Детски клубове в София

• 324 788
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Мъжа ми е минал днес покрай Двете феи-да затворен е Sad
Сега съм се насочила към Патетата,освен ако някой не ми даде идея за по-интересно място в този район Simple Smile

Някой скоро да е празнувал в Островът на съкровищата?

Затворен е,отдавна съм го проверила .
Миналата година през юни празнувахме в Островът на Съкровищата и останахме доволни.Доколкото знам вече имат и нова зала.В събота сме на РД там и ще мога да дам отзиви.
В неделя сме в Приказака без край в голямата зала.
Евентуално в понеделник отзиви от двете места.Едните съвсем лични...

# 721
Не го видях в списъка - парти клуб Вики. по-скоро място да си пиеш кафето на спокойствие

http://detskiclubviki.artbf.com/

за клубовете - лично мнение, много пари, рядко получаваш внещо което си заслужава. в началото са ОК, усмихват се, цените с априлични, но полсе всичко отива по дяволите...поне в кварталните е така...сигурно има изключения, но моя опит е горчив

за това миналата година спертнахме прати у дома - аз си организирах всичко - сценарий, децата - свирки маси...вярно не седнах, но пък децата истински се забавляваха
скоро пак ме пита кога ще го правим  hahaha изисква усилия, но аз лично бях доволна
и не всичко се върти около парите...честна дума, като се вземат аксесоари и други неща, времето необходимо, а и за почистване - бих казала ча на клуб е доста по-лесно, кат оспестяваш време и пари, но...въпрос на виждане. давам право на избор и ще видим следващия РД как ще го организираме  Peace

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:16 от xai

# 722
  • София
Ali&Meli  ще чакам в понеделник да кажеш как сте изкарали )

# 723
Аз съм със смесени чувства към "Пчеличката Мая "  Simple Smile Надделяват положителните обаче .
Била съм на 3 рожденни дни досега . Единственото , което ме подразни е , че наистина , ако има парти в голямата зала всички минават през теб и разбира се те зяпат  Sick Кетъринга им е приличен , но нещо не ми харесаха нещата ... Не че в другите клубове са кой знае какви ...
Само " Островът на съкровищата " , които имат собствена кухня се справят наистина добре  Peace
Относно грижата за децата - впечатлена съм от момчетата , които работят там . Така хубаво никой не се е занимавал с детето ми .
 " Батковците " са просто страхотни  Hug Peace
Другото хубаво е , че има всякакви видове алкохол и то голям избор . Без да съм голямо пиянде ми направи впечатление  Laughing
В много от другите клубове има само вино и бира и то с много ограничен избор .

С две думи - клубът е доста добър  Peace
Дано само не го развалят , както правят повечето - потръгне им и веднага нивото се срива  Confused

# 724
Здравейте, искам да попитам какво ви е мнението за детски клуб Мечо Пух в Люлин 5.Имам в предвид цени , персонал,условия за децата . Thinking

# 725
  • София
Здравейте, искам да попитам какво ви е мнението за детски клуб Мечо Пух в Люлин 5.Имам в предвид цени , персонал,условия за децата . Thinking
Ние две години подред празнуваме там на каката РД, след месец пак там ще направим и следващия  Wink
За мен е удобно и близко - и това е водещото предимство, но пък е малко /като пространство/, не е много голям клуб, но така повечето неща са "под контрол", досега винаги ни е харесвало.
Тези дни ще правя резервация, ще кажа подробности.  Peace

# 726
Скоро празнувал ли е някой в детски клуб Теди, в кв. Света Троица?

# 727
Аз продължавам да издирвам детски клуб около ВИАС.

Да има някой от вас [b]впечатления от "Къща за деца"[/b] на ул. "Миджур" №55, Лозенец - това е близо до въпросния ВИАС...

Предварително благодаря  bouquet

Аз, препоръчвам - къщата "Фиоре Арт Студио", намира се съвсем близо до Военната академия.

# 728
Здравейте. Някой знае ли приятно местенце, където децата да поиграят, а родителите да могат спокойно да си чуят приказките?
Ако е около НДК ще е чудесно, но става и из цяла София.

# 729
  • София
Mimica, всеки детски клуб по идея е такова място-децата да играят под грижата на аниматор, а родителите да седнат в отделен кът, където да починат малко.

# 730
  • София
Здравейте. Някой знае ли приятно местенце, където децата да поиграят, а родителите да могат спокойно да си чуят приказките?

Извинявай,ама ние почти 50страници да не би за времето да си говорим?

На мен ми хареса "Всички звездички" в Лозенец,на Цветна градина,сравнително близо е до НДК.

# 731
Искам да предупредя всички за най - отвратителното място на което ни се е налагало да бъдем на рожден ден през последните 7 години - а именно "Театър в летеж". Рожденият ден беше на 7 г. детенце. В малкия, тесен клуб още от вратата те лъхва тежкият цигарен дим, който се носи във въздуха и как няма да е така след като 10 мин. след като седнахме при родителите чухме женицата от бара да подканя едва ли не родителите да си пушат, тъй като имали климатик и цигарения дим не се усещал. Горките дечица бяха свряни още от самото начало в ъгъла зад витите стълби водещи незнайно къде в мъзетата при тясната стая за игри. Баткото - явно син на женицата от бара през цялото време крещеше на горките дечица, които умиращи от скука с него в мазето непрекъснато се щураха по стълбите нагоре-надолу. За храната сервирана на децата, а и на родителите какво да ви кажа - по време на рожденият ден бяхме свидетели как се приготвя (сандвичи с руска салата, шунка, кашквал и луканка) от женицата на бара без никакви елементарни хигиенни изисквания  - едновременно с мазането на сандвичи те гледа свирепо, ако си поискаш вода, кола, сок или недай си боже кафе, което ще й отнеме от ценното време за приготвяне на сандвичи и гледане на сериала по телевизията точно срещу бара. Церемонията с тортата бе набързо претупана, на децата набързо раздадени парчетата с торта, на родителите ни бе поставен ултиматум бързо да си кажем кой ще яде торта и кой не, та да не й цапаме чиниите и да й хабим ножа с извинението, че сега са пости, а и много от майките сигурно са на диета, да не би да се объркат да хапнат малко торта и да напълнеят сигурно. И така след тартата 15 мин. преди обявения в поканите час за край на рождения ден децата бяха направо изгонени от въпросното маза (не че щяха още да стоят там). Горките родители на рожденника не бяха виновни за нищо, но тихо и кротко си стояха и не се обадиха за нищо, не знам ако това се случи на рожден ден на някое от моите деца какъв скандал щеше да има след всичкото това.

# 732
# 733
Ами то само като погледнеш назидателният тон в безумният сайт на въпросния "Театър в летеж" не знам кои ще отиде там?!
За съжаление има хора, които се подвеждат.

# 734

Извинявай,ама ние почти 50страници да не би за времето да си говорим?

На мен ми хареса "Всички звездички" в Лозенец,на Цветна градина,сравнително близо е до НДК.

Благодаря ти, Evka  Simple Smile
Тук добре си говорите и има ценна информация, но повечето клубове са резервирани за партита, а аз исках инфо за местенце където може да се отиде и без резервации. Но май е добре поне телефоните човек да има, та като реши да звънне и ако няма парти, да отиде .. нещо такова.

Благодаря на всички тук за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт