Детски клубове в София

• 324 814
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 465
Анимация изобщо няма. Имам в предвид някаква организация на общи игри и занимания, а не тематично парти или нещо подобно- то си е отделно. Аз или баща й бяхме през цялото време вътре. Реално само едната жена стоеше при тях да ги наблюдава.
От ужасно силната музика на Happy Birthday децата си запушиха ушите и се стреснаха, беше наистина ужасно силно и въобще несъобразено дори и за по-големи деца.

Леле, резервирали сме за там и сега ме плашиш. Жената ме увери, че те се занимават с децата и имат игри, а анимацията не е само на ниво "наглеждаме ги". Именно заради уверенията й реших да не давам пари за актьори и партита, които и без това излизат "златни".
Абе направи ми лошо впечатление, че тя първо се опита да ми каже, че в наема на залата влиза и предостатъчна анимация плюс грим за всяко дете, а после видях отделна цена в менюто за грим. Открито се опита да ме заблуди. Ще вдигна голям скандал, ако възнамеряват да си служат с такива манипулативни методи! Да ви кажа, амбицирам се да се направи някакво по-задълбочено проучване на някои такива места, които печелят доста добре от децата и родителите им, и да публикувам материал в пресата. Работя в най-голямото издателство в България и мога да говоря с колеги да ми съдействат за такова журналистически проучване, защото е срамота. При тези цени ще оставим минимум 600 лева там, а някой да "наглежда" децата за 2 часа не е вариант. Особено щом обещават съвсем различно нещо!!!!!  #Cussing out

# 466
Абсолютно съм сигурна, че няма да има нито анимация, нито грим безплатно. Но въпреки това децата ще се забавляват, защото наистина има с какво и два часа са доникъде. По- скоро се молете дъщерята да я няма. Описанието, което съм направила е доста по- слабо от реалността.

# 467
Мами,моля ви  Praynig препоръчайте ми клуб за празнуване на рожден ден в Люлин!Децата са 7 на по 6-7г.
Някой има ли впечатления от парти в детския кът в Арената?

# 468
Мечо пух и приятели в Младост1 до Окръжна болница newsm11

Малко и неуредено място.
Част от нещата, за които платих ги нямаше.
Трябваше да има снакс- такъв обаче липсваше.
Трябваше да има украса- нямаше.
Трябваше да има подаръче за всяко дете- нямаше.
Храната беше ужасна- студена и вдървена.
Някои от нещата за ядене, буквално си ги изпросих да ни ги донесат на масата, въпреки, че ги бях заявила предварително.
Освен поканените от нас деца, имаше и едно момченце, което го гледат там целодневно и баща му го взе малко преди и ние да си тръгнем.
Двете девойки, които уж пазеха децата и, и за които ми обясниха, че всъщност са аниматорите, не успяха да ги накарат, дори да изпеят Happy Birthday.
Уж имаше нещо като грим, за който трябваше да платя по 2.50 на дете.
От всичките 11 деца се гримираха само две+ моето, но въпреки това платих за тази услуга 12.50лв.
Отделно ги молих три пъти да пуснат климатика, защото вътре беше 21 градуса.
Е, децата се забавляваха, но аз лично си скъсах нервите.

# 469
21 градуса е температура по всички стандарти.
За детски градини изискванията са температура от 19, дори до преди няколко години беше 18, до 27 градуса.
Ти на топло или студено искаше да го пуснат климатика?

# 470
21 градуса е температура по всички стандарти.
За детски градини изискванията са температура от 19, дори до преди няколко години беше 18, до 27 градуса.
Ти на топло или студено искаше да го пуснат климатика?

А всъщност забравих да кажа, че външната врата беше отворена и вътре наистина беше доста хладно.
И може 21 градуса да е Т по всички стандарти, но съпругът ми, който цяла зима ходи по блуза с къс ръкав му се видя хладно за децата
Исках да бъде поне на 23 градуса пуснат климатика, което за вчерашния наистина студен ден е нормално. А пък и самият климатик е доста далече от мястото където играят децата, така че, и пуснат реално Т там е била не повече от 20 градуса.

# 471
Здравейте, момичета.   bouquet
Моля, споделете впечатления за достатъчно големи клубове, подходящи за 15-20 дечица /с родителите си/ на възраст годинка и половина. Имам лични впечатления от няколко клуба- 'Ментов носорог', 'Патетата', 'Фъни', 'Двете феи' /както разбирам вече го няма/ и 'Приказка без край'. Струва ми се, че Приказката е най-голям, но ми се иска нещо още по-голямо, като за една форумска сбирка. bowuu
Помагайте! Hug

Още нещо - партито ще е в студено време, така че градина не ни върши работа.
Вчера бяхме в Снупи (Snoopy) на рожден ден и мисля, че това е което търсиш, ето тук има повече информация, но не знам дали е актуална: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250516.msg7947633

# 472
Здравейте майчета,
Наскоро бях поканена на детски рожден ден в клуб "Островът на съкровищата" и много бих искала да ви споделя впечатлениата си. За разлика от други клубове, в които съм била този е страхотен като пространство, интериор и температура. Има отделна зала за родители, маси близо до детския кът, аквариуми с риби, монитор за видеонаблюдение и лятна градина, НО явно интериора не е всичко.
1. Ако смятате да каните възрастни е желателно да изискате да ви съберат масите до аквариумите. В отделното помещение има дивани, на които не е удобно да се храниш, а и там вече не разрешават да се пуши.
2. Храната е хубава, мисля че я приготвят на място, но ако мислите че ще ви завият за домашно това което е останало или несервирано лъжете се. Освен това е много скъпо за приготвени на място полуфабрикати. Тортите не са лоши но са по 60 лева и все си мисля че си слагат поне 20лв. отгоре, което е съществено оскъпяване.
3. Вместо обещаните 2 часа, този рожден ден продължи едва 1,5 часа. Най-гнусното е че ти погаждат циганския номер за изгонване като аниматорката пристига и вдига възрастните от масата да отидат в детския кът да се правят на деца и представете си ИЗНЕНАДА връщайки се на масата тя беше празна и една какичка чевръсто прибираше пълни чаши, минерални води, храна, и.т.н Гостите се сконфузиха взеха си багажа и се отправиха към изхода направо изгонени и обидени.Хората не си бяха дояли тортите, имаха напитки и храна, която бяха принудени да оставят наполовина, за да уважат рожденничето в детския кът. А то защо било, ами хората за следващия рожден ден бяха започнали да идват т.е за да печелят повече тези сладури не си оставят 30 минути между рождените дни за почистване и подготовка, а просто ти съкращават времето. Все си мисля, че детски рожден ден за 500 лева и то с такова обслужване не си струва каъвто и да е интериора. Ако вземете аниматор за 80 лв в рестотант ви остават 420 лв чисто за  прилична храна, алкохол и торта.
4. За аниматорката.Много е досадна не остави децата да се видят и да си поиграят, седят стресирани и непрекъснато ги влачи нанякъде. Докато се хранеха пак не ги остави. Създава напрежение и усещане че бързаме за някъде. То детето не усети рождения си ден и беше притеснено. Два пъти вдига 20 човека възрастни от масата да ходят при децата, да правят пожелания на микрофона, да влизат с обувки в детския кът, който със сигурност нямат време да почистят за следващото парти. Все едно бях на сватба с досаден дисководещ. Вместо децата да играят занимателни игри а възрастните спокойно да си контактуват тя прави някаква сватбарска история или по скоро истерия и докто се усетиш са ти събрали храната и хайде да те няма, но преди това ти взимат 500лева.
В заключение всички гости се чувстваха изгонени и то грозно, децата не можаха да поиграят и не си доядоха храната, защото те я вдигат веднага щом детето стане от масата, а те малките се сещат по късно че искат да си доядат пицата. За родителите искам да кажа, че им се ревеше:обидени гости, недоволно дете и дебела сметка = провален празник.Те бяха склонни да платят висока цена и това не беше проблем, но все си мисля, че е време като потребители да започнем да изискваме качество и коректност от тези на които плащаме и които в крайна сметка си изкарват хляба от такива като нас. Стига са ни правили на балъци мисля че когато плащаш имаш право и да изискваш особено когато става въпрос за децата ни. Приятен ден на всички и късмет с клубовете.

# 473
  • Някъде на път....
marimitova, наистина е много лошо това, което си описала........ Sad

# 474
Нека и аз споделя за рожденият ден на синът ми в Острова на съкровищата:
- залата за родителите с "диваните" поне е отделена от помещението за игра, аквариумите са точно където играят децата и да се бутат там и родителите - не мисля че е удачно, освен ако не им стига мястото в другата зала.
- специално ме попитаха искам ли да ми опаковат всичко, което остана неизядено
- много съм доволна от аниматорката мисля, че и на децата им беше интересно, накрая не искаха да си тръгват
- родителите бяха включени само в ритуала с тортата /който беше по-интересен от всичко, което съм вижсдала до момента/ и нямаха нищо против, защото това е все пак е парти за децата, а не повод да се наядем и напием ние възрастните. Не сме имали причина да влизаме в детския кът.
- наистина нямаше интервал между нашето и следващото парти, но нашето продължи точно 2 часа и никой не ни е раздигал до последно. Между другото, ние пристигнахме 15мин. по-рано, нямаше други празнуващи и не ни направиха проблем да се настаним. Може и гостите след нас да са дошли малко по-рано от плануваното.
Все пак, когато се празнува в детски клуб, гостите трябва да знаят, че за съжаление разполагат само с 2 часа.
- всички останаха доволни от храната, тортите се плащат на парче - от 2,70 до 3,70лв. парчето.
това е от мен. Весели рожденни дни на всички!  bouquet

# 475
  • София
Включвам се и аз да изкажа мнение за Островът на съкровищата.През юни празнувахме там третия РД на дъщеря ми.
Мнението ми се покрива в общи линии с това на PUM.С тази разлика,че нямахме тематично парти,а просто 1-2 девойки,които ги занимаваха.тези девойки не бяха досадни.
Не са ни гонили по-рано,тортата ми я дадоха за в къщи,цените на тортите са същите и на други места.
Родителите бяхме на двора,времето го позволяваше и бяхме забравили,че сме с деца.
Не мисля,че е удачно в залата с децата да бъдат и родителите,просто ще отеснее.И е нормално според мен в детски клуб да не се пуши.Нищо няма да им стане на родителите 2 часа без цигари.
Съжалявам,ако РД на детето на marimitova се е провалил по някакъв начин и съм съгласна с нея,че при тази конкуренция на детски клубове и огромни сметки,които плаща човек,има право да изисква!
Весели РД на всички,на които им предстоят!  bouquet

# 476
  • София
Здравейте, момичета.   bouquet
Моля, споделете впечатления за достатъчно големи клубове, подходящи за 15-20 дечица /с родителите си/ на възраст годинка и половина. Имам лични впечатления от няколко клуба- 'Ментов носорог', 'Патетата', 'Фъни', 'Двете феи' /както разбирам вече го няма/ и 'Приказка без край'. Струва ми се, че Приказката е най-голям, но ми се иска нещо още по-голямо, като за една форумска сбирка. bowuu
Помагайте! Hug

Още нещо - партито ще е в студено време, така че градина не ни върши работа.

Не знам дали не е късно, но като за 15-тина дечица и родители мисля, че Снупи в Слатина ще свърши чудесна работа.
Цените обаче дали ще ви устройват, щото на мен ми се видя скъпичко

# 477
  • Sofia
някой знае ли нещо за детски клуб БЪНИ http://www.bunny-bg.com/02_fun.html#1 , някакви отзиви?

# 478
По повод крайно негативния пост на marimiteva Искам и аз да се включа с мнение за Островът на съкровищата. Споменавала съм го и друг път в тази тема - това е клубът, който на мен ми харесва най-много от детските клубчета, в които съм била - без да претендирам за някаква особена компетентност или познаване на целия пазар (те доста се нароиха напоследък). Но в 4-5 клуба съм била, а пък в Островът сме празнували РД на сина ми + била съм още 3 пъти като гост на РД на негово приятелче. За 4 пъти смятам, че мога да си съставя мнение, на което може да се има доверие. 1. Аз съм твърдо привърженик на това да не се пуши в детките клубове, макар че аз самата съм пушач. Мисля, че поне на тези места децата ни трябва да бъдат защитени от цигарен дим. 2. Аниматорката (ако е същата, ние все на една и съща попадаме) е изключително симпатична, не ни е досаждала изобщо, дори не разбрах изказването на авторката за пожеланията на микрофон, защото аз микрофон изобщо не видях. Включихме се в ритуала за тортата - съвсем нормално според мен, не би ми било приятно детето ми да духа свещички, а аз да си ям и пия с възрастните. За мен споделянето на този момент е важно. 3. Не са ни гонили като минаха двата часа - не се наложи, тъй като аз по принцип съм човек, който се съобразява с правилата и понеже знаех, че партито е 2 часа, когато изтекоха тези 2 часа, самата аз ги подканих да тръгваме.
Като цяло: мнението на marimitova, за която това е едва 2 постинг, ми се струва прекалено негативно и злостно изразено и на мен лично ми прилича по-скоро на реакция на завистлив конкурент или майка-мрънкало, която винаги ще намери кусур на нещо. За пример давам частта с "неудобните дивани", на които човек не може да се храни - то това не е ресторант в крайна сметка.
В края на дългия ми пост (извинявам се за дължината му), искам да помоля  тази тема наистина да остане като такава с информативен характер, а не да се използва за разни други цели.

# 479
Тук е мястото, където всеки да изрази своето мнение и не виждам , защо критиката на някои се приема като злоба или похвалите на други като собствена реклама. Всеки си има глава на раменете да отсява и премисля мненията. За мен лично е отдавна ясно, че преценката по мненията във форумите е много субективна, и да чета от време на време по въпроси, които ме интересуват , информирам се и до там. По правило спазвам поговорката"От всекиго акъл вземай, но със своя не се разделяй".
 Защото както на скоро ми каза една приятелка: "Аз работя в сферата на услугите и веднъж съм на ниво , друг път не дотам и зная, че доволни, както и недоволни винаги ще има". Зная също ,че ще ме прочете и ще познае себе си в това изказване  Wink . ТА критика  е хубаво да има, когато се приема градивно може да донесе много положителен ефект.
На мен също обстановката в "Острова " много ми харесва и рожденият ни ден беше скоро и мина добре . Днес обаче една приятелка, присъствала на партито ме попита дали синът ми винаги бил така "свит", в лудницата не се бях замисляла, защо всъщност изглеждаше "свит". Сега е на училище, но като се прибере подробно ще го разпитам дали всъщност наистина му е харесало. Нали в крайна сметка, доволни , недоволни родители винаги ще има, но май забравяме, че по-важно е децата да се забавляват. Е, смятам да ви провокирам съвсем приятелски първо да описваме емоциите на децата ни на празника и след това да коментираме храна ,цени и всичко останало, което вълнува нас възрастните! Ще разкажа подробно преживяването на детето ми като го поразпитам, обещавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт