Детски клубове в София

• 324 360
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Marssy, можеш ли да разкажеш малко повече за рождения ден в арт-клуб Импресия.
Става ли за 12-тина деца и 20тина родители, има ли достатъчно място за децата, има ли музика, танци или е повече като заниманията в курсовете, които предлагат...
Как са цените, ако си обърнала внимание и въобще каквото друго се сетиш   bouquet

А, и още нещо, на нашите празненства има малки братчета и сестричета (2-3 годишни), за тях има ли някакви забавления?

# 541
  • София
Децата бяха 13 и се събраха отлично. За 20 родитела сигурно  ще е тясно, особенно ако времето е лошо и всички са вътре. Има тераса и ние бяхме седнали на вън - около 12 възрастни.
 Децата правиха декупаж върху чаши и се забавляваха много, дори и момчетата, но бяха на възраст 7-9 години всички. За малки деца не става. Няма какво да правят, а и стълбите са стръмни. Игрите също са ориентирани към по- големи деца. Аз изрично поканих само големите и се извиних на майките, че не могат да доведат и малките брадчета и сестрички, но дъщеря ми не искаще "бебешки" празненства.  Peace
Пиши ми на ЛС, ако искаш още някъква информация Laughing

# 542
  • София
Много благодаря за експресния отговор!
При нас става въпрос за декември, а и с малките терминатори е проблем, иначе идеята за едно различно тържество е чудесна

# 543
Имате ли впечатления от един новооткрит клуб в Борово - "Пчеличката Мая"? Открит е през септември, намира се на ул. "Ген. Стефан Тошев".

# 544
Здравейте, някой ходил ли е в "Лече Буболече" , намира се в Овча купел на ул. Камелия 35 б?

# 545
Здравейте, някой ходил ли е в "Лече Буболече" , намира се в Овча купел на ул. Камелия 35 б?
НИе ходихме вече 2-3 пъти.Симпатичное, не е голямо....какичката е много мила и се знаимава с децата.Има голяма "джунгла", но като цяло е малко, с малко играчки.Става Wink А и в квартала си има недостиг на детски клубове, та съм оставила претенциите на заден план... Rolling Eyes
ПОпълваш нещо к ато картон на детето,  вкойто се описват изисквания към гледането на детето, специфични навици и т.н....Аз винаги съм с нея и ходим за по 1ас- два- тя да поиграе, аз д пия кафе на спокойствие, та не ми се е налагало да обяснявам навиците й.Всяко 5-о посещение е безплатно.Това е!

# 546
Днес ходих на оглед в "Пчеличката Мая" в Борово. Нямам голям опит с клубовете, били сме само във "Всички звездички" и "Островът на съкровищата" но като гости. Впечатленията ми са страхотни - чисто ново, модерно, с много играчки, супер любезни бяха с обясненията. Запомних горе-долу цените на разл. услуги, но като калкулирам ми се вижда скъпичко: наем за минимум 10 деца - 100 лв. включва - 2-ма аниматори, сервитьор, рисунки по лицата на децата , перуки. Детско меню - между 60 и 80 лв. без сокчетата. Тортите - на Рицка и Росита, по-натам щяло да има и други. Плата за родителите - между 30 и 40 лв...имаше и по 80. Като си калкулирах горе долу нещата без изхвърляния отивам към 450 лв...Множко ми се вижда... Вие какво мислите? Thinking

# 547
  • Ланкър, планините Овнерог
.... отивам към 450 лв...Множко ми се вижда... Вие какво мислите? Thinking

Мисля, че ако намериш по-евтино, трябва да свиркаш  Mr. Green. Толкова си излиза, поне в клубовете, където сме проучвали и празнували. Ужасно е откъм цени. Миналата година ми излизаше да е най-евтино в Патиланци, но там ръсенето не приключва със самия РД. После започва искам там, искам онам, искам рисунка........ ooooh! Та, в крайна сметка не е по-евтино и там, даже напротив.

# 548
Днес ходих на оглед в "Пчеличката Мая" в Борово. Нямам голям опит с клубовете, били сме само във "Всички звездички" и "Островът на съкровищата" но като гости. Впечатленията ми са страхотни - чисто ново, модерно, с много играчки, супер любезни бяха с обясненията. Запомних горе-долу цените на разл. услуги, но като калкулирам ми се вижда скъпичко: наем за минимум 10 деца - 100 лв. включва - 2-ма аниматори, сервитьор, рисунки по лицата на децата , перуки. Детско меню - между 60 и 80 лв. без сокчетата. Тортите - на Рицка и Росита, по-натам щяло да има и други. Плата за родителите - между 30 и 40 лв...имаше и по 80. Като си калкулирах горе долу нещата без изхвърляния отивам към 450 лв...Множко ми се вижда... Вие какво мислите? Thinking

и аз бях страхотно впечатлена и веднага резервирах. Има две отделни зали за игра - до 6г. и от 6 до 12г. - съответно и с две отделни зали за родители. Висичко е супер чисто /видях как лъскаха преди тържество/ модерно и просторно. Във всяка зала има надуваем батут. Laughing Най-евтиното детско меню е 5,50, тортите с плака са по 45лв. Наемът наистина е 100лв за 10 деца, а за всяко следващо 10лв. допълнително. Но таксата за аниматор+сервитьор излиза 50лв., което е доста сносно. Ще споделя реални впечатления допълнително

# 549
velmar благодаря ти много за инфото  bouquet, аз исках нещо по-голямо

# 550
ако е за празнуване в района- Кума лиса Peace

# 551
Днес запазих в "Морско конче".Ще пиша отзиви Peace

# 552
Ох, не знам вече! Днес ходих и в Барбароните в Гоце Делчев и във Фърщук, който е точно да нас...но на фона на това, което видях в Пчеличката, просто не ми харесва! В тия Барбарони почти нямаше играчки, а във Фърщук ми се видя малко тъмничко и тесничко!
Някой има ли впечатления от него? Също ме интересува, ако има мами с пресни впечатления от Всички звездички и Островът на... за условията за рожден ден - цени, поръчки на торти и менюта да споделят.....  bouquet

# 553
Ние ще го правим РД в "Ние Хлапетата", после ще дам отзиви, по груби сметки засега сме към 270 лв, без да включвам консумацията на родителите и дребните искания на дечурлигата от бара Mr. Green

# 554
Мислих, мислих...и запазих за Пчеличката Мая!
Докато си разглеждах на спокойствие каталозите, ми гледаха детето в залата поне 40 минути...кеффф! Heart Eyes
Собственичката каза, че съвсем скоро ще имат и сайт....

Общи условия

Активация на акаунт