Детски клубове в София

• 325 118
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Днес резервирахме в Островът на съкровищата, зала 1 за 28.11. и вече мирнах в издирването на клуб за рождения ден на слънцето на мама LaughingСилно се надявам да останем доволни!!!

# 1 366
  • София
Днес резервирахме в Островът на съкровищата, зала 1 за 28.11. и вече мирнах в издирването на клуб за рождения ден на слънцето на мама LaughingСилно се надявам да останем доволни!!!

Страшно съм доволна от това клубче! Днес празнувахме рождения ден на дъщеря ми там, в същата зала. Всичко мина прекрасно, горещо го препоръчвам!!! Hug  Peace

# 1 367
  • София
Валя, ходихме на РД в същата зала през лятото. Много ми хареса анимацията, и кетърингът беше от най-добрите по детските клубчета, в които съм ходила. Надявам се, че ще имате чудесно парти.  Simple Smile

# 1 368
Момичета,може ли някакви ориентировъчни цени да ни кажете за "Острова на съкровищата"?

# 1 369
ЗА него не знам цени,но нашият р.ден беше в един нов клуб''101 далматинци и приятели'' и сам много доволна.Две зали луксозно обзаведени кетеринга-вкусно и топло.Перфектно обслужване.Децата и ние-родителите се забавлявахме добре.Торти-Лагуна,скаи ,гаврош 39 лв.Детско мень 3.90лв(сандв.сок подарьк)може и пица.Кетеринг 18-20 лева на плато няма минимална броика за децата.Детски партита 120лв,но не са задьлжителниможе и аниматорката на клуба да занимава децата,ние направихме така.Децата пяха,играха спортни и развлекателни игри през цялото време моми4ето ги забавляваше супер.Бях много притеснена как ще мине но вси4ко беше на ниво,

# 1 370
Сетих се и още:кола-0.90,кафе-0.6,водка малка1.2,джин-1.2 нат.сок-1лв,.......друго маи не помня!

# 1 371
Момичета,може ли някакви ориентировъчни цени да ни кажете за "Острова на съкровищата"?

Ние юни празнувахме там - изобщо не ми направи впечатление да е скъпо, а аз не обичам да ме правят на балама, та ако беше нещо по-особено щях да забележа  Peace

Напитките не мога да кажа как бяха точно като цени (беше вечер и алкохол се консумираше, но не беше скъпо). Иначе платата бяха като навсякъде - хапки между 16-30 лв, салати имаше на големи плата по 1 кг (шопска, снежанка и т.н.) пак по 20-тина лв. бяха - разделиха ни ги в по 2 по-малки чинии и всичко беше така разпределено, че имаше във всички краища на масата. Дано поне малко помогнах.

# 1 372
Татянка-бърборанка , сега виждам, че си от Левски. Сигурно го знаеш това, но ние бяхме на много приятно място за рожден ден - една пицария на ъгъла с големия булевард  (в Левски Г се пада, но и забравих името), с отделна площадка за деца с много уреди и заведението е супер приятно. Може да си поръчате някой аниматор предполагам (от друго място). Или вече ви е писнала тази пицария?

# 1 373
  • София
Татянка-бърборанка , сега виждам, че си от Левски. Сигурно го знаеш това, но ние бяхме на много приятно място за рожден ден - една пицария на ъгъла с големия булевард  (в Левски Г се пада, но и забравих името), с отделна площадка за деца с много уреди и заведението е супер приятно. Може да си поръчате някой аниматор предполагам (от друго място). Или вече ви е писнала тази пицария?
Пицарията е Вики, но площадката е на открито и не е много подходящо за празнуване в студените дни.
 Сега щели да откриват парти клуб в новите блокове (тези малко по-надолу от пицарията), но нямам инфо кога точно ще е.

# 1 374
Пицарията е Вики, но площадката е на открито и не е много подходящо за празнуване в студените дни.

Ох, вярно  ooooh! съвсем изключих, че вече е студенко за навън, хич ме няма  Blush

Нищо де, може поне да я включим в списъка с детски клубове като се уточни със забележка, че е подходяща за топлите месеци  Peace Ако знаеш точния адрес, на който се води, кажи да се добави в списъка   bouquet

# 1 375
  • София

Ако знаеш точния адрес, на който се води, кажи да се добави в списъка   bouquet
Улица Поп Груйо, ама номер незнам  Embarassed. Телефон за резервации: 02/946 71 76 или 0895 715 885

# 1 376
Цитат
Там празнуваме често именни дни и рожденни дни.Но на 14 .10 бяхме на имен ден.Изобщо не  е удобно с деца в зимния сезон.Студено е на вън ,а вътре децата се неудържими ,тичат.Задушно е и запушено.А една девойка ,дето го раздава управителка ги гледа сърдито.Така ,че за летни празници -да.Но в студа не става.За зимата "Щурчо" е идеален клуб.

# 1 377
  • София
За зимата "Щурчо" е идеален клуб.
Да, много е приятно клубчето, а и мога да ходя с бебето, защото вътре не се пуши  Peace. Днес след градина пак ще водя там детето да полудуват с едно негово приятелче. На мен обаче ми се струва малко за празнуване на РД, но това зависи и от броя на гостенчетата.

# 1 378

Здравейте! Имам огромна молба към всички. Искам да направя рождения  ден на дъщеря си в парти клуб.Тя ще става на 2год. в края на м.ноември. Не съм сигурна дали деца на такава възраст (2-3год.) биха се забавлявали в такъв клуб?И ако да, моля да ми препоръчате клубове, от които сте доволни, в районите - Дианабад, Дървеница, Лозенец, Изток.Предварително благодаря! Simple Smile

# 1 379
Имате ли впечатления от клуб "ЛЕЙДИ" в Студентски град през зимния период?

Общи условия

Активация на акаунт