Детски клубове в София

• 325 222
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 335
Вижте, момичета, не споря,че има и изключения.
Просто моите наблюдения в клубчетата, където сме ходили са, че се иска единствено името на детето и то за да знаят как да се обръщат към него...
Въпрос на самосъзнание и отговорност от страна на родителя е да предложи каквато и да е допълнителна информация..
Иначе ..да..за това децата да са здрави навсякъде има надписи, предполагам, но..ми се е случвало да попадна в клубче, където има дете с обрив..и..на въпросителния ми поглед какичката да каже, че не е обърнала внимание, но дори да пита, родителите обикновено не признават детето да е с шарка, а с алергия..Също както и кашлящите деца и сополивите деца ..То и в детската градина много родители излизат с това "оправдание" като си водят децата болни..(та тук си е до самосъзнание на родителите), но..просто опитах да погледна под друг ъгъл услугата..И може би да дам малко повод за размисъл на собствениците на клубчета а и на родителите..

# 1 336
  • София
*щурчо*,права си,че има и такива клубове,и не са никак малко.
Аз просто споделих,че в повечето от тези,къдет ние сме водили нашите деца е
имало по-затегнат "фейс-контрол". Wink
Лично на мен,когато нещо не ми харесва,не се колебая да стана и да си тръгна.  Peace

# 1 337
 Според мен оставянето на детето в парти клуб за почасов престой без придружаването от родител в клуба трябва да се прием за голяма отговорност от персонала. Редно е родителите да се запознаят с реда на клуба, да се вземе име и телефон за връзка с родителя, да се попита  какво детето може да консумира от напитките и храните, кой освен довелия го човек може да вземе детето и друга нужна информация. Това зависи и от самия родител колко е готов да предостави информация на персонала. Предаването на детето с подпис от човека, които го е взел е доста важен момент.

# 1 338
Да се включа и аз, в повечето клубове, в които сме оставяли детето са искали инфо за родителите, телефон за връзка с родителя в случай на нужда . Какъв е проблема не виждам. На повечето места отвън са изнесени изискванията на клуба, с които всеки родител може да се запознае. Има точка, че не се приемат видимо болни деца. Ами изискване към какичките не е да имат медицинско образование, не им влиза в задълженията да преглеждат на входа детето, дали наистина е здраво или не. Ако родителя държи да консумира нещо детето му в негово отсъствие, го изяснява още в началото, когато оставя детето. НА мен винаги са ми давали касова бележка след като съм платила за престоя, така че пак повтарям - не виждам какъв е проблема и върху какво да мислим.
Ако случайно даден клуб не ми вдъхва доверие го подминавам и така.

# 1 339
  • София
Добре, де, как ще искат номерът на личната карта? Аз ще го дам доброволно, но детските клубове имат ли право да съхраняват тази информация?

# 1 340
Добре, де, как ще искат номерът на личната карта? Аз ще го дам доброволно, но детските клубове имат ли право да съхраняват тази информация?

Не, нямат право.
И не е необходимо, разбира се.

# 1 341
  • София

Не, нямат право.
И не е необходимо, разбира се.
Ако визирате моят пост,не са ни записвали номера на личната карта,а са сверявали имената,примерно...ако ме разбирате.

# 1 342
Има ли някой празнувал РД в клуб The Jungle в Иван Вазов?

# 1 343
  • София
Имаше отзиви назад в темата.

# 1 344
Да се отчета за празнуването ни в "Патета 2".

Винаги сме били доволни от местата, където празнуваме, а това са били "Патета 1", "Приказка без край" и "Джулиленд". Те остават страхотни места, но това, което направиха вчера за нас в "Патета 2", беше върховно постижение!!!

Всичко, всичко беше на най-високо ниво. На първо място и преди всичко хората от персонала. Специални и многократни благодарности за баткото, който забавляваше децата и им устрои такава жива и весела програма, че дори родителите днес ми казаха, че отдавна не са се забавлявали така! Само ще кажа, че всичките ни гости искат задължително да си празнуват вече там! Направихме им такава кочина - първо счупена чиния - с усмивка премахнаха проблема за секунда, второ вкарах конфети, които осеяха цялата им земя - хората сякаш се радваха, че става толкова шарено и весело. Вкарах и торта, която се състоеше от две части с два различни вкуса - изпълниха и тази прищявка да нарежат на всеки по парче и от двете торти, въпреки че се затрудниха да режат на петифури - и направиха всичко с кеф. Не бяхме платили за допълнителна програма, но получихме такава. Не зная дали всеки път е така или просто случихме на аниматори в този ден, но определено не съм свикнала на толкова перфектно отношение! И най-вече - бяха толкова доволни от нашето доволство! Да не говорим, че този клуб като интериор, играчки, като местоположение е отличен!

Благодаря им и ви ги препоръчвам най-горещо и най-отговорно!   bouquet  bouquet  bouquet

И искам да кажа и две думи за тортата - поръчахме я от клуб "Цар Лъв" - там отново попаднахме на една невероятна жена, която може би е собственик на клуба и която измисля и подарява на децата тези изключителни, фамозни, невероятни торти! Ще кача тези дни и снимката от тортата ни, защото тя е уникат, но жалко, че не мога да ви я опиша на вкус. Благодаря и на нея, гостите ни според мен също й благодарят!  Laughing Междувпрочем "Цар Лъв" също е страхотен клуб и станах свидетел на готин рожден ден там, но беше далеч за гостите ни. Иначе си струва да го посетите, да не говорим за тортите   bouquet

# 1 345
за първи път чувам да се поръчва торта от един ДК и да се носи в друг Laughing.
Дай повече инфо за тортата Praynig

# 1 346
за първи път чувам да се поръчва торта от един ДК и да се носи в друг Laughing.
Дай повече инфо за тортата Praynig

Ами да, преди да проуча и аз не знаех за този вариант. Вероятно от "Цар Лъв" си имат собствен цеф за кетеринг. Така спомена жената.
Тортата я поръчахме по следния начин - обяснихме горе долу какво сме харесали в сайта им, а именно торта с пирати. В същия момент течеше парти на един сладък малък пират и съответно той имаше такава торта. Показаха ни я - беше страхотна! Жената каза, че нашата ще стане още по-хубава, защото с всяка следваща се усъвършенствали. Ами не ме излъга  Simple Smile Пита ме подробно какво харесва детето - големи фигури ли, риби ли, октоподи ли, съкровища, кораби. Ще я дам като картинка и ще разберете най-добре какво постижение беше тази торта. Като вкусове ни препоръча японски и холандски пълнеж - имаше още 5-6 вида, но каза, че тези двата са най-добри, най-интересни. И понеже се колебаехме кой от двата, тя предложи да направят торта и с двата. И тортата беше като от два острова, всеки от които със свой невероятен вкус! Наистина на малко места може да се купи и опита нещо толкова фино и елегантно! По средата между двата кораба - едни кораби, едни чудовища и октоподи - много цветно и готино! Цената е 4 лв на парче. Обещавам снимкови доказателства  Grinning

# 1 347
  • София
http://lionking-bg.com/parti/torti
Ето и някои от тортите...наистина са страхотни. И аз съм се ориентирала натам. А  Патета 2 клуба, който избрахме за тазгодишния РД. А тортите доставят ли ги до адрес или трябва сами да си ги вземем от клуба?

# 1 348
anelima, не сме ги питали, трябва да звъннеш и ще ти кажат. Харчлъкът така или иначе е достатъчно голям покрай рождените дни, та не сме си и помислили за още една услуга  Grinning

# 1 349
Днес резервирахме зала 3 в Острова на съкровищата. Рождения ден на дребосъчка е чак през декември, но миналата година окъсняхме и нямаше свободни часове , затова тази година с презастраховахме. Мисля че не сбъркахме. Много ми хареса новата част, на клуба, очарована съм от отношението и професионализма на момичетата от клуба. Дано останем доволни и на самия празник. Ще разказваме допълнително.

По отношение на детски клуб The Jungle - Очаквах с нетърпение рождения ден на нашия братовчед, за да натрупам впечатления и да преценя дали мога да им се доверя за най-важния ден в годината за моето дете. Уви разочарованието беше пълно. Превърнаха празника на родителите в ад, като майката и бащата трябваше през цялото време да играят роля на бармани и сервитьори, вместо да се наслаждават на рождения де. Децата се забавляваха, но не и с помощта на персонала, а въпреки тяхната намеса (опитаха се да сложат децата да гледат телевизия вместо да ги забавляват  Shocked). Не бих рискувала с този клуб.

Общи условия

Активация на акаунт