Детски клубове в София

• 324 770
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз винаги правя така, когато реша да водя Иво в клуб-първо се обаждам, за да съм сигурна, че няма да има парти.  Peace

# 736
 Zraveite na vsi4ki! Izviniavam se za latinicata, no za momenta niamam ka4ena kirilica..... Momi4eta 6te vi pomolia da mi prepora4ate detski klub, kadeto da otpraznuvam rojdennia den na da6teria mi. Gledah mnogo temi za razli4ni klub4eta, no ima mnogo protivore4ivi izkazvania...Shte pravim 1 godinka i jiveem v Liulin 10. Iskam da sepolu4i strahoten rojden den!...a da ne zabravia da kaja, 6te ima i golemi, pokaneni kato gosti.
Mnogo mersi predvaritelno za pomo6tta!  bouquet

# 737
  • София
В Люлин 10 е новият Мики Маус.
Мисля, че имаше положителни отзиви за него-тук, в темата.

# 738
VIVI, a dali ima kat i za vazrastni v "Mickey Mause"? Za6toto 6te pokania i hora, koito niamat deca....Dali e hubavi4ko vatre.....

# 739
Здравейте.Преди няколко дена попитах за детски клуб Мечо Пух, но само един отговор получих.Моля някой ако има мнение да ми пише, защото се чудя къде да направим РД на детето.Понеже ми е близко и затова питам.Благодаря предварително.

# 740
  • София
VIVI, a dali ima kat i za vazrastni v "Mickey Mause"? Za6toto 6te pokania i hora, koito niamat deca....Dali e hubavi4ko vatre.....

Не съм ходила там и не мога да кажа със сигурност, но би трябвало да има. От сайта им не воже да се разбере как изглежда клубът, но поне може да видиш къде се намира: http://miki-club.com/contact.html#
Най-добре е да отидеш на място и да провериш какви са условията за празнуване на РД.

Здравейте.Преди няколко дена попитах за детски клуб Мечо Пух, но само един отговор получих.Моля някой ако има мнение да ми пише, защото се чудя къде да направим РД на детето.Понеже ми е близко и затова питам.Благодаря предварително.

Ние празнувахме 4-тия РД на Иво там, ходила съм и на друг рожден ден, често водех Иво да играе там. Това му беше любимо клубче. Само че не сме ходили отдавна и не мога да споделя актуални впечатления.

# 741
  • София
Няколко пъти сме били на рожден ден там - последно октомври 2008 г. Аз много харесвам клуба, храната, която са предлагали винаги е била хубава, обслужването е добро. Синът ми се забавлява много хубаво в този клуб. "Какичките" са си основно наблюдателки както в по-голямата част от детските клубове. Като цяло моите впечатления от клуба са много добри.

# 742
В Люлин 10 е новият Мики Маус.
Мисля, че имаше положителни отзиви за него-тук, в темата.

Много е приятно вътре, скоро бяхме там.
Какичките се занимаваха
 с децата от началото до края с организирани игри.

# 743
  • София
Преди няколко дена попитах за детски клуб Мечо Пух, но само един отговор получих.Моля някой ако има мнение да ми пише, защото се чудя къде да направим РД на детето.

Много зависи как си представяш рождения ден и на колко годинки става детето.
Ние празнувахме там 5-я рожден ден на баткото. Какичките само присъстват - 5-6 годишните дечица се забавляваха сами - има голяма джунгла и те не спряха да дивеят. По-малките дечица - 2-3 годишните се забавляваха от техните майки. Има много малко играчки, като предимно са плюшени.  Ритуала с тортата не беше нищо особено.
Предимство в този клуб е сравнително просторната част за родителите и възможността лесно да се наглеждат децата.

Ако търсите клуб, в който какичките се занимават с децата, препоръчвам Мики Маус в Люлин 10.

# 744
  • София
А какво ще кажете за Островът на съкровищата?Там занимават ли се с децата?Ритуала по поднасянето на тортата какво представлява.Предлагат ли професионални снимки с фтоапарат?
На 15тина деца колко "какички" се полагат Simple Smile

# 745
А какво ще кажете за Островът на съкровищата?Там занимават ли се с децата?Ритуала по поднасянето на тортата какво представлява.Предлагат ли професионални снимки с фтоапарат?
Писала съм много подробно за този клуб , по - напред в темата .
Предлагат снимки .
Тортата се поднася на маса , която всъщност представлява пиратски кораб . Доста тържествено го направиха .
При нас имаше 3 какички и определено се занимаваха с децата .
Храната е много добра , тъй като имат собствена кухня и всичко се прави на място .
Като цяло мога да кажа , че там се получи най - хубавият рожден ден на сина ми , а и в сравнение с другите , където съм била .
Ние обаче бяхме пролетта и ползвахме и градината  , където имаше надуваем замък Hug

# 746
Писала съм много подробно за този клуб , по - напред в темата .
Предлагат снимки .
Тортата се поднася на маса , която всъщност представлява пиратски кораб . Доста тържествено го направиха .
При нас имаше 3 какички и определено се занимаваха с децата .
Храната е много добра , тъй като имат собствена кухня и всичко се прави на място .
Като цяло мога да кажа , че там се получи най - хубавият рожден ден на сина ми , а и в сравнение с другите , където съм била .
Ние обаче бяхме пролетта и ползвахме и градината  , където имаше надуваем замък Hug
Да, и на мен много ми хареса , но не лятото...защото вътре в самите помещения се беше получил парников ефект и едвам се стоеше. Налагаше се да бъдем вътре, защото вън имаше друг рожден ден.

# 747
елфа , нали има климатик  Rolling Eyes
При нас беше много хубаво времето - синът ми е роден през май  Laughing и бяхме само ние - и вън и вътре  Grinning

# 748
  • в края на града

Съвсем пресни негативни впечатления от Мечо пух, тука съм писала да не се повтарям: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351029.15

# 749
елфа , нали има климатик  Rolling Eyes
При нас беше много хубаво времето - синът ми е роден през май  Laughing и бяхме само ние - и вън и вътре  Grinning
Ami , да има, но той не смогваше. И понеже покрива е стъклен и ставаше точно парников ефект, едвам се стоеше вътре.

Общи условия

Активация на акаунт