Детски клубове в София

• 325 190
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 350
Сигурно някои от вас си спомнят коментара ми относно едни баровки-клиентки,които се опитаха да ме унижат заради това,че искам да празнувам в луксозен клуб,но не мога да си го позволя. Сега това е минало и вече дори ми е смешно,защото това,което преживях във въпросният клуб ме накара наистина да повярвам,че никакви пари не могат да наградят подобаващо уникалното отношение и преливащ ентусиазъм на персонала не само към дъщеря ми,но и към всяко дете и всеки гост на рожденният ден! То не бяха усмивки,то не бяха шеги и закачки към всички,напитките идваха за секунди/имат сервитьори/,да не говорим за обстановката/и двата им клуба са изрисувани божествено/,лукса строеше отвсякъде,а аниматорите....имат един батко там-е този човек подлуди децата! По нищо не усетих,че тъй като рожденният ден ще е "евтин",съответно и служителите ще се държат кофти с нас.В тази област тези хора наистина са факири,искам да им благодаря от все сърце,заслужиха си рекламата,стоплиха ни,обградиха ни с невероятно внимание,показаха ни,че не всичко е пари,думи нямам!Затова без никакво притеснение ще им кажа името,това трябва да се чуе: "Пчеличката Мая"в Борово. Тези хора наистина ме впечатлиха!
Благодаря и на девойката зад бара,която ни догони до колата,за да ни даде цветята/в суматохата съвсем бях забравила за тях/.

# 1 351
Браво, това да се чува и дано повече хора във всички сфери вършат работата си така - с кеф и перфекционизъм! Както казва баща ми, никога не е излишно да направиш повече, отколкото искат от теб, да изработиш повече и да направиш добро, дори нищо да не получиш в замяна!

bouquet  bouquet  bouquet

# 1 352
Да кажа и аз за детските торти от lion king.Ние поръчахме торта" елица" през юни.Не правят доставка до адрес взимаш я от там(рискуваш да си счупиш колата докато стигнеш до клуба пътя е ужасен).Собственичката наистина бе мила и страхотна но аз несъм така впечатлена от тортата.Цветовете бяха доста бледи а на вкус (беше еклерова) беше доста зле но здраве.За рд на каката който е този месец ще си вземем пак лагуна.

# 1 353
Разглеждах тортите на скайлайн и видях същата като нашата торта само че не с бебе отгоре а с пчела та много е възможно да са оттам-може да се пита -

# 1 354
Здравейте на всички поздравявам ви за чудесната тема!   bouquet
Моят син става на 4 годинки в края на ноември от до тук прочетеното се спрях на "Островът на съкровищата" в които празнувахме 2рият рожден ден и бях много доволна и "Патетата 2" пак там но в "Патетата" пък сме празнували 1вият РД и също бяхме впечатлени! Миналата година празнувахме в "Пчеличката Мая", но за съжаление доста ме разочароваха и повече едва ли ще повторя! Та въпросът ми е дали има смисъл за неговата възраст да се доплаща за тематично парти? Досега не сме присъствали на такъв рожден ден и не мога да преценя!

# 1 355
  • София
... Та въпросът ми е дали има смисъл за неговата възраст да се доплаща за тематично парти? Досега не сме присъствали на такъв рожден ден и не мога да преценя!
Моят синковец също ще навърши 4 в края на ноември. Миналата неделя бяхме на рожден ден  на 6 годишна госпожица и за пръв път той се включи в игрите, организирани от аниматорката - Стефани от Мързел град Grinning Явно на тази възраст вече имат интерес, но ти си прецени с оглед твоето  детенце.
Аз също вече съм тръгнала да резирвирам предстоящото парти и се двуомя между Островът на съкровищата и Хари Потър - ако някои е бил и в двете клубчета ще съм благодарна за препоръка  bouquet

# 1 356
"Островът на Съкровищата" е много хубаво особено в зала 1! Препоръчвам го горещо! Доста е просторно, храната им е добра там си я приготвят и съответно не е студена и престояла в хладилник! Залата за родителите също е много подходяща и удобна! Simple Smile

# 1 357
Ние също сме много доволни от "Островът на съкровищата", но понеже празнувахме там последните 4 пъти сега резервирахме за малкия в Джулиленд.
Според мен тематичното парти е подходящо за възраст наз 3 години, когато децата разбират какво иска от тях аниматора.

# 1 358
Здравеите резервирах в 101 далматинци и приятели за р.ден на детето 6 г.Моля споделете някои ходил ли е там.Нов клуб е.ул.Брегалница.

# 1 359
Всеки си има свое мнение, разбира се - казвам го по повод тортите на "Цар Лъв". Аз само ще приложа обещаната снимка, а за вкуса ще кажа - жената ни предупреди, че еклеровият пълнеж е най-невпечатляващ. Тортата беше феномен, а специално за сладко вкъщи сме супер критични. По-хубава на вкус торта съм яла само в една сладкарница във Виена и отчасти някои от тортите на "Росиче".

# 1 360
Мда...много е хубава тортата,а казахте че била и вкусна! Явно сте имали късмет и моята на картинката която харесах изглеждаше страхотно но наяве беше бледа и безлична, и както казахте за вкуса явно сме избрали и най неподходящия пълнеж.Но здраве...(бих качила снимка но нещо не мога да се оправя Embarassed)

# 1 361
Някои знае ли тортите от Цар лъв на коя фирма са?АЗ резервирах за детенце в един нов клуб''101 далматинци и приятели" ,но не сам избрала торта а тази е невероятна ако някои знае моля помогнете

# 1 362
  • София
Аз поисках миналата година Цар Лъв да ми направят в 100 грама сладки
и ми направиха каквато исках. Само зебрите изпуснаха, но го преживяхме.  Mr. GreenЕто.

# 1 363
Някои знае ли тортите от Цар лъв на коя фирма са?АЗ резервирах за детенце в един нов клуб''101 далматинци и приятели" ,но не сам избрала торта а тази е невероятна ако някои знае моля помогнете

И аз питах, но казаха, че имат собстне цех, така че не е някоя от фирмите, които иначе са ни известни. Най-добре звънни и отиди там.  Peace

# 1 364
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт