Детски клубове в София

• 324 377
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Мисля, че мога да направя реклама на Пчеличката Мая без риск да ме биете? Wink Wink Wink Днес беше нашия рожден ден там и останахме много доволни. Мисля, че една от причините беше баткото-аниматор....всички бяха във възторг от него, а аз се учудвах на здравите му нерви и желание да се забавлява  децата! Купонът беше пълен, имаше и в двете зали тържества, ама не си пречехме. Родителите също щъкаха назад-напред да снимат децата в игралната зала и всичко мина много добре. Бяхме в малката зала, управителката я нямаше, но въпреки тови ни питаха искаме ли Doggy bag от храната и тортата, които останаха. Персоналът беше ОК, ритуалът по тортата също беше много забавен и за децата и за родителите. Така, че явно сме били късметлии днес и нищо не помрачи празника на моята дъщеря!....Макар, че нейния реален рожден ден е чак във вторник..но винаги празнуваме по-рано! Весели празници на всички! Hug Hug

# 766
Чак пък да те убиваме. Ако беше само празникът на дъщеря ми, и аз бих написала нещо подобно. След 2 празника там обаче, нещата ми изглеждаха по-различно. Както казах - въпрос на късмет. И като чета темата, уви, далеч не само там е така.

# 767
  • София
R E G I N A - 1 публикация
e l l e - 3 публикации
VLADIMIRA_ - 1 публикации

Всичко това само заради един нов детски клуб....  Mr. Green

Аз предпочитам любезно да ни поканят, вместо да се оптиват да ни подмамват

И пак от едно и също IP.  hahaha

# 768
  • Gabrowo->Sofia
И пак от едно и също IP.  hahaha
хм, и пак обяснението ще е, че компютъра е клба, но те не са собственички...

Аджеба, има ли наистина детски клуб с интернет за родителтите. Такъв прекрасно би ми освободил два часа лично време, свободни от Ваньо и от татко му  Simple Smile

Изобщо не се шегувам или заяждам. Питането ми е съвсем сериозно.

# 769
Ми не разбра ли - "Диноленд" в Люлин  Joy Или "Мечо Пух беше"  newsm78 А сигурно и "Детски парламент"  hahaha

# 770
Милички,разбрах,че ще откриват нов клуб "Бъни",някой да знае в кой квартал ще е?

Само ще ви кажа, че в Диноленд има лаптоп с безжичен интернет, който ползват много от майките докато децата си играят, от там си пиша повечето мнения в този форум, сами си направете изводите.
Е по-тъпо оправдание отдавна не бях чувала  Joy

# 771
  • Някъде на път....
Милички,разбрах,че ще откриват нов клуб "Бъни",някой да знае в кой квартал ще е?
...............
И аз чух за него от една приятелка, но не разбрах къде ще е. Дано ни е наблизо....... Peace

# 772
Искам да се оплача от клуб Олелия- гр.София кв. Хаджи Димитър.Тези хора определено не искат да изкарват пари и да ни ги вземат.
1 . Случай
Още за първи юни ги попитах дали ще правят тържества, празници за детето. Почнаха да развиват лукуми... "Ами.. то вашето дете е малко,"(би трябвало аз да го реша това,нали???)" какво ще усети... и то какъв празник е... " (какъв празник е първи юни-това го казва човек работещ с деца Shocked) Crazy Ако правим ще е за големи деца Shocked
2. Случай

Отиваме в клуба децата да поиграят. В залата сумрак. Кака няма. Добре ,че децата заспаха и просто си изпих кафето наспокойствие.
3.Случай.
Без какичка  сама  си гледам детето. Аз това го мога и у нас! Кафето не си изпих.
4.Случай.
Най-умопомръчителен. Решихме с майчета с които гледахме заедно децата като бебоци да си направим среща. Къде, Къде ... там! Да ни се чуди човек на акъла. Едно момиче (с дете на 2г.) почна преговори.  CrazyА то наистина преговори. Първо отговарят ,че няма да може да има Дядо Коледа. Ок, но да се кажат и точните бройки...  Thinking Въпроса е защо? Ако са повече от 10 деца ще си доплатим, ако са по-малко ще си платим като за 10. Та.. въртя аз на момичетата. Направихме точна бройка и момичето водещо преговорите трябваше да отиде лично в клуба да се разбере с тях лично. Какво има да се разбираш повече, незнам...  Rolling Eyes Обаче, нали сме майки с деца, мъж ъ не могъл да се освободи от работа, детето спяло и как да отиде... Звънала по телефона. Разбрали се ,че ще има Дядо Коледа и какичка (Уаууу и какичка) и по сокче и определената сума. Няма проблем до тук, но на др. ден да отидем да дадем капаро. Отива мацката в студа до Олелия да даде капаро. Изненада! Затворено.  Laughing Laughing Laughing
Звъннала по телефона най -учтиво да попита кога ще бъдат там.Почнали я с подходящите за тях"Ама за ккаво ви е Дядо Коледа... защо ви е да правите такива сбирки..."Ок, съгласила се без Дядо Коледа.То и без това беше просто някаква идея. От дума на дума става ясно, че те не могат да направят нищо от това, което досега се бяха разбрали  ooooh!.
Та... помислете си дали ще искате да организирате нещо повече от рожден ден с 10 деца(за повече идва тясничко и за мами и за дечица). Нашият РД беше там. Наистина нямах никакви проблеми, дори бях доволна, защото отношението беше супер! Ама... Да ме бяха предупредили,че повече от 10 деца е тясничко. За съжаление , аз не можах да преценя това.  Crazy
Поста може да е доста оплетен , пиша го от 1 час, буквално. Надявам се и мамчето , което беше организатор да се включи с разказ.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 09:14 от Корина

# 773
Днес бяхме в един нов клуб в Комплекс Цариградски - Мушмороци. Много е хубав, но понеже е с две зали за игра още не е съвсем готова едната зала и пускат само в тази за по малките деца.

# 774
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ!

# 775
Ей,който е бил някъде в клуб на Коледноо парти да разказва!
Ние щяхме да сме в "Бъни" ама и от детската градина ни офертираха и предпочетохме детската.

# 776
Здравейте!Днес бяхме на рожден ден в нов клуб в "Люлин"9.На мен лично много ми хареса-голям е,чистичко е,обслужването като цяло беше много добро,има доста играчки и по-малка стая,където децата могат да танцуват.http://sugarland-bg.com/index.php?option=com_content&task=vi … =12&Itemid=26

# 777
ideiata vi e strahotna,podkrepiam ia i as sus izkliuchenie na edin sentur,,kenga i ru" v kvartal Hadji Dimitur,tam se sreshtat samo mizeria,nekompetentnost i bezobrazno otnoshenie kum detsa i roditeli #2gunfire

# 778
  • София
Ние вчера запазихме Островът на съкровищата за рождения ден на Светльо,но не ми хареса това че има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО аниматор срещу 80лв,но в името на детската радост ще го преживеем Simple Smile

Сега чака съвети от вас за менюта-какво да изберем и има ли нещо което не става,за да го избегнем Simple Smile

# 779

Сега чака съвети от вас за менюта-какво да изберем и има ли нещо което не става,за да го избегнем Simple Smile

Скоро бяхме там, аниматорката занимаваше децата два часа-не разбрахме, че има деца Laughing
Менюто беше много хубаво, защото се готви на място и всичко беше топло и вкусно- пил. хапхи, панирани сиренца и имаше плата с луканка и кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт