Детски клубове в София

• 325 048
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 425
Може да включите още един клуб Simple Smile Спаркъл клуб в Стрелбище 600кв. www.sparkle-baby.com/club/

Много е хубав,бях там за съжаление без детето,но много ми хареса.Има 2 етажа ,2 зали за родители една зала с разни неща за катерене,другата с игри и играчки...Много добре направено и с одста неща за забавление за децата.Има и двор ама сега през зимата не беше направено,сигурно и него ще пуснат на лято.  Peace

# 1 426
Пиша за клуб ПАТЕТА 2 - НЕВЕРОЯТНИ!
Преди два месеца бяхме там като гости на РД, и бях очарована. След проучване и на
други клубове никой не можа да стъпи дори на малкото им детско столче.
И така,  днес мина и нашият рожден ден там! Много сме доволни, страхотна организация,
а батко Алеко както винаги - страхотен! Клубът е направен специално за целта,
която изпълнява и има достатъчно място и за децата и за родителите. За съжаление
два часа не ни стигнаха, но нямаше как! Даже мислим без да има специален повод
да го наемем и да се съберем с приятели, че да се видим, а и децата да са доволни.
Момичетата там са изключително вежливи, мили и всичко е на ниво.

Останах много доволна и от 1 до 10 им давам 11.  Heart Eyes

За справка, клубовете, които обиколих, за сравнение бяха тук около мен в дружба 2.
А именно "Мушмороци" - две зали на два етажа. На първият етаж е с по-голяма зала
за по-малки деца, но с по-малко място за родители. Долният им етаж се води за по-големи
деца, но помещението в което трябва да играят е само една пета от едното помещение
за деца в Патета 2. Да не говорим, че родителите ако са повече от 10 няма къде да седнат.

Другият клуб, който се опитах да видя беше... забравих му името, но тези от района ще се сетят.
Намира се в сградата на пицарията и китайският р-т. Там, добре, че не влязох, защото бях доста
предубедена още от момента в който разговях с едно момче от персонала, и след това с
евентуалният управител. Сториха ми се доста некомпетентни и неосведомени. Хора без
особен опит и нюх за разговор с клиент.

А в Островът на Съкровищата всичко беше пълно, предложиха ми любезно за Неделя, но
от самото начало държахме да е на деня и за това отпадна. Иначе разговора по телефона
ме навя на мисълта, че всичко описано по форума, а и от това, което съм чула е вярно - много
добри като обслужване, обстановка и т.н.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 20:47 от МАГНИТ

# 1 427
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние другата събота ще празнуваме РД на голямата във Фиоре Арт Студио. Впечатления? На пръв поглед много ми хареса - не изглежда като всички останали клубове, но не сме били там на празнуване  Thinking.

Бяхме там на рожден ден миналата година. Хубаво беше  Simple Smile

Е, да си кажа и аз днешните впечатления.
Децата са много доволни, Констанца каза, че това е най-хубавия й рожден ден, обстановката е чудна - като у дома, много уютно..........НО...........платихме отделно за тематично парти "High School Musical" и единственото, свързано с въпросния филм, беше музиката, която вървеше за фон, която можехме и ние да си занесем на флашката  Mr. Green. Нищо друго. А трябваше да е "тематично парти". Дори и чашките за сока бяха с Хана Монтана (която м/у другото Констанца мрази, но днес нищо не каза)  Crazy Не че нещо, ама като плащаш за нещо определено и се очаква, че ще го получиш. Не, че знам какво друго можеше да се направи, ама все пак..........като казват, че го правят, значи не трябва аз да го мисля. Иначе ги забавляваха девойките, не мога да отрека. Танцуваха, скачаха с чували  hahaha, забавляваха се, но би трябвало да е така по принцип, а не да го плащаш отделно. Не знам, ако не бяхме платили отделно тази сума, какво ли щяха да правят децата. Може би щяха да ги оставят на самотек. Дори и играчки нямат, само една джунгла или каквото там се нарича това с многото топки. Тортата беше точно тази, за която са се разбрали с мъжа ми, че не трябва да бъде  Whistling  И тЕ така.

# 1 428
МАГНИТ, колко деца и колко възрастни бяхте в Патета 2?

# 1 429
МАГНИТ, колко деца и колко възрастни бяхте в Патета 2?

Седем деца и 17-ина възрастни  Peace

# 1 430
Някой има ли впечатления от Слон Балон на Славовица ?
До фризьорката ми са го направили , би ми било удобно...

# 1 431
  • В центъра на мръсотията
Връщам се току-що от Патета 2 - където празнувахме 7-ми рожден ден на дъщеря ми.
Впечатления:
Клубът е много много добър като условия - има пространство и за децата и за родителите.  Peace
Но..
Какичките бяха доста пасивни през цялото време, а бате Алеко се опита да ги забавлява, но доста безуспешно - бяхме поръчали тематично дискотека, но танцуваха само дъщеря ми, приятелката й и още едно момиченце... в това време другите просто тичаха напред-назад и крещяха... То вярно, че децата бяха буйни, но - нали затова са аниматорите - да им привлекат вниманието...  Tired
Кетъринга ми се стори доста скъп за качеството...
Ако трябва да дам оценка по шестобалната система - ще е нещо като 4 - най-вече заради самия клуб...
Фацит: Ако празнувате с деца, които познавате и знаете на какво ще се забавляват - вероятността да прекарате хубаво е доста голяма. Но - ако каните непознати (за вас като родители) деца - може и да се окаже фиаско...

# 1 432
  • Linz
Само да кажа, че клубът не е нов, преди е бил с друго име.

# 1 433
Някой да е ходил в детски клуб Спаркъл? Прочетох в това безплатното издание Инфо гайд за родители, имаха доста голяма реклама в него и звучи супер, 600 квадрата площ, 2 зали и т.н., но някой ходил ли е да даде мнение от първа ръка?
Ето този клуб

# 1 434

Да, преди това помещението се ползваше от "Макуин Светкавицата", който беше ужасен клуб и фалира. "Слон Балон" са на това място от началото на ноември. Новите наематели ще видят доста зор, докато заличат лошата слава, наследена от предишните.

# 1 435
Някой да е ходил в детски клуб Спаркъл? Прочетох в това безплатното издание Инфо гайд за родители, имаха доста голяма реклама в него и звучи супер, 600 квадрата площ, 2 зали и т.н., но някой ходил ли е да даде мнение от първа ръка?
Ето този клуб
Аз го похвалих преди няколко поста.Много добре е направен,голям с две зали за деца и две за родители,с видеонаблюдение и онлайн наблюдение ще има..Доста играчки имаше,но парти не сме правили.Аз като го разглеждах даже беше преди откриването..Имат и голям двор за лятото ще е супер и отвън..

# 1 436
Много хубава и полезна тема  bouquet

# 1 437
Ето този клуб
Аз го похвалих преди няколко поста.Много добре е направен,голям с две зали за деца и две за родители,с видеонаблюдение и онлайн наблюдение ще има..Доста играчки имаше,но парти не сме правили.Аз като го разглеждах даже беше преди откриването..Имат и голям двор за лятото ще е супер и отвън..

Аз съм утре на РД там, ще пиша отзиви след това  Peace

# 1 438

Да, преди това помещението се ползваше от "Макуин Светкавицата", който беше ужасен клуб и фалира. "Слон Балон" са на това място от началото на ноември. Новите наематели ще видят доста зор, докато заличат лошата слава, наследена от предишните.
Мерси момичета   bouquet
Знам, че преди беше Макуин, интересувам се всъщност от впечатления от Слон Балон а не от предния Макуин.
Виждам, че са верига, как е по другите клубове Слон Балон?
Иначе в района е пълно с клубчета, които не ми харесват- Костенурките Нинджа, Гарфийлд, Барбароните и Фър Щук, нищо от това не ми харесва...

# 1 439
много интересна тема, ще я следя,че тези Барбарони ни омръзнаха вече..

Общи условия

Активация на акаунт