Детски клубове в София

• 325 058
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 410
А там за капак и децата доведоха в същото помещение да се хранят.  Shocked
ееее....стига, де, вярно ли?!?
По принцип, ако е частно парти, мисля, че може да се пуши, ако празнуващият (мама, тати) искат. Не съм сигурна, обаче...
Но това, че са довели всички деца в залата с пушачи е потресаващо.
Според мен е напълно недопустимо да се пуши в такива места. А, и се надявам в скоро време да забранят и навсякъде да се пуши на обществени места.  Относно клубовете, всичките са добри, ако отговарят на изискванията на клиентите и техните вкусове и имат добри санитарни и хигиенни условия.

# 1 411
Може да включите още един клуб Simple Smile Спаркъл клуб в Стрелбище 600кв. www.sparkle-baby.com/club/

# 1 412
Всичко това е страхотно...чудесно е ,че има такива места!И е хубаво,че всички обменяте инфо по темата  Heart Eyes

А цените са доста сериозни като гледам,.представям си какво е по по-тузарските детски клубове,където например ходят децата на елита ни!!!най-вероятно...най-хубавите и скъпи места са по моловете  newsm78 грешно ли мисля ?!

# 1 413

най-вероятно...най-хубавите и скъпи места са по моловете  newsm78 грешно ли мисля ?!

Да, грешно мислиш..

# 1 414
Благодаря ти,.би ли ме светнала тогава  Praynig

# 1 415
Хубавите детски клубове, по мое мнение, не са само място, където има играчки и жени, които наблюдават децата дали няма да се наранят. В търговските центрове са точно такъв тип.

# 1 416
# 1 417
Някой чувал ли е за Кълбо детски център в Стрелбище? Наскоро ми го похвалиха и се чудя дали да не празнуваме рождения ден на малкия там. Казаха ми, че бил съвсем нов и още не бил много известен, но на много добро ниво и на прилични цени.
Благодаря ви предварително!

# 1 418
  • София
Аз малко късничко (след една седмица) да се отчета колко съм доволна от рождения ден на Калоян в Островът на съкровищата!Празнувахме на 28.11 в зала 1 и всички останаха много доволни - и деца, и възрастни. Младежът, който беше пирата в в Пиратското парти успя да увлече дори 2 годишните ни гостенчета newsm10. Децата (12 броя) се забавляваха чудесно, като освен Пирата помагаха и две какички, а и ние големите няма от какво да се оплачем. Цената, която платихме бе дори под очакванията ми (приблизително 380 лв. с бакшиша за персонала).

# 1 419
  • София
Моля ви, кажете нещо за Jumboland на Оборище и за GIGIO casa bambini.  Четох, четох не попаднах на нищо за тях или ми препоръчайте друг клуб, подходящ за по големи дечица (7-8 год.) в района на пам. Левски.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 20:56 от кльомба

# 1 420
(приблизително 380 лв. с бакшиша за персонала).

Надявам се въпросът ми да не е малко офф, но колко бакшиш оставяте (само за детските партите питам). Аз досега закръглях към десетиците, защото все се случваше да плащам на собственика и не бях сигурна, че бакшишът ще стигне до аниматорите.

# 1 421
Джулиленд реновиран ли е вече ?
Последно, като ходих миналата година плачеше за ремонт...

# 1 422
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние другата събота ще празнуваме РД на голямата във Фиоре Арт Студио. Впечатления? На пръв поглед много ми хареса - не изглежда като всички останали клубове, но не сме били там на празнуване  Thinking.

# 1 423
Ние другата събота ще празнуваме РД на голямата във Фиоре Арт Студио. Впечатления? На пръв поглед много ми хареса - не изглежда като всички останали клубове, но не сме били там на празнуване  Thinking.

Бяхме там на рожден ден миналата година. Хубаво беше  Simple Smile

# 1 424
Аз малко късничко (след една седмица) да се отчета колко съм доволна от рождения ден на Калоян в Островът на съкровищата!Празнувахме на 28.11 в зала 1 и всички останаха много доволни - и деца, и възрастни. Младежът, който беше пирата в в Пиратското парти успя да увлече дори 2 годишните ни гостенчета newsm10. Децата (12 броя) се забавляваха чудесно, като освен Пирата помагаха и две какички, а и ние големите няма от какво да се оплачем. Цената, която платихме бе дори под очакванията ми (приблизително 380 лв. с бакшиша за персонала).

Там празнувахме 5 годинки на сина ми и също останахме много доволни Sunglasses Той е роден в края на май и с гостите бяхме в градината - супер приятно! Децата ги занимаваха перфектно също Grinning

Общи условия

Активация на акаунт