Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-добрите и популярни детски клубове в София?
Кои детски клубове в София трябва да се избягват?
Къде се намира детският клуб Бам-Бам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-добрите и популярни детски клубове в София?
- Някои от най-популярните детски клубове в София включват: TiNki WinKi, Мечо Пух, Слон Балон, Детски клуб 'Мики Маус', 'Детски мечти', 'Лилав жираф', 'Веселките жаби', 'Funny', NeMo и Barbaronis. Тези клубове предлагат различни програми и забавления за деца, включително анмятьори, игри, рисуване на лица, караоке, дискотека и възможности за празнуване на рожден ден.
-
Кои детски клубове в София трябва да се избягват?
-
Къде се намира детският клуб Бам-Бам?
-
Има ли отзиви за детски клуб ДжулиЛанд и какви са цените му?
-
Кои са някои детски клубове в кварталите Люлин и Гео Милев?

.
Не че нещо, ама като плащаш за нещо определено и се очаква, че ще го получиш. Не, че знам какво друго можеше да се направи, ама все пак..........като казват, че го правят, значи не трябва аз да го мисля. Иначе ги забавляваха девойките, не мога да отрека. Танцуваха, скачаха с чували
, забавляваха се, но би трябвало да е така по принцип, а не да го плащаш отделно. Не знам, ако не бяхме платили отделно тази сума, какво ли щяха да правят децата. Може би щяха да ги оставят на самотек. Дори и играчки нямат, само една джунгла или каквото там се нарича това с многото топки. Тортата беше точно тази, за която са се разбрали с мъжа ми, че не трябва да бъде
И тЕ така.