Детски клубове в София

• 324 886
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде на път....
И аз да се отчета. Вчера празнувахме РД в "Дъмбо" в Надежда V част. Много хубаво си изкараха и деца и възрастни. А за момчето, която явно е собственик на клуба - нямам думи, той просто има подход към децата.
И аз съм на същото мнение за клуба - страхотен е!  Peace Там празнувахме имения ден на Петър!
А сега още съм в чуденка къде да е рождения му ден.......  Thinking

# 331
Момичета, някой има ли информация и дали е ползвал "ЛЯТНА ДЖУНГЛА"-нещо като градските лагери едно време. Офиса май е в Младост.

# 332
  • София
А дали има клубче близо до Паметника Левски, Ректората....  newsm78
Дано някой има инфо   bouquet

В ЦУМ. Преди време писах за клуб Сървайвър.
Готвеха да отварят, но не знам до къде са стигнали.

Имам спомен, че се говореше и за клуб зад ректората, Пипилота или нещо подобно на име, което функционира и като детска забавачка.
Имаше доста доволни майки, но не се сещам в коя тема го обсъждахме.
Може би в темите за частните ясли и градини??? newsm78

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 23:05 от Муци

# 333
 Момичета, някоя от вас знае ли нещо за "Островът на Съкровищата" на Кр.село? Днес бях там да резервирам час за РД на малкия, но ми се стори скъпичко......Все пак 500-600 лева за два часа ми е множко.....особено като не съм чувала отзиви дали си заслужава....

# 334
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, някой има ли информация и дали е ползвал "ЛЯТНА ДЖУНГЛА"-нещо като градските лагери едно време. Офиса май е в Младост.

Ето повече инфо, но лични впечатления нямам.

# 335
Момичета, някоя от вас знае ли нещо за "Островът на Съкровищата" на Кр.село? Днес бях там да резервирам час за РД на малкия, но ми се стори скъпичко......Все пак 500-600 лева за два часа ми е множко.....особено като не съм чувала отзиви дали си заслужава....
За мен това е най-добрият клуб от всички, в които сме ходили. Навсякъде са станали доста скъпи партитата - в Острова поне и обстановката е приятна, и се занимават много добре с децата, и храната им е много хубава. А пък градината - щом имате късмет да ви е лятото рожденият ден - е прекрасна Grinning

# 336
От "Фъни" и аз съм доволна, много просторно за децата, хубави играчки, грижат се за тях, единствено е малко тясно за родители. вентуално планирам РД-то на каката там, че ни  на две крачки, а е и срещу градината, да могат родителит да доведат децата след градина, но ще видим.

# 337
  • София
Видях, че няма сайта на клуб Бонбон на първа страница - ето да го добавите http://www.bonbon-bg.com/page1_.html И аз се заинтригувах от него, та ще отскоча да го видя...

# 338
да се отбележа и аз останах доволна. За първи път тази година празнувахме РД в детски парти клуб на Божидар.
Бяхме в новооткритият клуб "Фър-Щук" и сме много доволни защото има общо 4-ри зали от които 3-ри са за Децата ....и една за родителите...децата не ни притесняват и си купонясват....има видео стена на която ги гледаме как си изкарват в компанията на аниматорки.....Има страхотна джунгла която е на 3-етажа и децата пощуряха .....останахме малко повече от предвиденото защото ни беше трудно да ги изкараме. Ние родителите също купонясвахме. Тортата беше страхотна!

# 339
През септември ни предстой рожден ден.
Ще ми препоръчате ли парти клуб в района на Младост.

# 340

Ето повече инфо, но лични впечатления нямам.

Много благодаря! Ще напиша отзиви.

# 341
=)

Добър вечер, скъпи родители!

Четох, четох отзивите ви за детските парти-центрове в София... на моменти се мръщих, на моменти ме напушваше на смях... какво да ви кажа... разни хора, разни идеали Wink

И преди да ме помислите за не особено добре с акъла, веднага пояснявам, че съм една от „какичките” в едно от всиииичКите въпросни клубчета...
И предварително се извинявам за „неуместното” включване. Но някак си ми се ще повечко от вас да прочетат това, което ВСИЧКИ ние (онези, които се занимават с подготовката, организирането и провеждането на самите празненства) си мислят много често, но доброто възпитание не им позволява да ви споделят на четири очи...
Ясно е, че щом сме си избрали това като „временна професия”  (... докато учим), е нужно да отчитаме плюсовете и минусите при заниманията с деца...
Но хайде да направим разбор и на грешките, които многоуважаваните родители правят, навити ли сте? Защото не веднъж и не два пъти плюхте по момичетата, които се занимват с малките... а дали сте съвсем прави?
Ами ще ви кажа простичко – НЕ.

Нищо против останалите детски клубове... Но някои от вас мрънкат, че еди къде си им било скъпо.. Ама извинявайте, опитайте се да набутате вкъщи 20 дечурлига и още толкова възрастни, пък да видим дали няма да ви изпотрошат къщата.
Опитайте се да приготвите необходимите „детски менюта” и почерпка за пълнолетните гости... да видим няма ли да ви направят кочинка и колко пари ще дадете... (трудът от ваша страна го изключваме).
На някои не им харесва при нас, на други им харесва... хора всякакви, нали така! И всеки, при това, имал право на мнение... но при всеки нормален спор и двете страни имат право да се изкажат. Е, аз заемам позицията на „момичетата”, работещи в детските клубове, за да ви кажа 2-3 нещица...

Как се процедира при подготовката на 1 детски рожден ден (общо казано - празник)... Поне час преди самото събитие въпросният клуб се изпразва от дечица – присъстващите родители биват предварително предупредени за тържеството, за да дси направят сметката ще ли остават с хлапенцето или не, а тези, които вече са си оставили детето – ами звъним им, за да дойдат да си го приберат максимално бързо....
Почиства се, забърсва се, подреждат се масички, чинийки, вилички, салфетчици; надуват се балони, поставя се украса... общо взето финикийците пасти да ядат Wink
Всичко се проверява минимум по 2 пъти, за да не стават грешки (които не са изключени, защото се работи с хора, все пак... и не всичко зависи от организаторите в детския клуб!).

Е, вие, скъпи родители... решавате (обикновено), че трябва да пристигнете поне половин час по-рано от уреченото. Извинявайте... за колко казахте, че сте си платили? Два часа? Три часа? Ами съобразявайте се с времето... всичко в наши дни се изчислява в зелено, защо решавате, че можете да минете метър? ОК – естествено, че ви пускаме вътре, да не висите пред вратите на детския клуб, но е много неуместно, от ваша страна (пак се извинявам, че ви правя забележки разни... но понякога не се търпи!).
Обяснено ви е МНОГО предварително (още щом сте пристъпили пза първи път прага на помещението), че в самото детско кътче НЕ се ходи с обувки – нужно е или да обуете калцунки, или да се събуете. Вие, обаче, като че ли много удобно обичате да забравяте горепосоченото правило. И си щрапате, барабар с малчуганите... после защо били мръсни чорапките на детето.
Вкъщи в детската стая с обувките ли влизате? Е, не се ли замисляте какъв пример давате на малкия човек?
На тема чистота ще бъда безпощадна, защото българинът е повече от НЕмърлив! Толкова чистене пада след всеки РД, че би трябвало да ни плащат и вредни... Съвсем сериозно.
Не че се оплаквам – работата с деца доставя огромно удоволствие, но работата с родители е под всякаква критика...
Хвърляте, разливате, оставяте си клечките от хапките по земята, намирали сме и настъпени дъвки по пода... Е, това как се чисти, според вас?
Трябва си цяла орда от момичета, за да може 1 РД с повече от 10 деца да мине безпрепятствено – при положение, че няма малки бебета (дечица до 2-годишна възраст)...

Отново се извинявам за многото забележки, които се осмелих да ви отправя, но мисля, че всеки, който е създал поколение, има достатъчно материал в главата си, за да пази необходимата чистота...
ПОНЕ не влизайте с обувките!
Хвърляйте си отдадъците в кошчетата, моля ви!
И не се дръжте с момичетата като със сервитьорки.
Не пристигайте на партито с репликата „Мохито правите ли?” – ами не, господине, не правим. Това не е бар, детски клуб е!

Претенции, претенции, претенции.. скъпо, евтино, хубаво, лошо...
Понякога оставяте важни неща от подготовката за уточняване в последния момент и колкото и да ви издирваме по телефоните, колкото и да ви приканваме... сякаш за себе си го правим, не за вас – такова усърдие се полага, за да сгафите сами накрая и отново да държите нас отговорни... За какво? Че не сте поели до край собствената си отговорност? Че сте проявили немърливост при подготовката? Че не сте звъннали (примерно) 1 ден по-рано от деня на събитието, за да попитате дали всичко е наред?
Защо ние трябва да гоним вашия интерес? В края на краищата плащате наем за дечицата, храната, тортата и евентуално, някакво тематично парти... нищо повече.
В повечето детски центрове (75%) на аниматорките се плаща да гледат децата – т.е. (ще прозвучи грубо) да ги „надзирават”, да предотвратяват евентуален бой между по-големите, да пазят малките да не паднат... нещо такова. Оценявайте в такъв случай усилията, които НЯКОИ от тях полагат, за да забавляват децата ви. Нали всичко се изчислява в зелено, вие същи за пари говорехте. Е, защо да не спомена и тази точка от списъка с недоволствата?!

Изпитваме ОГРОМНО удовлетворение, направо радост, когато детският рожден ден е минал безупречно... не е имало „провинения” от страна на кетеринга, тортата е била перфектна, дечицата са останали доволни, родителите – спокойни поне за известно време.
НО всичко си има граници. След като ние се стараем да бъдем учтиви, да спазваме благоприличен тон при общуване с вас и да раздаваме мноооого усмивки и добро настроение на малките – положете и вие известни усилия... поне за три часа...

Отново се извинявам, ако някой от вас се е почувствал засегнат лично. Но това са неща, които всеки трябва да усъвършенства у себе си, ако иска безпроблемно да работи с кой да е от детските клубове в София. Едва ли някой от тях ще оспори нещата, които съм споменала. Защото децата са си деца, а родителите – родители.

Хубава вечер!

# 342
Изобщо даже не се чуствам засегната лично, не познах себе си в нито една от изброените от вас ситуации, но на моменти искрено се смях  Joy

Преди много време и аз съм участвала в подобни организирания на партита и момента с дъвките по земята и мизериите след родителите са ми до болка познати  Peace
Но и вие трябва да се съгласите, че хората точно за това идват, за да не са мизериите в тяхната къща, а и всеки смята, че си плаща, за да се държат любезно и да забавляват детето му.

Проблемът тук си е в собствениците на клубовете и може би в по-малко от нужния персонал - да си наемат чистачки, а не да чистят момичетата, които съвсем не са там за това и  естетвено, че ще се оплакват и щше са намусени, да си увеличат броя на аниматорите и т.н. И ако това го има на едно мяато и Р.Д. е два пъти по-скъп - който избере евтиния вариант - няма право да се оплаква - или плащаш повече и имаш претенции, или спестяваш някой лев и не очакваш "чудеса от храброст" за 100 лева. Не го казвам защото мога да си позволя рожден ден за 600-700 лева без проблем, просто мисля, че това би решило проблема на по-притенциозните от нас родителите  Peace

# 343
  • София
 Peace Въпрос на гледна точка! Продавача мисли едно, купувача друго, работодателя вижда нещата различно от наемника.... Навсякъде е така. Всеки си гледа от камбанарията и е прав за себе си. Но е хубаво да можеш да погледнеш нещата и от другата страна, затова благодаря за поста. bouquet

# 344
  • Някъде на път....
vkissi, а защо аз мога да остана доволна от Барбарони, Дъмбо и Мечо Пух, както съм написала по-напред в темата, и да не остана доволна от други детски клубове за партита, на които съм присъствала?  Crossing Arms
Ясно защо, нали? Всичко зависи от собствениците на клубовете и от персонала там!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт