е просто губене на енергия, сили и т.н.

# 968
За теб явно клуб е бил по-добрия вариант, зависи от много неща.  Така или иначе и в повечето клубове играеш ролята на сервитьорка  Mr. Green
С тази разлика, че като си вкъщи поне може да наслагаш всичко на масата и да не се разкарваш през цялото време. Поне аз така направих. А децата бяха само в детската стая, където няма нищо за "не пипай тук", така че си бяхме спокойни. Е, по 1-2 майки, естествено се налагаше да стоят там през цялото време, но като се сменяхме няколко човека, на всеки му остана време да седне, да хапне, да пийне, а и децата добре се заиграха с джунджуриите, които бяхме им насипали, така че аз не съм преживяла проблемите, които описваш....

В крайна сметка всеки наистина сам трябва да си прецени според възможностите на апартамента, броя и възрастта на децата, кой ще му е най-удачния вариант. Ако от опит знаеш клуб в който си сигурна, че ще се занимават неотлъчно с толкова малки деца, ще успеят да им задържат вниманието и няма да ходиш напред-назад като сервитьорка със сигурност ще е добър вариант  Peace

# 969
  • София
За теб явно клуб е бил по-добрия вариант, зависи от много неща.  Така или иначе и в повечето клубове играеш ролята на сервитьорка  Mr. Green

Мисля, че не си уцелила правилните клубове. Аз съм била в много  клубове като гост и в четири като домакин и никога не съм играла тази роля.

# 970
Ето и един нов детски клуб в Дружба 2 - Мушмороци.
www.mushmoroci.com

# 971
http://www.elmopartyclub.com/ -персонала е много любезен и доста забавляват децата.

Искам да питам някой посещавал ли е ДжулиЛанд и има ли отзиви за него,много ми хареса.Ако може да сподели и цени,разгледах им сайта ,но нищо не пише.
http://juliland.net/bg/Ние бяхме там,на миналия рожден ден на детенце.Много е хубаво и мисля   да го правя и сега там.
Платих 470лв.с тортата,майките уиски глезотии.
Утре съм пак там на парти,ако искаш питай нещо др.

# 972
"Fiore Art Studio" - www.fioreartstudio.com
Може да го прибавите на 1-ва страница при изброяването на клубовете.
Знаеш ли нещо повече за това място. newsm78
харесва ми за Р.Д на детето,ако ли не пак в http://juliland.net/bg/

# 973
С тази разлика, че като си вкъщи поне може да наслагаш всичко на масата и да не се разкарваш през цялото време. Поне аз така направих. А децата бяха само в детската стая, където няма нищо за "не пипай тук", така че си бяхме спокойни. Е, по 1-2 майки, естествено се налагаше да стоят там през цялото време, но като се сменяхме няколко човека, на всеки му остана време да седне, да хапне, да пийне, а и децата добре се заиграха с джунджуриите, които бяхме им насипали, така че аз не съм преживяла проблемите, които описваш....

В крайна сметка всеки наистина сам трябва да си прецени според възможностите на апартамента, броя и възрастта на децата, кой ще му е най-удачния вариант. Ако от опит знаеш клуб в който си сигурна, че ще се занимават неотлъчно с толкова малки деца, ще успеят да им задържат вниманието и няма да ходиш напред-назад като сервитьорка със сигурност ще е добър вариант  Peace
Възможностите на апартамента са ми най-малкото притеснение. Изобщо пък и немога да си представя да задържа 20 деца само в стаята с играчките, т.е. в стаята на детето. Хола ми е преходен към нея. Да може да побере повече от 20 човека, клуба която набелязах е не по голям от хола ни и стаята, в която побрах гостите на Прощъпулника(нещо което едва ли някой интересува, но апартамента е доста голям-130 кв.понеже ти повдигна въпроса за възможностите за апатрамент ) Но както вече казах, на мен ми е по-лесно да има кой да ми сервира на гостите, а аз с тях да се наслаждавам на празника на детето си.   

И за да не спам поста ми, защото вече достатъчно разспамихме, темата не е "За и против празник в  детски клуб", а тема за мнения за детски клубове...

До сега не съм случвала клуб в който майката сервира. Я сега кажи в кой клуб карат майките на рожденника да сервира, за да не правим там Рд-то.  Laughing 

# 974
Ето и един нов детски клуб в Дружба 2 - Мушмороци.
www.mushmoroci.com

Днес празнувахме рожден ден в Мушмороци и останахме много доволни. Персонала им дойде малко малко но като цяло се справиха, бяха викнали от външна фирма една жена актьор и тя доста помогна. Като цени е средна работа -  480 лв. за 3 часа, 16 деца, 20 възрастни и торта от Лагуна.

Общи условия

Активация на акаунт