Детски клубове в София

• 324 877
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, едно спешно питане ....  Praynig
Някой да сподели клубче за почасово гледане в района на Бизнес парка в Малдост , или в самия Бизнес парк случайно ...?  Thinking

# 316
Празнувал ли е някой от вас в Коколандия рожден ден.Големият ми син ми ще стане на 8г и не му е интересно нито дискотека,нито детските клубове.Много се катери по дървета и затова си мисля,че там ще му е интересно,но ми се иска да получа информация и от другаде.Не сме ходили там,но от с нимките в сайта им ми допада,само не ми е ясно как точно ще се организира рожден ден там.Има ли някой впечатления?

# 317
  • София
Някой да сподели клубче за почасово гледане в района на Бизнес парка в Малдост , или в самия Бизнес парк случайно ...?  Thinking
В Детския кът на Арената? Ако не е за постоянно (примерно за цяло лято) и е детето е над 3 г., мисля, че е удачен вариант.

# 318

В Бърборани - 0898 56 57 61
точно срещу Бизнес парка е в Младост 4, в сградата над 100 грама сладки.

# 319
В Бърборани - 0898 56 57 61
точно срещу Бизнес парка е в Младост 4, в сградата над 100 грама сладки.

Е, момичета - мерси !  Hug Grinning
Мина повода, нищо ще имам предвид идеите за друг път  Peace
Бяхме канени на мероприятие и исках да засиля малкия някъде там наблизо, защото мислех че ще подивее и ще му е скучно с нас.
Оказа се , че има страхотни охлюви / с човешки ръст почти/ , около водите вътре в Бизнес парка и дребният си умря от кеф да се катери по тях  Laughing

# 320
  • София
Накой да има мнение за "KFC" в Люлин?

# 321
  • София
Накой да има мнение за "KFC" в Люлин?
Там правихме 4-ия РД на Таня - на нея и хареса, но определено не става за по-малки деца от тази възраст. Жената ги рисува, играха разни игри - доволна съм.

# 322
  • София
Мерси за отговора!Оги става на седем та за това го избрах,че уж е за по-големи деца,ще видим утре .

# 323
Празнувахме рожден ден в детския клуб в мултиплекса - "Забавления с Нескуик". Има страхотни партита за филмови герои, за големи деца, на които им е скучничко да си играят на люлки и пързалки е супер, защото момичетата отлично ги занимават.Скъпичко, но цената си заслужава - в центъра, голямо,просторно, лъскаво, явно няма начин да е по-евтино.Синът ми поиска от сега да резервирам за следващата година...

# 324
Наскоро писах тук за детския център в Скай сити, че вероятно ще го разширяват. Но днес минах от там и бях неприятно изненадана, че изобщо го няма Shocked Някой знае ли нещо? Да не би да го местят някъде по етажите? Синът ми обичаше да ходи там, защото имаше няколко пластмасови коли за каране. Знаете ли в кои други клубове има такива? Не от тези със стотинката, а такива с педали или тип "флинстоун", в които детето ходи

# 325
Наскоро писах тук за детския център в Скай сити, че вероятно ще го разширяват. Но днес минах от там и бях неприятно изненадана, че изобщо го няма Shocked Някой знае ли нещо? Да не би да го местят някъде по етажите? Синът ми обичаше да ходи там, защото имаше няколко пластмасови коли за каране. Знаете ли в кои други клубове има такива? Не от тези със стотинката, а такива с педали или тип "флинстоун", в които детето ходи

Аз видях такива коли в детски клуб Таласъмчета ООД. Децата много се забавляваха на рождения ден.
И някъде другаде бях виждала , но не се сещам къде беше... Confused

# 326
Наскоро писах тук за детския център в Скай сити, че вероятно ще го разширяват. Но днес минах от там и бях неприятно изненадана, че изобщо го няма Shocked Някой знае ли нещо?

В ремонт са... скоро отварят.Ще го разширяват, ще го освежават и ще стане още по-красив.

# 327
А дали има клубче близо до Паметника Левски, Ректората....  newsm78
Дано някой има инфо   bouquet

# 328
  • София
Да си кажа мнението за "KFC".Днес празнувахме рожден ден,много съм доволна!!!Персонала е абсолютно на ниво,жената която ги забавлява също,цените-перфектни.Имаше 7 деца с по едно детско меню,изпихме бирата Embarassed,забавлявахме се и всичко това ми излез 115лв ooooh!,много съм доволна,другата година ще повторя!!!

# 329
И аз да се отчета. Вчера празнувахме РД в "Дъмбо" в Надежда V част. Много хубаво си изкараха и деца и възрастни. А за момчето, която явно е собственик на клуба - нямам думи, той просто има подход към децата.

Общи условия

Активация на акаунт