Детски клубове в София

• 324 769
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте на всички.Днес ходих в детски клуб Мечо Пух и ни хареса.Там ще направим РД на детето .Не съм съгласна с мнението на PetiaK,но всеки има право на мнение .Персонала беше много любезен с нас.Когато отидохме имаше деца който си играеха и не останах с такова впечетление, че момичетата не гледат децата.И да бъдем честни, много зависи и от самото дете.

# 751
Zraveite na vsi4ki! Izviniavam se za latinicata, no za momenta niamam ka4ena kirilica..... Momi4eta 6te vi pomolia da mi prepora4ate detski klub, kadeto da otpraznuvam rojdennia den na da6teria mi. Gledah mnogo temi za razli4ni klub4eta, no ima mnogo protivore4ivi izkazvania...Shte pravim 1 godinka i jiveem v Liulin 10. Iskam da sepolu4i strahoten rojden den!...a da ne zabravia da kaja, 6te ima i golemi, pokaneni kato gosti.
Mnogo mersi predvaritelno za pomo6tta!  bouquet
И аз ти препоръчвам Мики Маус, само че там имат май вариант само с дискотека за децата а пък вие сте малки, поне само на такива партита съм присъствала. Момичетата се стараят много и децата са добре организирани.
Друг добър клуб в Люлин 10 е Диноленд. Там съм ходила по-често и мога повече неща да ти кажа, там ще направя и рожденния ден на малкия нищо, че има време, вече си запазих час, но не смея да изпадам в подробности, защото предния път като го похвалих този клуб ме обвиниха, че му правя реклама. Най-добре се разходи и до двете места и си прецени сама.
Успех Grinning

# 752
  • София
Хайде сега ми обяснете-как така анонимен, който се оказва Деница Христова-управителката на Диноленд, и alex2006, която е толкова много доволна от същия клуб, пишат от едно и също IP? И после-защо този или онзи бил мнителен, ама не било реклама, моля ви се....
alex2006, не те обвиниха, направо си те разкриха  Wink

# 753
  • в края на града
Здравейте на всички.Днес ходих в детски клуб Мечо Пух и ни хареса.Там ще направим РД на детето .Не съм съгласна с мнението на PetiaK,но всеки има право на мнение .Персонала беше много любезен с нас.Когато отидохме имаше деца който си играеха и не останах с такова впечетление, че момичетата не гледат децата.И да бъдем честни, много зависи и от самото дете.

Какво значи "не съм съгласна с мнението..."???? Питаш нещо - получаваш отговор, ако не те интересуват чуждите мнения, защо питаш? От трите ти поста във форума (само за "Мечо пух"  Rolling Eyes .... ) остава впечетлението, че уж не си посещавала клубът, ами аз съм го посещавала. Миналата година за 3-4 месеца сме били на 5 рождени дни там, включително и на нашето дете, тази година пак го празнувахме там, именнно, защото бях останала доволна. Обаче, разликата за 10 месеца е просто космическа! За мен не е нормално, да има разкъсана мрежа на няколко места или оголени метални части. Какичките, които не се усмихнаха ни веднъж ги преглъщам, детето ми е достатъчно голямо вече да се забавлява с приятелчетата си с или без усмихващи се каки. Това пък с надписването на сметката си беше простотия и си е за сметка на клуба. Аз ще се постарая никой от моите познати да не се излъже да празнува в този клуб. И аман от реклами във форума!

# 754
Айде де... Вместо да си вземат поука и да си оправят неразбориите и обслужването, след всяко негативно мнение се появява някой от клуба с подобна скалъпена история... Направо тази тема да вземе да се измести в някой от форумите с ограничения, където да могат да пишат само потребители с по над 50-100 мнения, ако няма техническа възможност това да се направи, докато е в Нашите деца. Много е дразнещо.

# 755
  • София
Да, наистина , вместо да се опитват да се защитавеат с измислени положителни отзиви, по-добре да си вземат поука и да корегират нещата от които клиентите не са доволни!!!

# 756

PetiaK , интересувам се защото ми е близо .Останах с добро впечетление и съм го споделила.Всеки има право на мнение.

# 757
Хайде сега ми обяснете-как така анонимен, който се оказва Деница Христова-управителката на Диноленд, и alex2006, която е толкова много доволна от същия клуб, пишат от едно и също IP? И после-защо този или онзи бил мнителен, ама не било реклама, моля ви се....
alex2006, не те обвиниха, направо си те разкриха  Wink
искам да ви кажа,че малко сте в грешка. Има клубове, които нямат нужда от реклама в този форум. Достатъчно е само веднъж да си ги посетил и сам си изграждаш мнение. Незнам защо всички смятате, че трябва да си управител за да похвалиш някои клуб. Има много клубове, които ми харесват и мисля,че съм споменала някои от тях. Не обичам да пиша негативни мнения, когато нещо не ми харесва предпочитам да го кажа лично на хората, защото мисля,че така по биха се взели в ръце, а и се съмнявам, че на повечето от управителите (не само на детски клубове, а на каквото и да е) им остава време да влизат в форуми, освен ако някои от клиентите не им каже,че пишат нещо за тях.(както направих аз)Само ще ви кажа, че в Диноленд има лаптоп с безжичен интернет, който ползват много от майките докато децата си играят, от там си пиша повечето мнения в този форум, сами си направете изводите. Напоследък ходя по-често в Мики-Маус,защото ми е малко по близо и ми е изключително приято да общувам с какичките, в Барбарони също е супер, но ни е малко далече, малкия много се забавлява и на трите места. Но явно трябва да напиша и едно - две негативни мнения за да се приобща към вашето общество. Водила съм детето си в много клубове, има много в които са ми съобщавали, че трябва сама да вляза да си го гледам, защото нямал 2 години, а той беше на 1 и 10 месеца. Даже ми се е случвало в един клуб да сме единствените посетители и една баба, която трябваше уж да е от персонала и да гледа децата, но детето си го гледах аз, а жената си седеше и си плетеше чорап, а на края си платих за 2 часа престой плюс за придружител, защото съм била и аз вътре. newsm78 Клуба се казва "костенурките нинджа" и се намира в Емил Марков. Казах на жената на бара(мисля, че беше управителка) че прави големи грешки и така си губи клиентите и следващият път като отидохме,малкия вече си играеше без мен вътре и се плащаше само за престоя на детето, а не и на майка му.
Ако искате негативни мнения, няма да ми стигне форума да ги изпиша. Но аз съм позитивен човек и предпочитам да давам само положителни мнения. А пък вие си мислете каквото искате. Мога да ви пожелая успех в търсенето на клуб, които да угоди на всичките ви претенции, такъв няма да намерите, просто трябва да се примирим с това което има и ако нямате големи очаквания почти всеки клуб ще ви хареса. Wink

# 758
Направо изби рибата с това:

Цитат
ако нямате големи очаквания почти всеки клуб ще ви хареса

smile3521

# 759
  • в края на града
Ей, не спряха, една след друга пишат  ooooh! Едната обяснява как не трябва да имаме големи очаквания, за да ни хареса  Laughing, другата останала с много добри впечатления от клуба, който уж не била посещавала...
ruladini, за теб  Wink
зад гърба на детето се вижда разкъсаната мрежа към прозореца, упорито се стараех да не снимам тези места по чисто естетически подбуди Mr. Green, ама пак съм "хванала" едното:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320583&pid=9486793
а ето и разкъсано уплътнение и оголени метални части:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320583&pid=9486796
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320583&pid=9486797
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320583&pid=9486798

# 760
  • София
Ние започваме зимното посещение на Пчеличката Мая. Днес бяхме на детски рожден ден там, утре е нашия. Днес всичко беше ОК, и двете зали бяха заети, никой на никого не е пречил. Децата бяха много доволни - за мен това е важно. Единственото реално ноеудобство, което мен ме притеснява за нашия рожден ден - малката зала за родители. Утре очаквам 15-16 човека, а двес видях че спокойно се събират до 10....Другото, което счинам за недомислено - по едно плато на маса...което значи, че родителите трябва да размахват чиниите с различните плата  насам натам...Просто в по-малки чинии могат да се сложат от всички видове на всяка маса...Но това са организационни проблеми. Утре се надявам да мине добре, да са доволни и децата и родителите.

# 761
Ние започваме зимното посещение на Пчеличката Мая. Днес бяхме на детски рожден ден там, утре е нашия. Днес всичко беше ОК, и двете зали бяха заети, никой на никого не е пречил. Децата бяха много доволни - за мен това е важно. Единственото реално ноеудобство, което мен ме притеснява за нашия рожден ден - малката зала за родители. Утре очаквам 15-16 човека, а двес видях че спокойно се събират до 10....Другото, което счинам за недомислено - по едно плато на маса...което значи, че родителите трябва да размахват чиниите с различните плата  насам натам...Просто в по-малки чинии могат да се сложат от всички видове на всяка маса...Но това са организационни проблеми. Утре се надявам да мине добре, да са доволни и децата и родителите.
Аз, пък си мисля. че все пак тези центровае не са кръчми и че тяхната функция е да задоволяват основно децата и техните нужди!
Лично мнение!

# 762
  • София
Елфа, мисля, че цялото ми мнение беше в този дух - важното е децата да изкарат добре! Но някак леко неудобно става ако родителите трябва да стоят на крак 2 часа, а и като не се познават добре помежду си някак нещата не са много добре! Смятам, че критиката ми беше достатъчно добронамерена и е въпрос на дребна организация, за да се намери място за повече родители когато има, а така също да се почувстват и те като на празник! Никъде в поста не съм писала, че искам клуба да е като кръчма, ще ме извиниш, но поста ти е доста нападателен!

# 763
Елфа, мисля, че цялото ми мнение беше в този дух - важното е децата да изкарат добре! Но някак леко неудобно става ако родителите трябва да стоят на крак 2 часа, а и като не се познават добре помежду си някак нещата не са много добре! Смятам, че критиката ми беше достатъчно добронамерена и е въпрос на дребна организация, за да се намери място за повече родители когато има, а така също да се почувстват и те като на празник! Никъде в поста не съм писала, че искам клуба да е като кръчма, ще ме извиниш, но поста ти е доста нападателен!
Много се извинявам, не съм искала да обидя никого.

# 764
Да ви кажа аз имам 2-деца на 3и на 5 ако си говорим в цифри това са 20 лева-а аз работя цял ден за тях така че сам си в правото да изисквам от персонала да ми забавляват децата иначе защо да ги водя те и в къщи си играят сами.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  santa2

Общи условия

Активация на акаунт