Детски клубове в София

• 325 840
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Vkissi част от проблема идва от това, че според мен аниматорите следва да са само и единствено аниматори, а не сервитьори и чистачки по съвместителство - за съжаление аз в такъв клуб в Бг не съм била, а че има мърлячи навсякъде - има това е факт. тъпото е, че родители мърлячи отглеждат и деца мърлячи (под мърляч имах предвид и в прекия и в преносния смисъл).

# 346
Всички хора сме различни, и когато отиваме в детски клуб, всеки отива със своите си очаквания и виждания за нещата от живота. Никога не съм поставяла под съмнение желанието на собствениците и на голяма част от служителите да си свършат работата по възможно най-добрия начин, и да осигурят едно добро изкарване на посетителите. Затова в тази (и не само в тази) тема винаги подробно обяснявам къде какво ми е харесало и какво не - естествено, това е МОЯТА преценка, неведнъж се е случвало за един и същи клуб в сравнително сходен период от време да има диаметрално противоположни мнения.

Когато човек работи в сферата на обслужването, определено трябва да е подготвен за претенциите (основателни или не дотам - това е друга тема) на клиентите. Така че, уважаема vkissi, малко е утопична представата, че в един момент ще има едни перфектни клиенти, на които един перфектен персонал предоставя една перфектна услуга  Hug Винаги ще има "издънки" и от едната, и от другата страна, винаги ще има и недоволни. Все пак не може да се отрече, че едни изсъхнали вчерашни сандвичи (например) са си все така изсъхнали и вчерашни, независимо дали клиента е възпитан, добронамерен и разбиращ. Понеже многократно повдигаш въпроса за парите - ами да, за тази услуга се заплаща, и в цената би следвало да са калкулирани препаратите за почистване и поддръжка на клуба СЛЕД "нашествието" на клиентите...

Поне за мен тази тема е важна - на фона на всичките около 150 клуба в София, много е трудно човек да посети всички и да придобие лични впечатления. Няма лошо да ги коментираме, това не е някаква зла завера срещу клубовете, напротив - мисля, че ако собствениците и служителите "надничат" в подобни теми, това може да им бъде само от полза  Peace

# 347
Вчера детски център Бъни прекалиха....набутани в жилищен блок, няма делник няма празник крещи се до 21 вечерта ,но от вчера се появи и аниматор с микрофон #2gunfire представете си как се чува един етаж над тях.....
Разбирам,че е детски празник и аз имам дете но някак си когато ставаш в 6 и 30ч. за работа и се прибереш скапан в 18 и 30ч. Никак не е приятно да ти кънти цялото жилище .... #Crazy
Има ли някаква законова рамка за тези партита за допустим шум и т.н.?

# 348
  • София
Вчера детски център Бъни прекалиха....набутани в жилищен блок, няма делник няма празник крещи се до 21 вечерта ,но от вчера се появи и аниматор с микрофон #2gunfire представете си как се чува един етаж над тях.....
Разбирам,че е детски празник и аз имам дете но някак си когато ставаш в 6 и 30ч. за работа и се прибереш скапан в 18 и 30ч. Никак не е приятно да ти кънти цялото жилище .... #Crazy
Има ли някаква законова рамка за тези партита за допустим шум и т.н.?

Тове е един от клубовете \ако говорим за този в Стрелбище/, който въобще не ми хареса!Да не говорим,че направиха много кофти номер на родителите на празнуващото детенце.Като стана часът за край на партито без две минути, просто се каза на всеслушание и трябваше всички веднага да се изнасят.Ако предварително си заявил,че искаш още половин час не се плащало, но на място ако решиш се плаща #Crazy Да не говорим,че една от игрите, които бяха измислени от т.нар. аниматорки беше смачкани на топка хартии и децата хвърлят по родителите, а за това че въпросните топки се изплюскват навсякъде по масата май никой не беше помислил и куп други недомислия!

# 349
  • София
някой празнувал ли е РД в безплатния детски кът на магазин "Марсел" срещу Арената, не видях нито едно мнение за него, аз съм чувала хубави отзиви за него.

# 350
veka Да за същото недоразумение  наречено детски клуб в Стрелбище става дума. hahaha

# 351
  • София
BirdsFlu ,сподели моля те, дечицата къде ги настаняват за хапването, защото ако е в салона при родителите съвсем тясно става.Иначе ходих там, явно е ново, защото е все още запазено. Но цените са като че ли по-високи, 8лв за 2 часа на дете.

# 352
Клуб "Теди" - Света Троица!  Peace

# 353
  • София
Някой вече да празнува/присъства на детски р.д. в Таласъмчета (Изток) ?

# 354
  • София

Аз присъствах - питай каквото те интересува!

# 355
  • sofia

... "В страната на чудесата" в Младост 1А. Много го харесвам - просторен е има достатъчно място за родителите.
Вчера бяхме там на РД. Децата бяха от 4 до 8 годишни, 9-10 деца, играха и се забавляваха много добре. Хапки, санвичи, кюфтенца бяха много вкусни.
Има малка градинка отпред (пързалка, люлка, пясъчник), която не е оградена изцяло (по-малките трябва да ги следиш зорко)
Вътре е приятно, но за повече от 15 деца+родители май ще дойде тесничко.

# 356
  • София
Аз присъствах - питай каквото те интересува!
Ами аз имам вече някои лични впечатления , защото сме ходили 2 -3 пъти, но ме интересува как се справят по време на самия р.д. Каките добре ли занимават децата, бързи и експедитивни ли са в обслужването на гостите. Ако е имало клоун / ди джей - готин купон ли правят, увличат ли децата. Добре ли бяха аранжирани масите, украсата и ритуала с тортата как беяхя, изобщо като гости чувствахте ли се добре  Rolling Eyes  - ей такива неща. мерси предварително за отделеното време !   bouquet

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 20:33 от bibi

# 357
  • София
bibi, аз честно казано не съм очарована от обслужването.Доста хора бяха и каки включително, но децата сякаш не успяха да ги забавляват - общо взето всяко си играеше с каквото му хареса, а каките обръщаха внимание на най-малките гости.Според мен закъсняха и със сандвичите и буквално накрая ги сервираха преди тортата и преди края на празника.Нямаше ритуал за тортата.Имат желание, но някакси още са нови и неопитни.Клубчето има един много голям недостатък и той е три стъпала, по които се слиза от помещението за гостите към детския кът и тоалетната. Просто при по-малки деца очите трябва да се отварят на шест, тъй като се подхлъзват или пък виждайки играчките отстреща не гледат в краката \кое ли малко дете си гледа в краката\ и съответно се получават неприятни ситуации.Честно казано не видях някаква специална аранжировка освен няколко балона в помещението за гости.

# 358
Момичета, трябва ми спешко клуб, който да има и външна градина за игра Rolling Eyes
Някой знае ли такъв, за София говаря  Praynig

# 359
  • София
В Олелия пише, че имат лятна градина.

Общи условия

Активация на акаунт