Детски клубове в София

• 325 041
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 440
Моля да добавите още едно детско клубче в списъка: "Малко Морско", гр. София, Дианабад, ул. "Крум Кюлявков"15, www.malkomorsko.com

Благодаря!

# 1 441
Моля да добавите още едно детско клубче в списъка: "Малко Морско", гр. София, Дианабад, ул. "Крум Кюлявков"15, www.malkomorsko.com

Благодаря!

Много хубав сайт, поздарвления. И клубчето изглежда доста добро. Сега трябва само
и вашите гости да кажат мнение. Без поставени лица, моля  Mr. Green

# 1 442
 Peace Никога. Самите ние сме две майки дългогодишни писателки във форума.
Имаме едно форумско парти, така, че ако се включи някой, то ще е от личен опит.
Никога няма да има мнение пуснато от нас  Peace

# 1 443
Бяхме на рожден ден в новия клуб на "Слон Балон' в кв.Гоце Делчев/бивш клуб Маккуин/.Много сме разочаровани,а родителите на рожденика още повече.Пицата на децата беше закъсняла в 30 мин. ,наетия клоун не дойде/бил закъсал с колата,все едно няма таксита/,какичката не ги гледаше въобще,забравиха да сложат свещичките на тортата,а самата торта я сервираха 10 мин.преди края на партито,въпреки няколкократното подканяне от страна на майката на рожденика.Самите родители стояха вътре при децата,защото какичка липсваше и се притесняваха да ги оставят сами.Децата се забавляваха,но родителите бяха изнервени и напрегнати.Аз не бих повторила да отида пак там.Иначе клубчето е приятно,има доста място за родителите,стаята за децата е стандартна.

# 1 444
Peace Никога. Самите ние сме две майки дългогодишни писателки във форума.
Имаме едно форумско парти, така, че ако се включи някой, то ще е от личен опит.
Никога няма да има мнение пуснато от нас  Peace

Аз се пошегувах Hug, но ми направи впечатление дългогодишното писане от два поста в профила ти  Thinking

# 1 445
Бяхме на рожден ден в новия клуб на "Слон Балон' в кв.Гоце Делчев/бивш клуб Маккуин/.Много сме разочаровани,а родителите на ...

Ееее, а аз си правех илюзии, че след като вече са придобили опит от два клуба, нещата са канализирани и организацията им ще е добра. Надявах се, че след смяната на собствениците, ще мога да се възползвам от качествена услуга, а то от трън та на глог. Предишните /Маккуин/ направо съсипаха рожденният ден на детето ми, жалко че и тези са такива.

# 1 446

Благодаря!

Хубаво синьо сте избрали- и комбинациите са добри!
Поздравления и успех!

# 1 447
  • Linz
Бяхме на рожден ден в новия клуб на "Слон Балон' в кв.Гоце Делчев/бивш клуб Маккуин/.Много сме разочаровани,а родителите на рожденика още повече.Пицата на децата беше закъсняла в 30 мин. ,наетия клоун не дойде/бил закъсал с колата,все едно няма таксита/,какичката не ги гледаше въобще,забравиха да сложат свещичките на тортата,а самата торта я сервираха 10 мин.преди края на партито,въпреки няколкократното подканяне от страна на майката на рожденика.Самите родители стояха вътре при децата,защото какичка липсваше и се притесняваха да ги оставят сами.Децата се забавляваха,но родителите бяха изнервени и напрегнати.Аз не бих повторила да отида пак там.Иначе клубчето е приятно,има доста място за родителите,стаята за децата е стандартна.
Говорих с приятелката, която държи Слон Балон във връзка с тези оплаквания. Коментарът й е:
1. Пицата я поръчват така, че да пристигне 1 час след началото на партито, за да е топла.
2. Клоунът наистина се е издънил, но се е обадил прекалено късно за да осигурят друг. Приспаднат е от сметката.
3. Майката на рожденника е била недоволна още с влизането, но до края видимо си е променила настроението и е оставила на какичката 20 лв. бакшиш.
4. Свещичката няма как да е забравена, вероятно майката е казала да не я слагат веднага. Ще говори с момичето.
5. Тортата винаги я сервират 2 часа след началото на партито или 30 мин. преди края.
6. Децата са се забавлявали прекрасно.
Познавам добре двете мацки- собственичките на клуба и си залагам главата за тях- работят с голямо желание, много са принципни и се стараят всичко да е на ниво. Ако са се случвали някакви гафове е било по независещи от тях причини.

# 1 448
Ние празнувахме рожден ден в Цар Лъв преди няколко дни - препоръчвам го без забележки.
На първо място поставям това че е просторен и има достатъчно място и в залата за децата и в залата за консумация.
Имат много любезен , опитен и адекватен персонал.
Ние повикахме допълнително аниматор да ги забавлява тъй като на 5 игрите са вече много интересни и им харесва.
Децата лудуваха до припадък имаше  и танци.
Аз нямах възможност да поръчам обилно кетъринг , поне не колкото ми се искаше, но този който подбрахме беше абсолютно достатъчен.
Мисля, че ще продължим с удоволствие да празнуваме там.

# 1 449
Говорих с приятелката, която държи Слон Балон във връзка с тези оплаквания. Коментарът й е:
1. Пицата я поръчват така, че да пристигне 1 час след началото на партито, за да е топла.
2. Клоунът наистина се е издънил, но се е обадил прекалено късно за да осигурят друг. Приспаднат е от сметката.
3. Майката на рожденника е била недоволна още с влизането, но до края видимо си е променила настроението и е оставила на какичката 20 лв. бакшиш.
4. Свещичката няма как да е забравена, вероятно майката е казала да не я слагат веднага. Ще говори с момичето.
5. Тортата винаги я сервират 2 часа след началото на партито или 30 мин. преди края.
6. Децата са се забавлявали прекрасно.
Познавам добре двете мацки- собственичките на клуба и си залагам главата за тях- работят с голямо желание, много са принципни и се стараят всичко да е на ниво. Ако са се случвали някакви гафове е било по независещи от тях причини.

Рени,
уважение, но не е нужно да им адвокастваш на хората, щом те не са се напънали да се чуят с майката на момента и изяснят нещата, тези приказки постфактум само доразвалят работата
1. За пицата - това кога се поръчва, не значи не може да закъснее. При мен също идват посредата да са топли и често се изправяме на нокти заради някакви си 10 минути.
2. За клоунът - оставаше и да не е приспаднат от сметката. Казано е така все едно е да липсва едното гирляндче от украсата и да се приспадне. Късмет са случили на майка, защото ако на мен клоунът, който съм го замислила, не ми се появи, тясен ще им се види клубът. И гледам как се пише и друг път в темата, че клоунът не дошъл и се намира за нещо абсолютно нормално. Без проблем... Все едно няма торта, ама е приспадната от сметката, какво искате?
3. Тази точка е силно субективна - виждала съм майки усмихнати до уши и после сипят огън и жупел за абсолютно нереални неща - примерно защо пилешките хапки били със сусам, а не корнфлейкс. Като това никъде нито го пише, нито е коментирано предварително. И обратно сърдити на света, набурсучени майки, които така си идват - 100 пъти ги питаш има ли проблем някакъв, не, няма, няма и накрая партито било най-страхотното. Така че по "настроението" и бакшиша няма какво да се съди.
Останалите точки са също доста субективни...

Издънили са, издънили са се, който не работи, той не греши - целият проблем идва от клоунът, който не е дошъл - от там докато се обясняват са поръчали пицата по-късно, нямало е кой да стои при децата, защото по план това е бил клоунът, като им е било напрегнато са забравили свещичките, забавили са тортата и всичко се е объркало. Вместо да се оправдават глупаво двете мацки, да бяха измислили начин да се реваншират на жената. Но така като гледам не виждат за какво.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:30 от Каспър

# 1 450
Каспър, Hug

# 1 451
Обещах отзиви за Спаркъл в Бели Брези - като цяло мисля, че всички останаха доволни - и родителите на рожденника и гостите.
- Като обзавеждане клубът е супер - всичко е ново, играчките са много и всичко е марково и интересно, личи си , че не са пестени пари в правенето; кътът за родители също е много уютен - само не се пуши, защото има отворена част към детския кът, но пък има тераса - на който му е много зор, може там да си пуши. Всичко е на 2 етажа - на пръв поглед изглежда малко, но като се разходиш и на двата етажа се оказва, че е напълно достатъчно. Хита за моята дъщеря беше надуваемия замък с пързалки - голямо скачане падна  Laughing
- Персоналът - супер любезен, някак си хем се държаха професионално, хем все едно се познават с всички отдавна и разговорите бяха приятелски - все едно сме им дошли на гости. Собствениците (момче и момиче) - много млади и много приятни, с голямо старание работят, според мен. Бяха се събрали само 3 дечица заради голямия сняг (в събота). Въпреки това каките (поне 2-3 на брой, така и не разбрах колко са всъщност  Mr. Green) непрекъснато стояха при децата и ги забавляваха чудесно.
- Всичко се получи според плана - торта, погача (на 1 г. беше рожденникът и те сами бяха предложили да поръчат питката и да организират и тази част, което много облекчи майката), снимки също направиха от клуба. Единствено - имаше 2-3 деца, които си бяха за почасово гледане, но аз ако не ми беше предложило момчето да ме разведе да разгледам целия клуб, нямаше изобщо да разбера, че са там - бяха на приземния етаж, с друга какичка и изобщо не ги усетихме. Може би ако е с повече деца рожденния ден и това е уточнено, няма да приемат външни деца  Peace

# 1 452
  • Linz
Да, не съм им адвокат и не ги защитавам. Обаче прекалено тенденциозно ми се стори изказването на Деси и се поинтересувах какъв е случаят. Просто предадох това, което чух (без да са ме упълномощавали), пък всеки може да си направи изводите. Сметнах за нужно да го напиша, защото аз съм сигурна, че са подходили професионално и коректно. И това не са оправдания, а другата гледна точка. Преди няколко години пак четох едно оплакване от Слон балон тук, но тогава се оказа, че майката беше спестила основната информация и само беше изляла целия си негативизъм... Фактът, че си позволяват да се разширяват дори в условията на криза говори повече от всякакви думи.

# 1 453
Наскоро разбрах,че "Олелия" в кв.Хаджи Димитър е затворила.

# 1 454
Да, не съм им адвокат и не ги защитавам. Обаче прекалено тенденциозно ми се стори изказването на Деси и се поинтересувах какъв е случаят.
Teнденциозно???!!! Shocked Срещу кого??!! Рени,учидвам се на думите ти,имайки предвид,че съм давала мнения за много други клубчета в темата
Аз бях наблюдател и гост на партито ,и споделих впечатления.Мнението ми е субективно,не тенденциозно.Имам право на собствено мнение,както са дали такова стотици потребители в темата.
 П:П; Сега,четейки поста си ,се замислих,че ако организацията на рождения ден беше минала добре,никой нямаше да се сети,че липсва клоуна.Случват се такива форсмажорни обстоятелства,но си пролича,че момичетата не можаха да се справят и смятам,че родителите на детето имаха пълно право да не са доволни.А познавайки тези хора мога да кажа,че рядко биха направили нещо на въпрос,освен ако наистина не са се почивствали много накомфортно.
Фактът, че си позволяват да се разширяват дори в условията на криза говори повече от всякакви думи.
Браво,за което и им пожелавам все така да им върви. Със сигурност не могат да огреят навсякъде ,както е сигурно,че никога нищо не е с гарантиран  резултат на финала,въпреки нечии усилия.Критики винаги ще  имат,защото работят с хора,но за мен те са градивни,когато са основателни,а случаят беше именно такъв.Peace Знам,че е много трудно да се намери добър персонал ,и че текучеството на кадри в този бизнес е голямо.Но пък един детски рожден ден не излиза лев-два и е нормално да изискваме качество ,особено,когато оставяме по-голяма сума пари,и когато искаме да направим рождения ден на детето ни най-големия му празник,в който всичко да е перфектно.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 23:19 от ДесиХ3

Общи условия

Активация на акаунт