Детски клубове в София

• 325 958
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 585
la_sonrisa проверете и в Снупи в Слатина. Детският кът е голям и сигурно ще ви побере.

# 586
  • В най - голямото село
Момичета,

Дайте идея за фирмено детско парти. Става дума за  36 деца на възраст 2-10 години или за около 25 на възраст 2-6 години.

ако става въпрос за новогодишно - Островът на съкровищата ще има две нови зали, които имат връзка помежду си, но в същото време са отделни. Едната зала е ориентирана за мънички дечица,а другата е огромна и е специализирана за по-голями.

А кога ще пуснат тези 2 нови зали?

# 587
  • София
la_sonrisa проверете и в Снупи в Слатина. Детският кът е голям и сигурно ще ви побере.

И аз се сетих за Снупи. Пространството е достатъчно
за толкова деца. Освен това има и импровизирана сцена където може да се организира нещо за децата. Може да си поканите и аниматори и мисля, че ще стане добре. 
Родителите могат да си пийват ида чакат децата в заведението, а отпред има и паркинг.
Може да ви  направят и отстъпка за подобно мероприятие.

А, какво точно имаш предвид под фирмено прати???  bouquet
Нещо специално за децата на служителите или парти по някакъв конкретен повод?!??? Звучи интересно.

Където работих преди имахме Ден на семейството и в една от залите се организираше детското парти - дискотека, кът за рисуване, кът с хапки и подходящи за децата хранил посрещаше ги клоун и разни други герой щъкаха напред назад. Доста интересно и забавно беше за децата,, но е повече организация.

# 588
  • Край морето
Здравейте,

Благодаря за идеите.
Става дума за коледно парти за децата на служителите. Понеже възрастовата граница е много обширна, ми се иска да е нещо, което е по -скоро като игри, театър така че да може да се привлече вниманието. Имайки и в предвид, че мамите и татковците са леко с претенции... задачата не е от най лесните:-))

# 589
  • София

"Оксиния" основно са детски езиков център, но могат да отстъпят зала на родител за рожден ден, като уговорката е тортата, яденето и напитките, украсата и всичко друго да си я носят лично родителите

Някаква ориентация за цена за наем на помещение имаш ли?
Аз си мислех тази година да пробвам нещо такова, но досега никъде не намерих възможност за наемане само на помещение.

# 590

"Оксиния" основно са детски езиков център, но могат да отстъпят зала на родител за рожден ден, като уговорката е тортата, яденето и напитките, украсата и всичко друго да си я носят лично родителите

Някаква ориентация за цена за наем на помещение имаш ли?
Аз си мислех тази година да пробвам нещо такова, но досега никъде не намерих възможност за наемане само на помещение.

За двете зали, тази на родителите и тази, в която ще бъдат децата беше около 100 лв.
Само че, помещенията нямат "топла връзка". Т.е. трябва да излезеш от едното помещение вън на терасата и десет метра по натам се намира вратата на другото.
А пък и залите са малки и въобще не са обзаведени за РД. Направени са  като за занималня, каквото е и всъщност Оксиния.
Другого, което РД може да се празнува само след 18 часа, защото преди това има ученици.

# 591
  • София
Здравейте,

Благодаря за идеите.
Става дума за коледно парти за децата на служителите. Понеже възрастовата граница е много обширна, ми се иска да е нещо, което е по -скоро като игри, театър така че да може да се привлече вниманието. Имайки и в предвид, че мамите и татковците са леко с претенции... задачата не е от най лесните:-))

Ами в този случай мисля, че можеш да наемеш зала в някой от добрите хотели,
поръчвайки си  храна на блок маса за децата и за родителите, да поканиш аниматори с DJ
и по някое време да дойде Дядо Коледа... Mr. Green и си решаваш проблема с претенциите.
Същото може и да стане в някой от клубовете които сме дали като вариант.

Все пак зависи и в кой район е най-удобно за всички!

# 592

cikoni, Островът отваря двете зали началото на декември. И двете зали са с голям капацитет както за родители, така и за децата. Пак ще имат градина за летните месеци

# 593
  • В най - голямото село

cikoni, Островът отваря двете зали началото на декември. И двете зали са с голям капацитет както за родители, така и за децата. Пак ще имат градина за летните месеци

Evjeni    bouquet на мен ми трябваше за 22 ноември  Sad

# 594
  • София

А за колко големи деца става залата "за големи"?

# 595
  • Ланкър, планините Овнерог
Оксиния не става за РД. Миналата година ходих да разпитам и наистина всичко си носиш, двете зали са отделни и трябва да се излезне от едната, за да се влезне в другата. "Залите"( в кавички, защото е по-скоро "стайчетата") са с чинове. Даже им се чудя защо въобще предлагат опция "празнуване на РД" при тях. Цената не я помня, но нямаше да излезне по-различно от който и да е клуб, където няма да се занимаваш с организация, а само поръчваш.

# 596
Здравейте мили мами,

изчетох темата подробно и искам да се присъединя към колежката (не я познавам и не знам от кой клуб е). Аз също съм една от "каките" работещи в един от споменатите от Вас клубове. Темата е чудесна - всеки има право на мнение, но колежката е била доста мила и Ви е спестила доста неща.
хаха
този път аз се подсмихвах при четенето =) странно е, когато виждаш, че всъщност се случват сходни неща... на различни места =)

Как вървят партитата? Wink Надявам се сте доволни! =)

На мен, обаче, 8 месеца ми бяха достатъчни. =) Опитът ми не е дългогодишен.

Искам само да се обърна към онези майки, които 'нападнаха' колежката незаслужено... за какво?!
Всички се съобразяват с претенциите и изискванията Ви, стараем се да сме точни и коректни... понякога, обаче, прекалено повърхностно оценявате ситуациите и репликите. И аниматорите са хора. И те имат право на глас. Wink
Каквото и да обясня, обаче, все няма да е на място. Защото --> "клиентът винаги е прав". Wink
Май, за да се 'очовечиш' успешно, задължително трябва да минеш през 2 професии - сервитьор/ка и аниматор/ка Wink
И ще се сблъскаш с всичко! =)

Точно затова ще се преориентирам (за пореден път), докато е време. =)
Но страшно много ще ми липсват дечицата... заявила съм на колежките, че ще минавам отвреме на време - ей така, да си поиграя с редовните хлапенца, които водят всеки ден... човек се привързва... много. =)
Знаете ли, рядко се намират аниматори, които с любов и желание да вършат работата си. Смея да твърдя, че съм един от тях.
Но точно заради големия брой разочарования (от родителите) смятам, че в този бранш не бих просъществувала дълго...

На всички колеги (настоящи и бъдещи) пожелавам успех! И много страхотни моменти по време на партитата. =) Има и такива... повечето, всъщност =)
И на всички управители на дески клубове успех! А - и не подценявайте персонала си. Wink
Губите го. Лесно, бързо и безвъзвратно. А на негово място идват други момичета... като описаната по-горе какичка с руси кичури, която подпирала парното... =)

Умението да общуваш с деца не се придобива. То е вродено. И е като усмивката - неподправено и искрено!
Оценявайте всяко добро. Връща ви се двойно. =)

Лека вечер на всички! Приятни празници и повече слънчеви спомени (в или извън детските клубове) ви пожелавам! =)

# 597
верно е ,че качествени аниматори трудно се намират. повечето, които съм срещала, са намусени какички, които гледат само да избягад да изпушат по фас и зарязват децата сами

# 598
Имам голяма молба към следящите активно темата. Да ми подскажете споменава ли се в нея добър детски клуб в "Люлин" и кой е той. Благодаря предварително   bouquet

# 599
Обещах да споделя за "Морско конче" в Лозенец.Не съм очарована от отношението към децата.Какичките стояха и гледаха,като отровени.След 1 час започнаха да организират на децата някакви игри,направиха им нещо като дискотека.И това продължи половин час.След това много бързаха за тортата.Всичко стана едно припряно...Към края са отказвали да им сипят сок,защото:"Вече си тръгвате."Храната за децата закъсня,защото се прави на място и под предтекст,че трябва да е топла.Иначе е вкусна.И скъпа.Еми това е.Не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт