Детски клубове в София

• 325 266
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Имам голяма молба към следящите активно темата. Да ми подскажете споменава ли се в нея добър детски клуб в "Люлин" и кой е той. Благодаря предварително   bouquet
За Мечо Пух бях чела добри отзиви.Мисля,че е в Люлин.

# 601
"Слон-балон" в Младост 1А.
В петък бяхме там на РД и децата останаха много доволни.
Сравнително големи помещения за игра, доста играчки, добри аниматорки.

# 602
Аз засега съм се спряла на Мики Маус в Люлин

# 603
  • Някъде на път....
Имам голяма молба към следящите активно темата. Да ми подскажете споменава ли се в нея добър детски клуб в "Люлин" и кой е той. Благодаря предварително   bouquet

Диноленд!  Peace

# 604
  • София
Не видях в списъка "Лече Бубулече" в Овча Купел, точно под Нов Български. Много свежо клубче, а и все още не са презапълнени с Рождени дни. Май нямат сайт все още.
Не е голямо, но е много свежо, добре се занимават с децата, а за мен това е най-важното. Отпред има и сладкарница.

# 605
  • Earth
няма да мога да изчета цялата тема.

Можете ли да ми препоръчате детски клуб в Зона б-5  newsm78

предварително благодаря

# 606
Мина и нашият рожден ден и да споделя. Много, наистина много съм доволна от момичетата в "Мики Маус" в ж.к. "Люлин". Всичко беше на ниво. Децата останаха доволни, имаше изненади, програма, надуха и къща за скачане, дискотека, аниматорките бяха изключително мили и внимателни с тях...толкова много забави, които ще споделя като изгледам диска. За първа година се отпуснах и не тичах постоянно да следя какво става с децата. Забавлявах се с гостите и не усетих как минаха 2 часа. Родителите се изказаха много добре за този клуб. Даже една приятелка записа дата и за нейния палавник.

# 607
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там .....

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955

има ли някой актуален телефон на "snoopy" , че сега ми вдигна един човек и каза,че от две седмици
 само му звънели и търсели детския център,а там било погребално бюро ...

# 608
  • Ланкър, планините Овнерог
.....

Shocked

# 609
Здравейте, някой ходил ли е в "Лече Буболече" , намира се в Овча купел на ул. Камелия 35 б?

Ами там празнувахме рожден ден на голямата ми дъщеря (7 г.), а и след това бяхме като гости на още 2. Тя се влюби в него още докато проучвахме къде да празнуваме. Аз много се чудих, защото ми е бая далеч от вкъщи, но тя беше толкова категорична: Това си е мойто клубче, искам в него! Гостите ни, също от нашия квартал, в началото ме освиркаха чак къде съм ги завела, но в края на вечерта вече всички ме поздравяваха за избора. По доста различни места сме ходили, но истината е, че децата НИКОГА не са се забавлявали толкова. Накрая им изстисквахме дрехите - такова дивеене и крясъци беше. А аз с удоволствие наблюдавах отвън як екшън през стъклото и не чувах нито звук  - няяямаа по голям кеф да гледаш дивото ти отроче как крещи в несвяст от кеф, а ти си отпиваш блажено от чашката и се радваш на това огроомно постижение на нАучната мисъл - шумоизолацията Simple Smile)) Верно, че беше август и родителите бяхме навън, но и миналата седмица бяхме там на гости и въпреки, че изглежда тесничко местенцето за родителите, без никакъв проблем се побрахме
16 родители, мъжката половина от които доста едрички. Децата въобще не ги чувахме, само ги гледахме на монитора как дивеят, аможе би и бяха заглушени от разпалените спорве на татковците Simple Smile)) Каката, която се занимаваше със тях въобще не им отстъпваше по дивотия, търчеше и се пързаляше заедно с тях.

Уф, сори, май стана много дълго, ама като ми дойде и..забравям да спра.Simple Smile)) Декември ще правим там и РД на малката ми дъщеря-и тя беше категорична.

Така, че - горещо препоръчвам!!!

# 610
  • София
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там .....

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955

има ли някой актуален телефон на "snoopy" , че сега ми вдигна един човек и каза,че от две седмици

0895 677 277 или телефоните на клуба отпред 02/489 44 05. Управителката е една и съща! Обадих се на стационарния телефон  преди да пиша и е актуален. Peace

# 611
муци,благодаря!
аз днес ходих до там и направих резервация. след рождения ден ще пиша отзиви,но на първо четене ми се стори много хубаво.
децата поиграха докато уточним подробностите (около час) и накрая не искаха да си тръгнат,което  според мен е показателно.

# 612

3. За тортите - ами нормално е да има оскъпяване или такса. Независимо дали са с пластмасови чинийки и вилички или с порцеланови. - Сметката за телефона, от който се поръчва тортата, водата, с която се мият чиниите, или пластмасовите прибори не ги плащате Вие, нали?

Повечето написани неща са за без коментар  Sick Аз се бях възмутила от допълнителна такса, но ЗА ВКАРАНА ОТВЪН ТОРТА, т.е. аз съм си я поръчала и донесла. За кое да плащам допълнително?
Пластмасата не е ли за еднократна употреба???  Shocked

# 613
Моята дъщеря също беше поканена на рожден ден в Лече Буболече. Би казала доста приятно местенце. На мен също ми допадна

# 614
  • София
Аз съм с две ръце за "Калпазани" в Люлин.А най-добрите аниматорки според мен са в "Ментовият носорог" Peace

Общи условия

Активация на акаунт