Детски клубове в София

• 325 249
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог, благодаря! Празнували ли сте там? Дали е достатъчно просторно за родителите и за децата? добре ли са организирани РД?

През февруари бях там на РД на 6 годишен младеж. Беше с Ди Джей и много ги забавлява. Весело беше, определено. Лятото бяхме пък на 2 годишен малчуган. Имаше две момичета, които едва ли не даже не ми даваха да взема Емма  Mr. Green Не само, че я гледаха. Залата за игра хич не е малка, за родители не е кой знае колко, но не е и малко. Аз мисля тази година там да празнуваме.

# 631
[ Аз мисля тази година там да празнуваме.[/b]
Трябва да резервираш по-рано, а не като мен в последния момент (15 дена по-рано)  Laughing. Сега звъннах и естествено всичко е заето. Има само от 2-4, но мен не ме устройва.

# 632
  • Ланкър, планините Овнерог
[ Аз мисля тази година там да празнуваме.[/b]
Трябва да резервираш по-рано, а не като мен в последния момент (15 дена по-рано)  Laughing. Сега звъннах и естествено всичко е заето. Има само от 2-4, но мен не ме устройва.

2-4.12 ли? Уаууу....И аз всяка година се сещам в последния момент като теб  Crazy

# 633
Моля ви, похвалете някое клубче в Лозенец, за да звъня. Пак закъснях с резервацията. Мислих си за Патетата, но като прочетох последните мнения се отказах. Трябва ми за рожден ден на 7 год. момче. Ще има 10-на деца.

# 634
Ние сме със страхотни впечатления от Пчеличката Мая,
много мили и любезни бяха всички. Занимаваха се с децата, изобщо супер. Peace
Чисто е, новичко, има два салона за малки и големи Party
http://www.pchelichkatamaia.com/

# 635
Моля ви, помогнете! Ще правим парти за първия рожден ден на Ники, но нямам никаква идея в кой клуб.  Живеем в Гео Милев - само покрай Funny съм минавала, там обаче за нашата дата имат само едно свободно място - 16-18часа, което не е най-удачното, а и не мога да намеря впечатления за него... Искам и децата и възрастните да се забавляват. Не стига, че съм закъсняла с резервацията, а дори още не знам къде да я направя... Ако имате предложения, благодаря предварително!!!

# 636
  • София
 Irinik, това лято бяхме на РД в Приказка без край и ми хареса. Залата за игра е просторна с много играчки и има видеонаблюдение.
 Виж на първа страница на темата в списъка има още много клубчета в Гео Милев. Успех!

# 637
A бихте ли преппоръчали клуб за по големи деца,11 години?Има ли въобще такъв?Май вече към други места трябва да се отиентираме за празнуване на РД...

В детски парти клуб Дъга предлагат дискотека за децата и им правят забавни игри, обаче трябва да се обадиш да провериш за свободна дата, защото имат доста често рождени дни там.

# 638
Искам да попитам майките, които са празнували 1 годинка на децата си в клуб - каква храна сте им поръчвали? Където съм гледала все храната, която предлагат клубовете не е подходящи за децата на тази възраст като пици или хамбургери...

# 639
mlada_mama, то някои деца на 1 година  не са захранени. Не виждам да има смисъл да им се поръчва каквото и да е ядене. Натурални  сокове също. Прекалено малки са
За парти клуб за голями деца - роженния ден на големи деца си го прави анимматора. Намерете добър аниматор, а от там няма значение в кой клуб ще е.
Ali&Meli, видях, че питашз а Островът  на съкровищата  за  новата зала за колко големи деца става.  За над 6-7 годишни е и е огромна. Все още се прави. Можеш да минеш през старата зала и ще ти  покажат двете нови
за клуб в Гео Милев - определено Приказка  без край ми е фаворита

# 640
Veroniki, Evjeni, благодаря за отговара! Но в Приказка без край няма нито един свободен час за 29 или 30 ноември.... Явно е много готин! Догодина!

# 641
  • София
Veroniki, Evjeni, благодаря за отговара! Но в Приказка без край няма нито един свободен час за 29 или 30 ноември.... Явно е много готин! Догодина!
За Приказка без край късно си решила да ангажираш час.Трябваше може би месец по-рано.

Ali&Meli, видях, че питашз а Островът  на съкровищата  за  новата зала за колко големи деца става.  За над 6-7 годишни е и е огромна. Все още се прави. Можеш да минеш през старата зала и ще ти  покажат двете нови
за клуб в Гео Милев - определено Приказка  без край ми е фаворита

Островът ми  е под носа и го проверих."Старата" част е малко детска за сина ми.Новата все още е строителна площадка и няма какво да и се види.
Казаха ми,че откриването и предстои на 8.12,а нашият РД е на 14.12.От тази гледна точка не ми се рискува,ами ако не бъде готов....
На въпроса ми,ако не е готов,какво правим,не можаха да ми дадат отговор девойките от насоящия Остров.
Затова съм се насочила към Приказка без край,макар да е на другия край на географията.Синът ми го харесва и предпочита пред други места,а май това е едно от важните неща.

# 642
Не видях в списъка Шугърленд в Люлин:

http://sugarland-bg.com/

Бяхме там на рожден ден миналата седмица,не беше никак лошо.

# 643
Другата седмица ще празнуваме в Приказка без край!Били сме там на дррожденни дни и ми хареса затова избрах и ние там да празнуваме!

# 644
Живеем до Народния театър и въпросът ми е кой клуб ще ми препоръчате за втори рожден ден. За първия бяхме в Мики Маус - не съм недоволна, но бих искала този път да е на друго място. Прочетох за Костенурката Франклин на ул. "Хан Крум" 38- често минавам по улицата, но клуб не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт