Детски клубове в София

• 325 155
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 945
Много полезна тема, записвам се да я следя.
Хубаво е да се споделят впечатленията и мненията и смятам че това е много полезна информация и за собствениците на такива клубове, за да си правят равносметка и да си "сверяват часовника", все пак съществуването им е благодарение на тези които ползват услугите им.
Е, както навсякъде и във всичко винаги ще има и доволни и недоволни, както от едната, така и от другата страна.
На мен (признавам си без бой  Laughing ) ми предстои откриването на такъв клуб и получих доста ценна информация, която иначе няма откъде да взема  Peace

# 946
  • Sofia
Да попитам само: нормално ли е да има доста голяма разлика в цените на самата кетерингова фирма и в листата предлагана от детския клуб? Аз поразгледах, но ми се струва една доста голяма разлика от около 30%.  newsm78Нали затова е кетеринг - поръчваш и ти го доставят. В самия клуб нищо не правят, просто се поставят платата по масите. И за това ли действие има е такава надценката или аз нещо съм в тотална грешка?  Blush newsm78 Crazy

# 947
postavqt se nadcennki s okolo 50 procenta za vsi4ko detskite menuta ot edna malka piza se razpredelqt za 4 deca pravi si izvodite kolko po skupo izliza

# 948
buni, би ли споделила колко ви струваше рожденния ден и колко гости имахте? Нашите гости се очертават доста - дребосъка иска да покани много приятелчета. И къде се намира точно този клуб? Благодаря!

# 949
Здравейте момичета!
Някой може ли да ми даде информация за детски театрални постановки в клубове?
Моята дъщеричка е влюбена в театъра. Всяка събота и неделя сме на театър и вече сме изгледали почти всички постановки по два пъти. Предстои ни рожден ден, но ни се иска да и направим нещо специално. Имаме някои идеи, но се страхувам, че организациооно няма да се справя с времето и по всяка вероятност, ще остане за следващата година. Ще се радвам на всяка идея за място или идея за парти.  Забравих да добавя, че девойката Еми навършва 5г. както е видно от подписа ми

# 950
Момичета , някой празнувал ли е в клуб "Петлето" , "Морско конче" или "Ние хлапетата"в Лозенец ,че са ни в района а няма отзиви за тях?

# 951
За "Морско конче" имаше негативни отзиви,аз питах преди няколко страници.

# 952
Мерси   bouquet,че не успях да изчета всичко явно ще ходим до да поразгледаме намясто.

# 953
  • София
Здравейте момичета!
Някой може ли да ми даде информация за детски театрални постановки в клубове?
Моята дъщеричка е влюбена в театъра. Всяка събота и неделя сме на театър и вече сме изгледали почти всички постановки по два пъти. Предстои ни рожден ден, но ни се иска да и направим нещо специално. Имаме някои идеи, но се страхувам, че организациооно няма да се справя с времето и по всяка вероятност, ще остане за следващата година. Ще се радвам на всяка идея за място или идея за парти.  Забравих да добавя, че девойката Еми навършва 5г. както е видно от подписа ми

Мишел, за рождения ден на дъщеря си поръчахме театър в гаридната. Постановката за Косе Босе (подходяща беше за 3годишни дечица). Театър Абсурд Ето линк
www.theatreabsurd.dir.bg.
Със сигурност ще измислите нещо заедно! Иначе от Малчуган-Великан могат да организират подобно парти с театър.

# 954
  • Sofia
Момичета, някой знае ли нещо за детски клуб "Пчела"? Намира се в Борово, на ул. Лястовица, мисля че.

# 955
Въпреки че темата е за клубове, все пак и празнуването на рождени дни се включва като подтема. Виждала съм, че в мексиканския ресторант Бъфало в Люлин се празнуват рождени дни - и в градината, и вътре. Някой има ли повече информация дали заведението участва по някакъв начин или всичко организират родителите?
Иначе този ресторант в началото го харесвах, напоследък не съм ходила, защото май се поразвалиха нещата, по отношение на обслужването главно.

# 956
  • София
аrvada, била съм гост на детски рожден ден в Бъфало преди три години. Всъщност не бих го нарекла детски рожден ден,  всичко тогава си се организираше от родителите, нямаше нищо специално за децата, те просто си играеха в градината, докато ние празнувахме рожденият ден.

# 957
Благодаря, Бъни   bouquet
Е, явно и това е вариант, макар че може би ще допадне повече на възрастните, които искат да си поприказват и да хапнат и пийнат, а не толкова на децата. От друга страна пък се сещам, че като бях дете много обичах нашите да ни водят на ресторант, беше си забавление някакво.

# 958
Много ви моля за отзиви за детки клуб за почасово гледане на деца в Св.Троица- "Пепеляшка"- искам да пусно Роси там от понеделник.
Някой да е пращал детето си като в детска градина там?

# 959
  • София
Aмели, влизала ли си вътре? Ходили сме само за 1-2 часа, но впечатленията ми са по-скоро отрицателни. Чаках за информация за рд и беше много разхвърляно в кухнята и стаята за родители. Помещението, което е за сън, беше без прозорци, интериорът е прекалено шарен, лятото играят на балкона, не навън. Едно дете ревеше и извикаха майка му... Едната жена беше много симпатична.
Това е като първо впечатление Peace
На децата може и да им харесва, ама имам спомен, че казаха голяма бройка гледани там.
Аз лично не бих се доверила - не ми изглежда като място за целодневно пълноценно гледане. Но пък цените май не бяха високи.

Общи условия

Активация на акаунт