Детски клубове в София

• 324 317
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Съжалявам ако се повтарям, но нямам време
да чета назад.

В Скай Сити вчера установихме,
че няма вече детски клуб.

# 841
Препоръчайте ми моля клуб , където да правят хубаво принцеско парти.интересуват ме районите около Гео Милев  и Плиска. 
Какво разбирате под хубаво принцеско пари?
Аз разбирам - парти с костюми , корони , атрактивен водещ на партито и всичко както си му е реда.А не 120 лв да дам незнайно за какво.Това ми предложиха в Слонбалон.
Da, напълно съм съгласнааа, така е. Важмо е, всеки при заявка за парти да може винаги да каже изискванията си и желанията си, както и очакванията си.

# 842
Съжалявам ако се повтарям, но нямам време
да чета назад.

В Скай Сити вчера установихме,
че няма вече детски клуб.

Така е, за съжаление, това се оказва единствения МОЛ без детски център. А ние със сина ми го харесвахме. Първоначално се говореше, че ще го разширяват, но се появиха магазини, а клубът изчезна. Някой знае ли, каква е причината или други подробности?

# 843
.............. Вчера бяхме в Патетата в Лозенец. По принцип там каките са много мили всеки път, а този път имаше и един батко. Аз бях сама с трите деца, но нещата явно са им организирани доста добре, защото не видях очите на дъщеря ми по време на целия РД, освен за тортата. А баткото през цялото време гушкаше ту единия, ту другия ми син. И беше все с усмивка на лице, и ги разнасяше на ляво надясно, играеше си с тях, дори ги целуна за чао.  Grinning

Само не ми се карайте, че рекламирам нещо, моля ви.  Praynig  Peace

Патетата и на мен са ми фаворит отдавна- наистина единтвент клуб, където знаят как да занимават децата. Само за родителите е тесничко, ако се има предвид да се организира р.ден там.

В Таласъмчетата също много ми хареса наедно парти,ного е добре организирано.

# 844
В края на декември празнувахме рождения ден на сина ми ето тук: http://deca.start.bg/article.php?aid=15450

Хубаво беше. Момичетата забавляваха децата. Синът ми остана доволен. И като цена беше доста приемливо.

# 845
  • София
довечера сме на РД в съвсем новооткрит клуб "The Jungle" или нещо такова срещу тенис кортовете на Южен парк, ще пиша подробности после, за да е полезно за темата Peace

# 846
Ние бяхме на РД в Слон Балон-Младост1. Много ми хареса и го запазих за РД-то на дъщеря ми. Каките се справиха много добре - имаше много малки деца (като моите), нямаше рев, всички си играха. Хареса ми, че залата с пързалката и стаята с играчки са две отделни помещения, защото по-големите не скачакаха по главите на лазещите. Ще видим как ще мине и нашия РД.  Praynig

Aurora , обезателно пиши за клубчето.  Hug

# 847
аз малко не съм по темата ,но...
Дари има скоро РД-решила съм да го правим в яслата-препоръчайте ми какво ще е интересно за толкова малки деца-клоуни,костюми...откъде да поръчам newsm78,торта,дребни сладки или...малко съм объркана
искам да се получи като в клубче,но с децата от яслата и в яслата newsm78

# 848
  • Gabrowo->Sofia
Празнувахме рождения ден наси на ми в Слон Балон - Младост1. Доволна съм, дори нямам никакви забележки. Децата 10 на брой бяха на възраст от 2 до почти 4 год. Всички се забавляваха, чак не мога да повярвам, че два часа минаха  без кавги. Особено радост донесе импровизираната дискотека. Прилагам снимков материал за доказателство  Grinning http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/17/3ti_rojden_den

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 16:27 от diddi

# 849
  • Linz
Дискотеката в Слон Балон обра точките и при нас. Голямо танцуване, пеене и гонене по дансинга падна! Simple Smile Две от какичките танцуваха с децата.

# 850
  • София

включвам се веднага, преди малко се прибрахме от РД. клубчето е много хубаво, много ми хареса всичко, то е от този тип, където родители и деца са заедно, много хубавичко и ново е. забавленията са хубави, интериора много интересен. луксозно е, направено с всус.  Wink

# 851
Някой ходил ли е в детски клуб "Гарфилд"? Било на мястото на Ментов носорог... Интересува ме има ли съоръжение с пързалка и топки - ако някой е бил,  моля да сподели.

# 852
  • София

включвам се веднага, преди малко се прибрахме от РД. клубчето е много хубаво, много ми хареса всичко, то е от този тип, където родители и деца са заедно, много хубавичко и ново е. забавленията са хубави, интериора много интересен. луксозно е, направено с всус.  Wink

Къде точно се намира, къде има тенис кортове в Южния парк  newsm78? Имат ли сайт, търсих, но нищо не излезе. В едно помещение ли са всички-родители и деца, не мога точно да си го представя?

# 853
  • София
Някой ходил ли е в детски клуб "Гарфилд"? Било на мястото на Ментов носорог... Интересува ме има ли съоръжение с пързалка и топки - ако някой е бил,  моля да сподели.
Ние ходихме там на коледно парти. Да, имаше такова съоръжение.  Peace

# 854
  • София
Сайтът на "Гарфилд": http://www.garfield-kids.com/

Общи условия

Активация на акаунт