Детски клубове в София

• 324 301
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 810
Оо, много благодаря. Оказва се дори и че е в квартала. Благодаря Евка. А ако не се лъжа този клуб има общо с "разачарованието", което съм писала няколко страници назад.  Но момичето нека каже точно.

# 811
Може ли някой да сподели мнения за Лече Буболече?  Praynig

# 812
  • София
Оо, много благодаря. Оказва се дори и че е в квартала. Благодаря Евка. А ако не се лъжа този клуб има общо с "разачарованието", което съм писала няколко страници назад.  Но момичето нека каже точно.
Hug А дали е нов?
Защото освен този пост в календара,имаше рекламен пост на въпросния клуб или в тази тема или в клюкарника,не помня вече.
Лично аз информирах модератор за рекламния постиг,с призив-Заповядайте!,или нещо от сорта.

# 813
Здравейте, някой ходил ли е в "Лече Буболече" , намира се в Овча купел на ул. Камелия 35 б?
НИе ходихме вече 2-3 пъти.Симпатичное, не е голямо....какичката е много мила и се знаимава с децата.Има голяма "джунгла", но като цяло е малко, с малко играчки.Става Wink А и в квартала си има недостиг на детски клубове, та съм оставила претенциите на заден план... Rolling Eyes
ПОпълваш нещо к ато картон на детето,  вкойто се описват изисквания към гледането на детето, специфични навици и т.н....Аз винаги съм с нея и ходим за по 1ас- два- тя да поиграе, аз д пия кафе на спокойствие, та не ми се е налагало да обяснявам навиците й.Всяко 5-о посещение е безплатно.Това е!
много точно казано

# 814
явно didra е открила формулата за перфектен родител та ве4е и морал ни 4ете пък се е хванала и 4ужди деца да гледа,а ние като една уважаваща себе си ,,папла4" както тя ни нари4а трябва по внимателно да правим подбора си за такива ДК защото не сьм много сигурна 4е ние родителите оськатиаваме децата си или просто някои некомпетентен го прави под носа ни,а ние будалите му и плащаме за това.

# 815
Искам да споделя  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ   си впечатления от [b]"Слон Балон"[/b] в Гео Милев #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Празнувахме там РД на дъщеричката ми и меко казано всичко беше под всякаква критика.
Първо -  бяхме ангажирали аниматор, който да танцува с тях и да организира игри с танци като ни увериха, че няма проблем. В последствие се оказа че уредбата им не работи- танци нямаше, но ни го бяха включили в сметката #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Второ -  като влезнахме в помещението за децата нямаше абсолютно никой, без музика, беше студено и трябваше периодично да ги МОЛИМ Close да пуснат климатика, да не говорим че половината от родителите останаха по якета Close (което е показателно колко "отоплено" беше и при възрастните)
Трето - т.н. какичка която трябваше да ги наглежда почти не я видяхме при децата, а половината бяха съвсем мънички и се наложи родителите да си пазят децата   #Cussing out
През цялото време трябваше да ги подсещаме да включат климатика(навън беше  -10градуса) #Cussing out и  да влезне някое момиче при децата, а не аниматорката да им вика да не се качват по стълбичката(която в крайна сметка за това е сложена) Close
Общо взето това беше най-ужасния РД на който съм присъстала, а беше на МОЕТО дете #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 00:25 от vanche_to

# 816
  • Linz
vanche_to, съжлявам, че така се е получило и ще предам възмущението ти на собственичките.
Но е трябвало още на място да се оплачете на някоя от тях.
Предполагам, че в сметката е бил включен аниматорът, който се е занимавал с децата, въпреки развалената уредба, нали?
Ние в събота ще празнуваме в Слон Балон в Младост 1А.

# 817
точно така, платих си ката поп, но толкова бях ядосана, че въобще не ми се занимаваше повече с тях. Предполагам, че всичко се свежда до персонал, така че при вас всичко ще наред. Просто по-лошо от това, което беше при нас едва ли може да бъде #Cussing out
Весело изкарване на вас и ще стискам палци поне в Младост1  да са си подбрали персонала Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 01:12 от vanche_to

# 818

Дано изкарате добре и всичко е наред  Peace Аз не останах изобщо очарована, няколко страници по-назад съм си споделила впечатленията... Е, ако сте близки със собствениците, може би ще се постараят повече. Успех  Peace

# 819
  • Linz
Благодаря ви.
Да, познавам ги. Те искат да знаят за забележките към клубовете.

# 820
  • с/у ОколоМръсТното

днес, съвсем случайно го мернах/открих.
Дано си изкарате хубаво, РЕНИ  Hug

# 821
  • София
Ние бяхме на рожден ден в Слон Балон в Гео Милев в края на декември.
Освен,че каките не си даваха много зор и малко понамалиха от порциите на децата,нямам забележки.
И друг път сме ходили там,всичко е било нормално.
А и за разлика от други клубове,там цените са поносими.

# 822
Някой ходил ли е в детски клуб"Таласъми"ООД.Канени сме на парти на 08.01, а не знам къде се намира.Ако някой знае  сайта им, може ли да пуснете линк. Hug

# 823
За този става въпрос най-вероятно:
http://www.talasamcheta.com/contact.htm

Били сме на Р.Д. там, останахме много доволни, даже го бях харесала за Р.Д. на синът ми, но ни е малко далечко и се отказахме.

# 824
За този става въпрос най-вероятно:
http://www.talasamcheta.com/contact.htm

Били сме на Р.Д. там, останахме много доволни, даже го бях харесала за Р.Д. на синът ми, но ни е малко далечко и се отказахме.
Да, много благодаря.То всъщност се казва "Таласъмчета ООД", но домакинята на купона беше написала на поканата Таласъми и леко ме обърка.....

Общи условия

Активация на акаунт