Детски клубове в София

• 325 260
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 615
  • София
A бихте ли преппоръчали клуб за по големи деца,11 години?Има ли въобще такъв?Май вече към други места трябва да се отиентираме за празнуване на РД...

# 616
  • Някъде на път....
Аз съм с две ръце за "Калпазани" в Люлин.А най-добрите аниматорки според мен са в "Ментовият носорог" Peace
А къде се намира?  newsm78

# 617
Би било перфектно да има клуб за малки и големи и по -големи ......

# 618
  • София
"Калпазани" е в Люлин,а "Ментовият носорог"-има два,в "Бъкстон" и "Стрелбище".Поне аз знам за два Rolling Eyes

# 619
  • София

Адреса му е Черни врьх 47 и се казва Детски Парламент Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ние вчера случайно го открихме, приятен е, но е за по-малки дечица.На щерката много й хареса Simple Smile Намира се в бившият завод "Витоша" .

# 620
Днес, бяхме на Рожден Ден в  "Теди" много приятно, уютно и чисто клубче.
Имаше красива украса с много балони и подарък за всички дечица Hug
Децата се позабавляваха добре, ние също Peace

# 621
Напоследък по много рождени дни ходихме, в Островът на съкровищата ми хареса много.

От Патета, където беше нашия рожден ден, не съм много доволна - общо взето много пари за нищо, кетъринга за родителите беше ужасен, менютата за децата също не ни харесаха......Клубчето е и малко, според мен над 10 деца и възрастни вече се чувстват некомфортно. На всичкото отгоре над 2 седмици чаках някой да ми се обади че ДВД-то със снимките ни е готово. Няма такова нещо - добре че звъннах за да ми кажат да мина да си го взема.

В Патиланци обаче беше много хубаво, не очаквах.

В събота сме на рожден ден в Приказка без край - ще събирам още впечетления.

# 622
  • В най - голямото село
A бихте ли преппоръчали клуб за по големи деца,11 години?Има ли въобще такъв?Май вече към други места трябва да се отиентираме за празнуване на РД...

Бяхме на РД на 10 годишно дете в Пчеличката Мая - децата го харесаха, родителите също. Имаше анимация и игри. На 22ри сме на РД пак там , ще бъде с DJ... ако не ти е късно ще споделя.
РД на дъщеря ми ( 10 г) беше на боулинг - децата (и момичета и момчета) се чувстваха супер.

# 623
моля за помощ. някой да ми препоръча клуб за детски рожден ден в района на Младост и околността. Слон-балон отпада (заето, а толкова ми хареса като обстановка), както и всичко по-свястно.

# 624
  • София

Бяхме на РД на 10 годишно дете в Пчеличката Мая - децата го харесаха, родителите също. Имаше анимация и игри. На 22ри сме на РД пак там , ще бъде с DJ... ако не ти е късно ще споделя.
РД на дъщеря ми ( 10 г) беше на боулинг - децата (и момичета и момчета) се чувстваха супер.
Благодаря!22 ми е късно.А как ти се струва обстановката,подходяща ли е за 10-11 годишни?

# 625
  • В най - голямото село
Ali&Meli да обстановката е подходяща. Има едни стени на които децата се лепят, и за тях това е много интересно. По - различно е от другите (според мен еднотипни клубчета).

# 626
  • София
То ми е и на близо,доколкото прочетох,но май няма да ми излезне по-евтино от на други места.

# 627
По-евтино няма да ти излезе със сигурност, иначе ние сме общо взето доволни от партито там.

# 628
  • Ланкър, планините Овнерог
моля за помощ. някой да ми препоръча клуб за детски рожден ден в района на Младост и околността. Слон-балон отпада (заето, а толкова ми хареса като обстановка), както и всичко по-свястно.

В страната на чудесата

# 629
Гита Ог, благодаря! Празнували ли сте там? Дали е достатъчно просторно за родителите и за децата? добре ли са организирани РД?

Общи условия

Активация на акаунт