Детски клубове в София

• 325 106
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 380
Искам да Ви разкажа за нашия рожден ден, който беше в "Токороро".  Първо уговорката със собственика беше родителите да са на маси в ъгъла, от който може да се гледа мониторът с детския кът. Отидохме вечерта и с ужас установихме, че масите са в противоположния ъгъл и съответно видимост към децата - никаква, а тези на които трябваше да бъдем - са заети. Поръчаните плата бяха изключително студени - явно приготвени поне минимум час преди да започне РД и честно казано хич не бяха вкусни. В залата за децата беше студено и когато отидохме, какичката беше свита и с яке. През цялото време въобще не занимаваше децата, стоеше настрани и само викаше по тях да не пипат играчките, че щели да ги счупят и да не разхвърлят. Даже им се караше, без дори да се притеснява от това, че аз съм там и съм свидетел на всичко. Доста време отдели да говори по телефона си и дори един път не направи нещо, с което да увлече внякаква игра малките, които между другото бяха около пет годишни. Наложи се на мен на няколко пъти да им измислям разни игри. Пускаше ги да си излизат от залата, когато си решат, което предполага, че без тя да разбере, някое от децата може да излезе на улицата. Масата, на която сервираха "сокчетата" на децата/ разредени степчета / и водата, се намираше под стълбите за ресторанта - съответно беше ужасно студено там. Някои от децата идваха при нас горе ревящи - нещо, което за пръв път ми се случва, когато сме на рожден ден в детски клуб. Общо взето нито едно от нещата, с което се бяхме уговорили с управителя, не беше изпълнено от негова страна. Дори имаше уговорка пиците от детското меню да не са с кренвирши, а с шунка или луканка и кашкавал /щяхме да си доплатим разликата/, нещо, което също не се случи. Единственото, за което приветствам ресторанта е, че сервитьорките бяха изключително мили, направо страхотни. Общо взето идеята детски клуб с ресторант е чудесна, но само на пръв поглед.  Дори и да желае човек да похарчи повече пари там, просто като го посрещнат с гореописаните неприятни изненади, желанието му се изпарява в миг.

# 1 381
Ако имаш възможност може да го направиш и у дома, като викнеш аниматор (може и преоблечен като колун, фея...), който да забавлява децата. За целта трябва да направиш малко свободно пространство за игрите на децата.

# 1 382
Да кажа и аз как мина нашият рожден ден в прехваления детски клуб Джулиленд. Клубът е страхотен - просторен и с много занимания за децата - батут, стая с кукли и пързалки и .... дотук. Обдлужване - трагично- барманката жвакаше дъвка докато те пита какво искаш а когато някой искаше да си поръча пак -трябваше да почака защото лафчето с аниматорките в залата си вървеше. А аниматорките бяха две момичета които си разговаряха на висок глас за разни лични неща.Мъжът ми пък много се издразни на една тинейджърка (в последствие стана ясно че е дъщеря на управителката),която  непрекъснато влизаше и излизаше от залата говорейки по мобилният си и с аниматорките- пак за лични неща.Кетъритнга - ужасен. За децата пица ,която кой хапна ,кой не - аниматорките побързаха да  мушнат в найлонова торбичка и старателно я прибраха.  ShockedСокчета - еднакви за всички деца - няма искаш ,не искаш- в друго клубче в което сме празнували са поне три вида и всяко дете избира предпочитаното. Навярно рожденият ни ден е от евтините за този клуб - излезе ми около 500 лв- но и тези пари са им много.
За радост децата се натичаха и наиграха на воля - което е важното в случая. Grinning

# 1 383
Здравейте!
Бих искала да помоля за координати, особено телефон, на клуб The Jungle някъде до Южния парк. Ще правим Коледно парти и не мога да го открия.
Благодаря предварително.

# 1 384
  • София
The Jungle - ж.к. "Иван Вазов", бул. "Петко Каравелов" № 34; тел. 4831007; 0884/116007

От първия пост в темата, в който са изброени всички клубове.  Peace

# 1 385
Благодаря Vivi! Моя грешка, че не погледнах началото Embarassed

Иначе рождените дни на сина ми досега са били винаги в Патета в Лозенец, но следващия смятам да направим другаде, та ще следя отзивите на всички.
Весел ден!

# 1 386
Аз наскоро проверявах за рожден ден в The Jungle и не ми хареса това, че ако не си платиш допълнително около 140лв./не си сполням точно колко/ не празнуваш сам, а влизат и други посетители, които нямат нищо против това, че в момента там се празнува РД.Исках РД сутринта, но ми предложика като първи час за празнуване 11,30.

Иначе клубът е нов и хубав и децата много го харесаха, но...

# 1 387
....................................
. Навярно рожденият ни ден е от евтините за този клуб - излезе ми около 500 лв- но и тези пари са им много.
За радост децата се натичаха и наиграха на воля - което е важното в случая. Grinning

Аз ли не съм наред нещо, но 500 лв. никак не ми се виждат малко за празнуването на един детски рожден ден. Не ме разбирайте погрешно и нашите рождени дни ги празнуваме в детски клуб, но ми се вижда безсмислено да хвърля толкова пари

# 1 388
Всеки е с възможностите си и вижданията си за детски рожден ден. Въпреки че това е  само наем зала,куверти за децата,кетъринг за родителите и торта- без тематични партита или нещо друго.

# 1 389
  • София
Момичета,
Имате ли впечатления за клуб McQueen в кв.Гоце Делчев - цени, обстановка и т.н.   

# 1 390
Искам да добавя и един детски клуб, от който съм доволна. Намира се в кв.Редута "Веселите папагалчета" - www.papagalchetata.com
Водя синовете си редовно, те са доволни, а мен цените ме устроиват. Wink

# 1 391
  • София
Там пък откога има клубче, че чак редовно си водите децата?  Simple Smile
Ще го посетя да го видя Simple Smile
А Вие следващият път им предайте пак да си прегледат сайта, защото има малко неприятни правописни грешки, което не прави добро впечатление Simple Smile

# 1 392
Ами ... доколкото знам е от три месеца. Малкият ми син е целодневно там от понеделни до петък, а големия ходи след училище. Предлагат занималня. За сайта да Wink изкоментирх го,доколкото знам някакъв македонец го правил... сещате се  Crazy

# 1 393
Запис да прочета за отзиви  Peace

# 1 394
  • Linz
Слон Балон има нов, 3-ти клуб. Мисля след месец и нещо там да празнуваме рожденния ден на малката.

Общи условия

Активация на акаунт