Детски клубове в София

• 324 796
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, дано само не се повтарям с въпроса си, но така и не мога да избера клуб за РД на сина ми, става на 7, а в повечето/да не кажа всички клубове/, партитата, които се организират са за по-малки деца.
Дайте идея в кой клуб  да си организираме партито, така, че на децата да не им е "прекалено бебешко"?

# 481
Мога ли да ви помоля (отново  Embarassed), ако имате впечатления от Julialand, да ги споделите. Защото другата седмица ни е рожденият ден там и съм нащрек, честно казано... Благодаря ви!  Hug

# 482
  • София
някой знае ли нещо за детски клуб БЪНИ http://www.bunny-bg.com/02_fun.html#1 , някакви отзиви?

Миналата година празнувахме рождения ден на сина ми там. Хареса ни много. Наистина има доста пространство за децата - има 3 или 4 помещения, не си спомням много добре. Има достатъчно място за родителите. Нашите рождени дни винаги са за около 15 деца, а родителите са около 20 души, така че това винаги е било проблем за мен - да намеря място, където да става и за родителите и да е що годе уютно.
Единственото неприятно е, че помещението за родителите не е звуково изолирано от съседното, в което са децата през повечето време и е голяма дандания. Има един отвор и врата и се чува много, надвиквахме се здравата.
Иначе от всичко останало сме много доволни!
Питай какво точно те интересува

# 483

Би ли разказала повече за Диноленд, моля?
Извинявам се за бавния отговор,но не бях в София.
Клуба е доста семпло обзаведен,изобщо не ми е в представите за детски клуб,вътре е доста прашно,потресох се като видях как ножиците са сложени съвсем спокойно на една от масичките и децата като дивееха ги бутнаха на земята,въпросната управителка,която ми скъса нервите даде идея на децата да се целят с топките от пързалките(бой с топки) което се превърна в един момент в истински бой със скубаници,ритници и шамари между децата и никой от персонала нищо не направи докато не се намесихме ние родителите.
Управителката през цялото време се чудеше как да измъкне още пари от родителите на рожденничката накрая ни накара да си платим пластелина с който са играли децата,бил неотварян и те не трябвало да го отварят,трябвало да питат.Не ми е за стотинките,да не си помислите нещо,просто въпроса е принципен!На секундата когато ни свърши престоя (час и половина) ни изгониха най безцеремонно ако не си доплатим.

Здрасти,Тути *Фрути само да ти кажа,че доста си се пообъркала за "ДИНОЛЕНД".Нямам представа какви са твоите представи за детски клубове,но тук си в голяма грешка.Специално за "ДИНОЛЕНД"ние сме изключително доволни.Там сме били на три рожденни дни,изкарах ме си невероятно.И въпросната управителка се държеше изключително мило с децата постоянно им организираше интересни игри,на никой нищо не му липсваше както на децата така и на нас възрастните и под 2 часа не сме стояли.Дори напротив рожденните дни бяха над 2 часа и половина.На тръгване за всяко дете имаше подарък.За това аз го препоръчвам на всички мои приятели,защото знам,че няма да останат разочаровани. 

# 484
  • Sofia
Kose много ти благодаря.Информацията ми е напълно достатъчна. Grinning  bouquet

# 485
  • София
Мога ли да ви помоля (отново  Embarassed), ако имате впечатления от Julialand, да ги споделите. Защото другата седмица ни е рожденият ден там и съм нащрек, честно казано... Благодаря ви!  Hug

А ако събереш още негативни мнения какво ще направиш? Малко е късно да организираш парти на друго място.
Аз ходих на РД на 5-годишно момченце през пролетта. Мястото е много добро, децата има с какво да играят, но ако разчиташ някой да ги занимава..... На РД, на който ходих аз, снимах с фотоапарат и бях почти през цялото време вътре. Като изключим аниматорката, за която беше платено отделно  (над 100лв.-не помня вече) и която все пак си тръгна в някакъв момент, останалите каки и лели почти не се помръдваха. Бяха доста-4 или 5, но никоя не се хабеше да се занимава с децата. Имам клип, на който се вижда как седят в групичка и си говорят. Дори когато се усетиха, че ги снимам, не се трогнаха. Една се раздвижи когато няколко деца се качиха на двуетажното легло, колкото да ги накара да слязат. Какво прави там това двуетажно легло, което явно е атрактивно за децата, при положение че не разрешават да се катерят по него-за мен не е ясно.
Беше платено за пиратско парти (нещо такова)-момченцата трябваше да са облечени като пирати, а момиченцата-като русалки. Пиратските костюми бяха едни черни шапчици, имитиращи кърпа, а русалките-венец на главата и един полички, които повече ми напомняха самодивска премяна, отколкото русалска.
Момичето на бара, което трябваше да обслужва гостите, постоянно липсваше-това определено притесни майката на рожденика, защото гостите не бяха обслужвани добре.
Майката беше помолила изрично да не бъдат събирани маси и да не се прави софра, а гостите да се разделят от само себе си на групички и да седнат кой с когото предпочита на отделни маси. Въпреки това масите бяха събрани на софра.
Пиша ти това не за да те ошашквам допълнително-нещата може и да са се променили от пролетта. Ако имаш възможност-обърни внимание на собственичката преди тържеството, за да не се случат и при вас.
В крайна сметка-самото помещение и съоръженията са достатъчни децата да се забавляват. Това е най-важното. Те ще прекарат добре.

# 486
  • София
Както писах наши РД беше на 13 в Таласъмчета ООД.
Това е едно невероятно място за празнуване на рожден ден.Персонала е страхотен,забавляваха много децата.Тортата,кетъринга и обслужването бяха на ниво.Ритуала по поднасяне на тортата много интересен,украсата много хубава.
ПРЕПОРЪчВАМ ГО ГОРЕщО Peace

# 487
Здравейте, дано само не се повтарям с въпроса си, но така и не мога да избера клуб за РД на сина ми, става на 7, а в повечето/да не кажа всички клубове/, партитата, които се организират са за по-малки деца.
Дайте идея в кой клуб  да си организираме партито, така, че на децата да не им е "прекалено бебешко"?

Има специализирани клубове за по-голями дечица. Аз  се сещам за Приказка без край. Но ако няматам местамо же да си избереш който и да е клуб по твое желание и аниматора ще направи интересен  празника.  УСПЕХ

Момичета, знаете ли някъде клуб където да рисуват дечицата както на морето. Върху фигурки. Бях чула за някакво такова специализирано  клубче в  центъра, момичетата там били художнички ама пусто не му обърнах внимание, защото не ме интересуваше. А моята дъщеря сега е на фаза водни бои и мацане навсякъде.

# 488
http://www.impresia.bg/
http://www.royana-bg.com/1
Ето тук правят хубаво рисуване и изобразителни дейности. Не е точно клубче в общоприетия смисъл, но е подходящо и за по-малки деца  Peace

# 489
  • Linz

В новия Слонбалон се организира детска дискотека.

# 490
Привет в темата и от мен.Аз писах преди време тук 4е сме резервирали клуб за р. ден на детето,клуб"Теди" и партито в4ера мина и да кажа впе4атления. Изкарахме си мн. приятно,каките бяха мн. мили и гледаха добре децата,което е важното.Обстановката също е мн. приятна.С две думи...мн.добро клуб4е. Peace

# 491
http://www.royana-bg.com/1
Ето точно за това клубче са ми говорили. Разгледах им сайта и се обадих в клубчето. казаха ми, че занашата възраст има и гипсови фигурки, и още един куп приложни техники, с които може да се занимава дечко.
Казаха ми, че от октомври почвали и курсове - рисувана коприна, пачуърк (каквото  и дазначи това Grinning ), салфетна техника, даже моден дизайн ще има (ама не знам дали още не е малка за това  теи от клубчето това казаха). Интересноми звучи. Поненикъдене съм срещала такова нещо. Някой има ли впечатления от там?
 Аз ще разуча в най-скоро време и ще дам отзиви

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 21:49 от Evjeni

# 492
  • София
Миналата седмица ходихме до Комо и оставих дъщеря ми в клубчето (платеното) Като я взимах видях, че по-големи дечица оцветяваха точно керамични фигурки, а на щерката бяха дали да нанизва и да си прави герданчета и гривнички от макарончета. Много интересно ми се стори, а и детето наистина се занимаваше с лбопитство и  внимание.

# 493
Миналата седмица ходихме до Комо и оставих дъщеря ми в клубчето (платеното) Като я взимах видях, че по-големи дечица оцветяваха точно керамични фигурки, а на щерката бяха дали да нанизва и да си прави герданчета и гривнички от макарончета. Много интересно ми се стори, а и детето наистина се занимаваше с лбопитство и  внимание.

я разкажи каква им е системата в Комо сега- има платен и неплатен кът ли?

# 494
  • София
В дясно след входа на магазина има кът, платен, където можеш да си оставиш детето и спокойно да си пазаруваш. Обзаведено е с мебели от Комо. Чисто и приятно местенце, но не е много обширно. Струва 4лв за час. Името е Малчуган Великан.
Преди изхода е другия, безплатен кът. По принцип в него не можеш да оставиш дете по-малко от 4 годинки без придружител. Има голям басейн с пързалка и топки и по-малък само с топки. Масички за рисуване, играчки .....Също не е лошо за прекарване на малко време.

Общи условия

Активация на акаунт