Детски клубове в София

• 325 002
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 470
  • В светлината на слънцето
Момичета, имам един конкретен въпрос. Някой празнувал ли е скоро рожден ден (или просто да е присъствал) в малката зала на "Приказка без край" в "Гео Милев"? Дали има някакви промени? Доколкото знам пакетната цена за 12 деца е 250 лв, но не това ми е основното питане (цената лесно ще я проверя на място). По-скоро ме интересува как е качеството на обслужване в момента? Ние за последно бяхме там на рожден ден преди около година, така че всякакви пресни впечатления ще са ми от полза.  Thinking Искам да разнообразя малко мястото за рождения ден на дъщеря ми и този път да е в "Приказката". Досега не сме правили там рожден ден, само сме били на гости на рожден ден или на някакво парти. Хареса ми допълнителната анимация: куклен театър без параван пред децата и с участието на децата. Някой поръчвал ли я е? Дали си заслужава?  Thinking До рождения ден на дъщеря ми има доста време, но като знам как бързо запълват графиците на клубовете в квартала, ще трябва да капарираме още в средата на януари, ако искаме да е на точната дата и в конкретен час през март. ooooh! Така че моля, който има пресни отзиви да помага. Hug

# 1 471

фината разлика е, че в кафене с детски кът не ти вземат такса-престой на детето Wink.

Нито това е задължително вярно
Нито предишното мнение, че е длъжно да има момиче - няма такова изискване
Изискванията за закрити детски площадки - каквито всъщност са клубовете са съвсем други и различни
И да, може да се таксува престой на детето без да има наличен персонал - справка всички фемили центрове в САЩ и лудотеки в Мексико, Испания, Лат Америка и тн т

# 1 472
  • София
Не знам има ли изисквания, няма ли.
Честно казано, не ми е ясно дали има някаква ясна нормативна уредба на дейността на детските клубове.
Но когато предлаганата в клуба услуга се рекламира и представя като "Почасово гледане на деца ( забавни детски игри )" се предполага, че ще трябва в помещението за децата да има поне един служител (размечтая ли се, мога да използвам и думата "аниматор"), който да гледа децата. За организирането на "забавни детски игри"-това вече съм се примирила, че в повечето случаи си е само рекламка от сайтовете и не се предлага на практика.

# 1 473
Не знам има ли изисквания, няма ли.
Честно казано, не ми е ясно дали има някаква ясна нормативна уредба на дейността на детските клубове.
Но когато предлаганата в клуба услуга се рекламира и представя като "Почасово гледане на деца ( забавни детски игри )" се предполага, че ще трябва в помещението за децата да има поне един служител (размечтая ли се, мога да използвам и думата "аниматор"), който да гледа децата. За организирането на "забавни детски игри"-това вече съм се примирила, че в повечето случаи си е само рекламка от сайтовете и не се предлага на практика.

За щастие от февруари 2009 има доста добра и грамотно направена уредба
Влезна в сила от юни месец
Има обаче толеранс към съществуващите в момента - близо 5 години за генералните промени
Всички нови обаче трябва да отговарят на доста рестриктивни и сериозни изисквания
Да, когато се рекламира като почасово гледане/забавление на деца - трябва да има момиче - но самото име Детски Клуб или Детски Център не включва задължително такъв човек.

# 1 474
Kаспър, може ли линк към Наредбата, от любопитство просто.

Иначе май исках да кажа написаното от Виви.

# 1 475

П.П. 5лв/час нормалната цена в клубче ли е вече newsm78

Тук-там се намира и на 4  Mr. Green  Wink Като съм с двете деца не ми мърда ок. 20 лв. - в това число кафенца, сокчета и др. подобни за мама и децата (в нашия случай и баба)  Crazy

Според мен е много, но донякъде е оправдано.
Има и по-ниски цени все още  Peace

# 1 476
  • София
Моля да добавите още едно детско клубче в списъка: "Малко Морско", гр. София, Дианабад, ул. "Крум Кюлявков"15, www.malkomorsko.com

Благодаря!

Много хубав сайт, поздарвления. И клубчето изглежда доста добро. Сега трябва само
и вашите гости да кажат мнение. Без поставени лица, моля  Mr. Green

не съм поставено лице, но вече два пъти бяхме в това клубче и както Ема, така и аз, останахме много доволни.
Прекрасна е идеята за тематичните занимания - първия път правихме суровачка, втория път - новогодишна картичка. . Аз съм се  спрятелила с клубчето във Фейсбук и от там разбирам за тези занимания. Ценно е, че има и wi-fi и джаги на долния етаж. Помислено е и за по-малките - има кът са преповиване.

Да кажа и за друго клубче - макар че е в Пловдив (Тoн Бонбон в Mall of Plovdiv), държа да отбележа една новост за мен - на децата се слагат закопчалки от типа на пиукащите, които се слагат на стоките против кражба (извинявам се, ама не знам точния термин). Много добра идея!!!

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 20:17 от Гуш

# 1 477
Момичета, аз пак да си попитам - някакви свежи отзиви от "Приказка без край", но не за игра, а за рожден ден? Thinking

# 1 478
  • София
Luлумба, миналата година празнувахме там с по-голямото ми дете...пролетта. На мен ми е много любимо място. Нямам по-нови впечатления. Лично аз съм доволна. Нямаше издънки...всичко мина нормално. Не съм поръчвала допълнителни забавления. Клубчето си е класика  Peace Сигурно има нови и по-хубави места, но на мен то си ми е слабост Simple Smile Според мен няма да се разочароваш...е все пак времената и хората се менят, но...то се е доказало в годините. Дано изкарате добре и после да пишеш само хубави неща за празника Simple Smile

# 1 479
diana_t, благодаря  Hug И аз много го харесвам, но досега не сме празнували там. Иначе за последно бяхме на рожден ден миналата година по това време и беше наистина чудесно.  Peace Тия дни ще се разходим да капарираме датата и часа. Grinning

# 1 480
  • Sofia
Можеш ли да ме ориентираш каква цена ви излезе партито? За колко деца и възрастни и какво включва.
Аз се колебая м/у Цар Лъв и Спаркъл.
В Лъва сме ходили, в другия клуб -Спаркъл не сме, но ми хареса.

# 1 481
  • София

Момичета, аз пак да си попитам - някакви свежи отзиви от "Приказка без край", но не за игра, а за рожден ден? Thinking
Последно бяхме на РД в Приказката през юли и всички бяха доволни.
 Свежи отзиви имам отпреди десетина дни - на 28.12. си бяхме резервирали залата, за да се съберем с бебоците от отчетната ни темичка и също останахме доволни. Минималната сума, която ни искаха за наем на залата за 2 часа беше 70лв., а в случай че децата са над 10 е 7лв. на детенце, но пак казвам нашето не беше парти, а просто искахме място на което да можем да оставим бебоците да щъкат свободно. Въпреки, че не ни беше нужен аниматор и не бяхме искали такъв, имаше какичка в залата, която се занимаваше с децата.

# 1 482
  • София
   Много ми харесва темата, непрекъснато я следя в търсене на нови клубове наблизо около мен.
    Ще споделя за клуб "Захарно петле", Лозенец, София  http://petlence.com/
   В клуба ми хареса :
-наблягат на качествената храна. За децата примерно правят на място пици и то с каквито искаш продукти.
- имат услуга да си внесеш манджите и/или напитките, срещу някакво заплащане. За моите  претенции (да е здравословна храната) беше много улесняващо.  За  парти с особености в менюто е добре, че тортата може да  не е от клуба. Не се чувствах затруднена просто да кажа, че тортата е от мен, защото е без нещо си вътре....
-интериорът е модерен, но  не изкуствен (като материали), нито бутафорен (като идея). На мен много ми допада да има дървени неща, посудата да не е пластмасова и т.н. Относно играчките и „съоръженията” – не остана време да ги огледам, аниматорът не ги използваше, може би са важни за почасовото гледане.

Най-важното е, че работят с върховен  аниматор - изключително естествен, артистичен, приятел на децата (и родителите!), улавя характера на всеки гост и го увлича . Не е плашещ , респектиращ клоун или актьор с костюм на приказен герой (въпреки, че това е професията му). Направо е като магнит за децата. Имаше истинска кулминация  около  тортата, но с фокус на 100% върху рожденника.
След партито оставя искрено чувство за любов и уважение към децата, като към равнопоставени (излиза, че пиша ода  за него..., а може би трябва да създам тема "Най-добрия аниматор в БГ" ?).
  -персонала: липсва и капка надменност у тях - почувствах се, като че само моето парти чакат и аз съм най-важния клиент.

А в същност не е ли партито едно чувство, което остава след него? Защото от тичане и храна спомен няма ?! (ако са били задоволени нуждите , разбира се)

(би трябвало да напиша и някакви минуси, но единствения минус, който имат е, че не са от огромните клубове, а това за мен е невероятен плюс - има интимност и контрол над положението)
ПП имат двор, жалко, че не можехме да го използваме през зимата...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 17:02 от Vache

# 1 483
  • София
Ихааа, перфектно звучи  Grinning  Разгледах сайта и наистина е евтино. Дано има повече такива места и искрени отзиви за тях!

# 1 484
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Както обещах, давам пресни отзиви за едно приятно, малко морско местенце:

http://www.malkomorsko.com/

Правихме рождения ден на синът ми там и съм много доволна. Нямаше абсолютно никакви проблеми от към организация и ангажираност на децата, и въпреки моето притеснение поради факта, че доста от гостите не успяха да присъстват, децата си изкараха страхотно.
Момичетата бяха изцяло отдадени на забавлението на малчуганите. Обстановката е изключително приятна, чиста и уютна, и най важното морска. В помещенията за родители бяха запалили свещи, които създаваха страхотен уют и топлина. Кетъринга беше на ниво, а пиците от детското меню вкусни, топли и ... в симпатичен малък детски размер.
Всичките ни гости бяха доволни.
Опцията, за заснемане на забавлението на децата с техен фотоапарат, която предлагат в пакета за Рожден ден, е много удобна, още повече че снимките впоследствие ги качват на техния сайт и на гостите директно дадох данни за достъп да си ги разглеждат.

ПРЕПОРАЧВАМ с две ръце! Наистина си струва клубчето!

Общи условия

Активация на акаунт