Детски клубове в София

• 324 777
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 660
Искам да изкажа негативното си мнение за Диноленд в Люлин 10,днеска бяхме на рожден ден там,имаше 3 какички+управителката която през цялото време се въртеше като муха без глава!
Общо взето децата сами си се забавляваха а каките постоянно им правиха забележки "Не крещете,не крещете,не ходи там,не пипай там!"

# 661
 newsm78  ужасно е това.

# 662
Наем зала (такса детски кът ) за 2 часа - 60 лева. Наем зала за 3 часа - 90 лева.

В цената се включва: покани за Вашите гости, празнична украса, 1 момиче - аниматор, солети и царевични пръчици, СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИКАПрез почивните дни (събота и неделя) има фиксирани часове за провеждане на детско тържество: от 11 до 13 часа; от 14 до 16 часа и от 17 до 19 часа. Има възможност за промяна на часовете, но тя става само след изричното съгласие на служителите на Детски парти клуб "ЕЛМО"!

Ето това ме изуми Shocked

# 663
Искам да изкажа негативното си мнение за Диноленд в Люлин 10,днеска бяхме на рожден ден там,имаше 3 какички+управителката която през цялото време се въртеше като муха без глава!
Общо взето децата сами си се забавляваха а каките постоянно им правиха забележки "Не крещете,не крещете,не ходи там,не пипай там!"

Не мога да повярвам, че такова нещо може да ви се е случило в Диноленд, това е най добрия клуб,които съм посещавала, с прекраресен персонал и управителка, която винаги се грижи всички да се чувстват добре. Колкото пъти сме ходили на рожден ден там, всичко е било прекрасно. Даже на моменти и се чудя как има нерви да изтърпи всички прищевки на някои претенциозни гости и винаги да им отвръща с усмивка. Скоро пак бяхме гости на рожден ден там и бях свидетел как някои от гостите просто прекалиха с нейната добронамереност и преобърнаха клуба нагоре с краката. Аз ако бях на нейно място щях да ги изгоня, но тя ги изтърпя и даже не им взе нито стотинка за допълнителен престой от 45 МИНУТИ. А това скъпа моя го няма никъде. Тия неща дето си ги написала нещо не ми се виждат реални.

# 664
  • София
Наем зала (такса детски кът ) за 2 часа - 60 лева. Наем зала за 3 часа - 90 лева.

В цената се включва: покани за Вашите гости, празнична украса, 1 момиче - аниматор, солети и царевични пръчици, СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИКАПрез почивните дни (събота и неделя) има фиксирани часове за провеждане на детско тържество: от 11 до 13 часа; от 14 до 16 часа и от 17 до 19 часа. Има възможност за промяна на часовете, но тя става само след изричното съгласие на служителите на Детски парти клуб "ЕЛМО"!

Кое по-точно те изуми?

# 665
  • София
Цитат
Не мога да повярвам, че такова нещо може да ви се е случило в Диноленд, това е най добрия клуб,които съм посещавала, с прекраресен персонал и управителка, която винаги се грижи всички да се чувстват добре. Колкото пъти сме ходили на рожден ден там, всичко е било прекрасно. Даже на моменти и се чудя как има нерви да изтърпи всички прищевки на някои претенциозни гости и винаги да им отвръща с усмивка. Скоро пак бяхме гости на рожден ден там и бях свидетел как някои от гостите просто прекалиха с нейната добронамереност и преобърнаха клуба нагоре с краката. Аз ако бях на нейно място щях да ги изгоня, но тя ги изтърпя и даже не им взе нито стотинка за допълнителен престой от 45 МИНУТИ. А това скъпа моя го няма никъде. Тия неща дето си ги написала нещо не ми се виждат реални
Е,това ми прозвуча,като егати яката реклама,ти да не си управителката newsm78

# 666
  • София
Цитат
Не мога да повярвам, че такова нещо може да ви се е случило в Диноленд, това е най добрия клуб,които съм посещавала, с прекраресен персонал и управителка, която винаги се грижи всички да се чувстват добре. Колкото пъти сме ходили на рожден ден там, всичко е било прекрасно. Даже на моменти и се чудя как има нерви да изтърпи всички прищевки на някои претенциозни гости и винаги да им отвръща с усмивка. Скоро пак бяхме гости на рожден ден там и бях свидетел как някои от гостите просто прекалиха с нейната добронамереност и преобърнаха клуба нагоре с краката. Аз ако бях на нейно място щях да ги изгоня, но тя ги изтърпя и даже не им взе нито стотинка за допълнителен престой от 45 МИНУТИ. А това скъпа моя го няма никъде. Тия неща дето си ги написала нещо не ми се виждат реални

Сущото щях и аз да попитам още снощи,ама викам хайде да не прозвучи като заяждане.

# 667
Цитат

Сущото щях и аз да попитам още снощи,ама викам хайде да не прозвучи като заяждане.

Имам дете на почти 3 годинки и посещавам този клуб от както е отворен. Не съм никакъв управител. Не знам защо всички смятате че тук трябва да се пишат само негативни мнения. Чета ги от време на време и не коментирам, ако не съм ходила в споменатите клубове, но когато видя подобно мнение за клуб, които съм посещавала най малко 20 пъти и сме празнували там 4-5 рожденни дни (като гости)и съм много доволна, не смятам че не трябва да си изказвам мнението.
А между другото съм много доволна от Фър-щук, Барбарони, Ментов носорог, Мики-Маус,Дъмбо и Острова на съкровищата. И на тях ли ще решите че съм управител? Joy

# 668
  • София
Имам дете на почти 3 годинки и посещавам този клуб от както е отворен. Не съм никакъв управител. Не знам защо всички смятате че тук трябва да се пишат само негативни мнения. Чета ги от време на време и не коментирам, ако не съм ходила в споменатите клубове, но когато видя подобно мнение за клуб, които съм посещавала най малко 20 пъти и сме празнували там 4-5 рожденни дни (като гости)и съм много доволна, не смятам че не трябва да си изказвам мнението.
А между другото съм много доволна от Фър-щук, Барбарони, Ментов носорог, Мики-Маус,Дъмбо и Острова на съкровищата. И на тях ли ще решите че съм управител? Joy

Начина по който е написан постинга навява на такива мисли и явно не само мен.

# 669
  • София
alex2006, би ли ми дала точни координати и телефони на детски клуб Диноленд, а също и за Мики-Маус (ако говориш за Люлинския)?

# 670
Мики Маус 3
Люлин 10, ул.Добринова скала, бл.141   
тел. 925 15 39

Динобенд
Люлин 10, ул.Майски ден 22Б
0887 52 76 55, 0895 41 02 84

# 671
  • София

Кое по-точно те изуми?
И аз не виждам нищо странно. Така вървят цените в повечето клубчета, поне в 'Приказка без край', което на нас ни е любимо е така - за 2 часа 50 лв., което включва поканите, царевични пръчици и солети и наема на залата. Другото се поръчва отделно. То щеше да е хубаво за 50-60 лв. да опразнуваш рожден ден с 20-30 възрастни и банда деца, но не става.

# 672
  • София
Аз искам първо да благодаря на всички мами, които с мненията си много ми помогнаха да организираме чудесен рожден ден на моето слънчице  bouquet Празнувахе в клуб Теди в Света Троица - малко и непретенциозно клубче, но изключително чисто и с любезен персонал!Още при резервацията управителката прояви голямо разбиране и не ни караше да поръчваме готови менюта, клоуни и т.н. защото дечицата бяха между 1,6 годинки и 4. Децата се забавляваха чудесно под зоркия поглед на 2 какички и дори такива малчовци, които не са се отделяли от мама, забравиха за нея. За партито, което продължи 2 часа и половина с гости 10 дечица и 20 възрастни платихме 350 лв., но основната сума произтичаше от консумацията на големите  Laughing. Пожелавам на всички да намерят най-удачния начин да зарадват малките си слънчица и организират най-хубавите им празници!!

# 673
  • София
Мики Маус 3
Люлин 10, ул.Добринова скала, бл.141   
тел. 925 15 39

Динобенд
Люлин 10, ул.Майски ден 22Б
0887 52 76 55, 0895 41 02 84
Благодаря ти, можеш ли да споделиш някакви впечатления от тези клубове, ако си ги посещавала.

# 674
  • софия
Виждам , че няма почти никаква информация за Снупи. Bзела съм визитка , понеже там много ми хареса и е нещо по-различно от другите детски клубове. За рожден ден е много по-скъпо , самият наем на залата е доста повече , но  е идеално , когато родителите празнуват .Просто има къде децата да играят спокойно , да са наблизо , а все пак не в бара.Защото това си е  бар , с  прекрасен интериор , кожена мебел , плазмен телевизор  и всичко останало.Сервира се и алкохол , разбира се. Помещението за децата е доста просторно и много слънчево.Дори в мрачни дни вътре е светло Нямам забележки , към жените , които занимават децата и винаги като съм водила дъщеря ми пада страшна игра. Определено излиза страшно доволна и доста изморена от скачане и тичане.

Това са координатите: Club Camay , Слатинска 1 - Business center Slatina , тел 489 44 05 ; 0895 775 955

само да кажа че мобилния номер е грешен вдигна ми мъж на който всеки ден се обаждали да питат за детския клуб.

Общи условия

Активация на акаунт