Детски клубове в София

• 325 086
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 395
Цитат
Слон Балон има нов, 3-ти клуб. Мисля след месец и нещо там да празнуваме рожденния ден на малката.
Къде се намира?

# 1 396
  • София
Ето тук са дадени адресите и на трите салона. Hug

# 1 397
Някой има ли отзиви от новия клуб Фъни ?
http://www.spaggo.com/Events_bg.html
Нещо сайта не ме ориентира...
Ресторанта към детския клуб ли е?

# 1 398
  • София
 Lo6a mama, представи си къща на три етажа - на първия е ресторантът, на втория - клубчето и на третия - коктейл бар. Оставяш детенцето в детския клуб и ако искаш отиваш в заведението, ако не - някъде да си свършиш нещо. Какичките са страхотни, храната и обслужването - също Peace

# 1 399
pontes мерси много   bouquet
А от ресторанта можеш ли да си наблюдаваш детето на тв.екрани ?
До колко вечер работи детския клуб ?
Чудя се за вариант вечеря с приятелско семейство и те с дете на възрастта на моето  newsm78

# 1 400
  • София
pontes мерси много   bouquet
А от ресторанта можеш ли да си наблюдаваш детето на тв.екрани ?
До колко вечер работи детския клуб ?
Чудя се за вариант вечеря с приятелско семейство и те с дете на възрастта на моето  newsm78

Няма екрани в ресторанта, трябва да отскачаш до горе да поглеждаш дечицата. Детският клуб работи до късно, става за вечеря Wink Обади се предварително за да си сигурна, че няма парти за рожден ден в клубчето.

# 1 401
Много ти благодаря   bouquet

# 1 402
  • София
Много ти благодаря   bouquet
Сега се сетих, че ако искаш да си гледаш детенцето ти дават лаптоп, на който да го следиш Simple Smile

# 1 403
Този клуб да не е на мястото на кафе-клуб Bolo?

# 1 404
Много ти благодаря   bouquet
Сега се сетих, че ако искаш да си гледаш детенцето ти дават лаптоп, на който да го следиш Simple Smile
О супер ! Хубаво са се сетили ! Предполагам и на моя лаптоп става ако си го взема?
Златна си, хубава възможност и за нас родителите , мерси че ме светна   bouquet

# 1 405
  • София
Този клуб да не е на мястото на кафе-клуб Bolo?
Да.

# 1 406
Клуб "Калпазаните" има вече минимална бройка деца- 8 бр., но поне менюто за децата не е задължителен компонент от офертата за рожден ден...чудя се дали да празнуваме там като по-евтин вариант, в сравнение във Шугърленд или Мики Маус пак в Люлин, например...

# 1 407
В "Ментов носорог" на "Бъкстон", зала 2, едва не се задуших от цигарен дим!!!!!
Това е крайно ненормално.
Ако искат да имат бар, да направят бар. Но защо го съвместяват с детски клуб?
Преди години сме били в стария, до Южния парк, там беше също така задимено. А там за капак и децата доведоха в същото помещение да се хранят.  Shocked
Няма ли РИОКОЗ?

# 1 408
  • София
А там за капак и децата доведоха в същото помещение да се хранят.  Shocked

ееее....стига, де, вярно ли?!?

По принцип, ако е частно парти, мисля, че може да се пуши, ако празнуващият (мама, тати) искат. Не съм сигурна, обаче...

Но това, че са довели всички деца в залата с пушачи е потресаващо.

# 1 409
  • София
днес за втора година подред празнувахме в Джулиленд и отново мога да потвърдя, че съм доволна от организацията, обслужването и храната. един актьор, който се облече като Спортакус (облякоха и сина ми с такъв костюм) беше невероятен и държа децата в страхотно прповдигнато настроение през целия престой. много съм доволна и препоръчвам този клуб (и тази година) Peace

Общи условия

Активация на акаунт