Детски клубове в София

• 325 246
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На първа страница няма "Тайната градина Арника", Дружба2,ако може да се добави, ама не знам как. http://garden.arnica.bg/
Бях там на РД и ми хареса, вярно тясничко е за голям РД, но за малко дечица е идеално,две жени гледаха децата и бяха много внимателни  и любезни. За пореден път се убеждавам че не е най-важното лукса на клуба, а хората, които работят там.

# 646
Здравейте,момичета!
Предстои ми 4-ти рожден ден.Много клубовете се появиха и вече незнам към кой да се орентирам,а и ме притесняват цените.Не ми се мисли колко ли ще ми излезе тая година.  ooooh!
Вече са големи и за тях е интересно не просто да се бутат сред играчки.Живеем в Св. Троица и наоколо ненамирам подходящо място за възрастта й,а и възрастни ще има доста.Моля дайте предложения.

# 647
Другата седмица ще празнуваме в Приказка без край!Били сме там на дррожденни дни и ми хареса затова избрах и ние там да празнуваме!

Днес бяхме на РД там, наистина е много хубаво и най-вече просторно - става за много деца и възрастни.  Wink

# 648
Evjeni, а позволяват ли да не поръчваме храна за децата, след като те не могат да ядат такава.

# 649
  • В най - голямото село
Здравейте,момичета!
Предстои ми 4-ти рожден ден.Много клубовете се появиха и вече незнам към кой да се орентирам,а и ме притесняват цените.Не ми се мисли колко ли ще ми излезе тая година.  ooooh!
Вече са големи и за тях е интересно не просто да се бутат сред играчки.Живеем в Св. Троица и наоколо ненамирам подходящо място за възрастта й,а и възрастни ще има доста.Моля дайте предложения.

Мисля че за 4 годишно детенце клуб Теди ще ти свърши работа. А и Мики Маус в Люлин не ти е далече.

# 650
Прочетох за Костенурката Франклин на ул. "Хан Крум" 38- често минавам по улицата, но клуб не съм видяла.

На номер 38 /от дясно в посока Васил Левски/ има една кафява голяма портална врата за вътрешен двор на кооперация, на нея виси един ламиниран надпис формат А3 и пише клуб Костенурката Франклин. Въпросния клуб е вътре в двора в самостоятелна двуетажна къща. Надявам се още да са там.

# 651
Здравейте, искам да похваля клуб  Funny в Гео Милев, бяхме там за втория рожден ден на дъщеря ми вчера. Много добра анимация, в един момент се събраха 4 какички, бях платила и за една принцеса, която определено си заслужаваше - справи се отлично с по-големите, чието внимание може да задържи по-дълго. Има много и интересни играчки, просторно е. Храната също беше отлична- това много ме притесняваше предварително. Бяхме 15 възрастни и се събрахме точно, за повече ще е вече ясно вече. За децата няма проблем с бройката - има пространство. Може би е малко по-скъпо от други места - но определено си заслужаваше. Препоръчвам. Laughing

# 652
Искам да споделя впечатления от новия Слон-Балон в Младост. Ужасно разочарование.
1. Някакви недомислени прагове на най-невероятни места, децата непрекъснато се спъваха, и аз се спънах на два пъти
2. Мазилката е като външна - много грапава, докато се разминавах с една майка се одрах ужасно, само защото се "залепих" за стената, за да се разминем.
3. Едната "какичка" в залата за игра - имаше едни такива пухкави елементи, които децата редяха един върху друг и после бутаха - ами това момиче единственото, което правеше, беше да подрежда елементите на един шкаф, и да прави забележки на децата да не ги бутат - съответно те пак ги взимаха, пак ги редяха и така до безкрай.
4. "Какичката" на бара - работи прекалено бавно и неуверено, пита по пет пъти за поръчката, докато накрая и ти забравиш за какво си отишъл на бара
5. Кетеринга - беше приличен
6. Анимация - нямаше, макар майката да каза, че е платила за "програма" - ако е имало, не я видях.
7. Нямаше никакво по-специално отношение към рожденика.

С две думи - не ми хареса, не бих го посетила, освен ако не е покана ба рожден ден.

# 653
Искам да споделя впечатления от новия Слон-Балон в Младост. Ужасно разочарование.
На пръв поглед ми изглеждаше прекрасно - исках там да правя РД на малката, но нямаше свободни часове. Явно всяко зло за добро!

# 654
А някой знае ли и-нет адрес на този слон-балон? Ние празнувахме РД на Йоана за 2 г в Слон Балон в Гео Милев и останах много доволна. Само едно нещо не ми хареса - тясно е за родителите.

# 655
Evjeni, а позволяват ли да не поръчваме храна за децата, след като те не могат да ядат такава.
трябва даси питаш в клуба към който си се ориентирала. Но за мен е глупаво да ти вземат пари за храна на едногодишни дечица... вкойтои да е било глуб

# 656
  • София
Имам питане относно 'Тигър' в Сухата река - знаете ли с какво работно време е?

# 657
Искам само да похваля Джулиленд в Иван Вазов - разкошно място и за децата и за родителите! Малко е скъпичко, но си струва.

# 658
  • София
Ние сме със страхотни впечатления от Пчеличката Мая,
много мили и любезни бяха всички. Занимаваха се с децата, изобщо супер. Peace
Чисто е, новичко, има два салона за малки и големи Party
http://www.pchelichkatamaia.com/
Супер,точно срущу нас е LaughingЩе отида тази седмица да го погледна,нов е клуба иначе ,преди два месеца го отвориха

# 659
здравейте кажете нещо за детския клуб спонджбоб

Общи условия

Активация на акаунт