Детски клубове в София

• 324 365
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 525
  • Ланкър, планините Овнерог

3. За тортите - ами нормално е да има оскъпяване или такса. Независимо дали са с пластмасови чинийки и вилички или с порцеланови. - Сметката за телефона, от който се поръчва тортата, водата, с която се мият чиниите, или пластмасовите прибори не ги плащате Вие, нали?

Повечето написани неща са за без коментар  Sick Аз се бях възмутила от допълнителна такса, но ЗА ВКАРАНА ОТВЪН ТОРТА, т.е. аз съм си я поръчала и донесла. За кое да плащам допълнително?

# 526
При мен също се плаща тази такса сервиз.
В нея са включени конфети, фойерверки и свещичка. Някои от свещичките на Дисни струват 5 лв само свещичката.
Плюс нарязване, сервиране на всички деца и родители.
Един път или два пъти са ме питали за какво е тази такса - няма проблем, но ако ще издребняваме - бих поканила майката да си нареже тортата, разнесе по тарелките и сервира и отсервира на гостите. Да си донесе всичките включени неща, които ще й струват точно толкова, че и отгоре.  За това е таксата. А не за носенето лично до мястото.

# 527
  • Ланкър, планините Овнерог
Интересно ми беше, защото където сме празнували до сега, все сме си носили ние тортата и не сме плащали допълнително.

# 528
Много се замислих за написаното от аз1, понеже и при нас, в Арт клуба, правим рождени дни, макар и на по-големи деца само... Та - Каспър е права, всичко е въпрос на отношение. Аз1, ако възприемаш децата като зверчета, които не подлежат на овладяване, а родителите им като досадни мрънкала, защо изобщо си в този бизнес? newsm78 Най-важното според мен е хората, които работят в детските клубове (и техните собственици също) да са запазили нещо детско в себе си, част от магията, която представлява един РД и да се ЗАБАВЛЯВАТ заедно с децата. Далеч не мога да твърдя, че имам много богат опит, защото поради спецификата на нашето парти (арт-парти), рождените дни не са през половин час, но все пак не мога да се сетя за случай, в който родителите да не са благодарили или пък да са имали някакви необосновани претенции. Хората очакват да получат това, което сме им обещали и за което плащат, което си е най-естественото нещо, според мен.  

# 529
здравейте мами и колеги - голям порой от думи...Simple Smile)

Първо към Каспър, че е колежка - не съм имала РД, при който да не са ми благодарили лично. Поста ми Не беше насочен към децата - те са уникално чисти същества, върху които всички ние пишем. Явно не си дочела нещо. Мисля, че няколко пъти споменавам факта, че се обяснява поне 10 пъти (за родителите говоря - някой да не ме разбере погрешно) за всички гореспоменати неща и някои от тях (далеч не слагам всички в кюпа) удобно забравят разговора. Никога не се е случвало да вземаме пари за услуга, която не сме предоставили. Имала съм парти с над 50 деца и беше невероятно изживяване. За невъзможните партита - за съжаление някои от тях просто не могат да се координират с родителите - за всички останали съм съгласна, че е въпрос на професионализъм. По отношение на носенето и сервирането. Нямам нищо против в случаите когато нямам работа да помагам за поръчките. Но когато ми се провикнат "Ей я ми донеси еди-какво-си", само заради отношението няма да го направя. Имала съм случаи, в които ми е било безкрайно приятно да помагам - всичко зависи от хората.
За "клиента винаги в прав" съм почти съгласна.

Та мисълта ми беше,  че винаги има и ще има недоволни хора, каквото и да направиш за тях. За щастие са рядкост.

# 530
  • Някъде на път....
здравейте мами и колеги - голям порой от думи...Simple Smile)

Първо към Каспър, че е колежка - не съм имала РД, при който да не са ми благодарили лично. ...............................

Брей!  Thinking
Ама нито един ли?  Thinking
Че нали сме все ние лошите!  ooooh!
От първия ти пост останах с впечатлението, че ние - родителите, сме най-неблагодарните и некултурни същества! Защо така тази промяна в настроението?  newsm78

Здравейте мили мами,

изчетох темата подробно и искам да се присъединя към колежката (не я познавам и не знам от кой клуб е). Аз също съм една от "каките" работещи в един от споменатите от Вас клубове. Темата е чудесна - всеки има право на мнение, но колежката е била доста мила и Ви е спестила доста неща.
..........................

# 531
Сетих се нещо за последно и с това участието ми тук приключва - пак към каспър - с това виждане "Никой не е длъжен да пази" България винаги ще е на това дередже - мръсна. Замислете се как възпитавате бъдещото поколение - иначе тоалетна се чисти за 5 минути, не за 15. Не е в това въпроса...

Колко от вас си хвърлят отпадъците на улицата?

Желая прекрасна вечер на всички

И колкото и да не са ви угодни някои неща... не  лошо да се замислите над тях.

# 532
Сетих се нещо за последно и с това участието ми тук приключва - пак към каспър - с това виждане "Никой не е длъжен да пази" България винаги ще е на това дередже - мръсна. Замислете се как възпитавате бъдещото поколение - иначе тоалетна се чисти за 5 минути, не за 15. Не е в това въпроса...

Колко от вас си хвърлят отпадъците на улицата?

Желая прекрасна вечер на всички

И колкото и да не са ви угодни някои неща... не  лошо да се замислите над тях.
Наистина да не превръщаме темата в чат между колежки  Crazy
Хората си плащат за това - да нямат проблеми и това включва да не мислят за тоалетната примерно... В идеалният случай дори да не мислят за нищо.
Нямах предвид чистене на тоалетна за 5 минути, а проверяването й и поддържането и на всеки 15 минути, така че в края на рождения ден не да изглежда по начина, за който се възмущаваш.
Но и хората, които работим това сме различни и възприемаме по различен начин нещата, така че което за мен е нормално, за теб може да е абсурдно... Оценката я дават други накрая.

# 533
  • София
Нашият р.д. в Таласъмчета: http://myrzelana.multiply.com/photos/album/1

# 534
  • София
Може би това с обслужването и самообслужването трябва да се каже на родителите още когато уговарят рожденният ден за да си прецени всеки дали да даде толкова много пари, а и на всичкото отгоре да трябва да сервира и отсервира и гостите да трябва да си гледат децата. Какъв е смисъла от такова празнуване, нали идеята е и родителите да се отпуснат, и децата да са спокойни. А и не виждам защо някой трябва да ме гледа на криво, само защото е имал "сливи в устата" да ми каже, че е на самообслужване, при условие че не съм видяла да има такава табела на вратата.
аз1, включвайте го в ценоразписа тогава като услуга, а не да се цупите после. Може и почистването след РД да го направите като платена услуга, който не иска- да остава да чисти след гостите си...

# 535
  • София
Може би това с обслужването и самообслужването трябва да се каже на родителите още когато уговарят рожденният ден за да си прецени всеки дали да даде толкова много пари, а и на всичкото отгоре да трябва да сервира и отсервира и гостите да трябва да си гледат децата. Какъв е смисъла от такова празнуване, нали идеята е и родителите да се отпуснат, и децата да са спокойни. А и не виждам защо някой трябва да ме гледа на криво, само защото е имал "сливи в устата" да ми каже, че е на самообслужване, при условие че не съм видяла да има такава табела на вратата.
аз1, включвайте го в ценоразписа тогава като услуга, а не да се цупите после. Може и почистването след РД да го направите като платена услуга, който не иска- да остава да чисти след гостите си...
Напълно съм сигласна с това мнение и го подкрепям!
Нищо лично към персонала,и аз съм била от тази страна и доста неща са ми ясни,но за тези пари,които се плащат,смятам,че
имаме  право и да изискваме.

# 536
  • София
Здравейте, майки!
Искам да ви попитам къде, според вас, е най-подходящо да се празнува 8-ми рожден ден на момиче? Някакви идеи?
Благодаря предварително за съветите!

В събота правихме 9-ти Р.Д. на дъщеря ми в Арт кафе "Импресия".  Peace
Много хубаво беше!

http://www.royana-bg.com/6

# 537

В нов блок е- червен на цвят, под училището (където се разделят автобусите 67 и 98- първия продължава по Симеоновско шосе, а вторият- завива към Драгалевци). Знам, че 1 час игра струва 1 лв. Има пързалка с топки и къщичка. Заведението към него е основно навън, така че в студеното полугодие не могат да се съберат повече от 7-8 човека (вътре има две масички).

уфф, как не мога да се сетя къде е.
А онова чудо- Охлювът - по-надолу по Симеоновско, какво е?

# 538
  • Linz

В нов блок е- червен на цвят, под училището (където се разделят автобусите 67 и 98- първия продължава по Симеоновско шосе, а вторият- завива към Драгалевци). Знам, че 1 час игра струва 1 лв. Има пързалка с топки и къщичка. Заведението към него е основно навън, така че в студеното полугодие не могат да се съберат повече от 7-8 човека (вътре има две масички).

уфф, как не мога да се сетя къде е.
А онова чудо- Охлювът - по-надолу по Симеоновско, какво е?
Е точно до Охлюва е!
Колкото до самия Охлюв- никой не може да каже какво ще е. Преди няколко седмици му сложиха му един надпис "Приказен дом" newsm78

# 539
 Grinning

ВЕрно е приказен- такова чудо на чудесата, ама децата му се кефят всеки път като минаваме- на калинката отгоре му най-вече Tired

Общи условия

Активация на акаунт