Детски клубове в София

• 324 363
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 780
  • София
И ние горе долу на такова меню сме се спряли,а за децата сандвичи,че обясниха,че се правят на момента според бройката деца.
Не съм сигурна дали Светльо ще хареса заниманието с аниматор,но може пък и да му допадне.Хубавото е че за 15тина дечица ще има 3 каки + един аниматор така че вероятно ще има някой който персонално да се занимава с Лъчезара(като най-малка) Simple Smile

# 781
Бях на рожден ден в нов клуб в кв.Орландовци. Стори ми се уютно. Нямаше много хора и персонала занимаваше непрекъснато децата. Мисля си че е добър вариант за рожденни дни с 12-13 възрастни. За децата е доста обширно и може и да са повече. По отношение на цените не мога да кажа нищо, но предполагам, че са като навсякъде. Лично на мен ми е удобен и бих го използвала. Като го посетя отново ще дам и второ мнение Grinning
Май се казва Барби или нещо такова. Никъде не пишеше.

# 782
И ние запазихме за Острова мин. седмица.Надявам се всичко да е наред и да имаме хубав Р.Д.
Само се чудя тортата от там ли да бъде или да си я внесем? newsm78
За менюто напоръчахме  общо взето каквото ни  посъветваха, но то всичко изглежда добре.С добри впечетления съм за сега, дано и след това се похвалим с такива. Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 11:52 от Deja Vu

# 783
  • София
Милички,разбрах,че ще откриват нов клуб "Бъни",някой да знае в кой квартал ще е?

Намира се в "Манастирски ливади", май  така се казва квартала срещу Мотопистата. Клубът е голям и хубав, бях там на РД на племеника ми. Доколкото разбрах има и един етаж под земята където ще има театър и разни такива неща. Адреса е ул.Лъвски рид 14, а клубът се казва "Цар Лъв"

# 784
  • София
Deja Vu какво ви препоръчаха да поръчате?
Имате ли задължителен аниматор?

# 785
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО аниматор срещу 80лв,но в името на детската радост ще го преживеем Simple Smile

Това със задължителният аниматор и то за 80 лв. леко ме подразни ... Confused Явно и те вече почват да се правят на тарикати ...
Когато ние празнувахме , нямаше такова условие .
Какво толкова ще прави този аниматор ?
Аз направих грешката да поръчам куклен театър за 60 лв. , но макар че актрисата се справи добре , децата не проявиха интерес и търпение , а искаха да си играят ...

# 786
На нас не са ни казали за задължителният аниматор, но може би защото аз самата се поинтересувах за Пиратското парти, тъй като децата ще са около 5годишни и ще им е по-интересно(надявам се).И поръчахме такова.
Нашият Р.Д. е сутрешен и блюдата  са съобразени  с това.Нямам ги записани точно, но някакви банички, солени кексчета, еклерчета, май и палачинки  и не помня друго имаше ли, гостите ще си поръчват каквото искат за пиене.На децата- сандвичи с ф-та на човече, топли картофки , сок.И ако решим още нещо на място.

# 787
  • София
Условието е деца под 4 години без аниматор,деца над 4 с аниматор

# 788
  • София
Малко след случката се включвам, но да разкажа за нашия първи рожден ден. Беше в Пчеличката Мая и благодарение на инфото тук , направихме според мен и моите близки на-добрия избор. Благодаря , благодаря , благодаря  Hug Hug Hug
Залите са две , за възрастни , два големи салона за деца , подчертавам , за деца с различни възрасти. Менюто беше на изключителна висота , тортите превъзходно аранжирани , аниматорите прооосттооо думи нямам , такова топло и професионално отношение не съм очаквала  Hug Hug Hug
Бях много притеснена , защото бяхме преобладаващо майки с близнаци на възраст от 0м до 1 г. и всички ми казваха , че няма да има кой да се занимава с бебета , ноо не е вярно аниматорите дадоха всичко от себе си да се чувстваме добре и родители и деца и бабите включая. Един батко от аниматорите спечели сърцата на всички ни , защото нямаше бебе , което да заплаче в неговите обятия , дори ги взимаше от майките , успокояваше ги и ги водеше в детския салон за да си играят .
Прекрасен първи рожден ден имахме и сме много благодарни на целия екип на Пчеличката Мая и управителката им Катя , за цялото това красиво преживяване  Hug Hug Hug

# 789
  • София
Момичета, моля и аз за малко помощ!
Съществува ли детски клуб, в който можем да направим първия РД на "бебчо", но ако детето е само той? Има и 2 бебета на 5м,едно дете на 10г и 16 възрастни. newsm78

# 790
  • София
Габи по-скоро трябва да се ориентирате към заведение с детски кът Simple Smile

# 791
  • София
Слънчи става! Ама къде го тва заведение? Баща му иска да е детско, ама с възрастни.

# 792
Привет мамчета, не успях да изчета цялата тема, но от това което прочетох до сега се спрях на Островът.Ще празнуваме първи рожден ден на моята дъщеричка.Попринцип сме от Люлин, но парти клубовете тук не ми допадат особено, ако имате добри отзиви за някои от тях моля пишете.
Искам да попитам Островът дали е подходящ за нас ще бъдат 2-3 деца до 2 год. другите са по-големи,около 10-12 деца и малко повече възръстни. Дали е подходящо за по-малките има ли кои да се занимава с все още на проходилите или каква е процедурата.Къта за родители има ли изглед към децата, има ли места за пушачи.Абе въобще всичко ме интересува.
Ако имате и други интересни предложения за мен моля споделете.
Предварително благодаря за отговорите Wink 

# 793
 tediig - Островът има две нови зали още съвсем близо до първият им клуб.там едната зала е за най-малките, т.е. до 2г. другата е за по големи.Има видимост към залите, към едната , тази за по-голямите  не толкова голяма като чели, но пак може да видиш какво става вътре.
Първата им зала ми казаха , че става и  за по-големи и  за по-малки. Най-добре е да отидете и на място да си прецените, коя е най-добре за вашият случай.
За пушенето аз не съм се интересувала, защото не сме пушачи, а и тези които са такива от приятелите ни се съобразяват и пушат навън, но от там ни споменаха, че вътре не се пуши до колкото си спомням.

# 794
Мерси, Deja Vu , чакам да минат почивните дни и отивам на оглед, мен лично също не ме интересува дали има място за пушачи, но таткото и 85% от гостите са пушачи и трябва някак  да съчетая нещата.

Общи условия

Активация на акаунт