ЛЮЛИНчетата засмени,под елхата наредени

• 13 409
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита Нова 2008-ма Година!Бъдете много здрави,щастливи и засмени!!!  bigdance2

# 61
Момичета, надявам се да сте си изкарали добре по празниците. Да ви задам и на вас един наболял въпрос- знаете ли за някоя частна ясла в нашия Люлин, интересува ме по-конкретно района на Люлин 9/10(Западен Парк). С тази нова е-система можем да тръгнем в ЦДГ чак през септември.

# 62
днес видях транспарант с реклама на ЧДГ в Люлин 2, виси на светофара на билата, на оградата на автокъщата в дясно като се идва от кооперативния, преди да се направи десен завой. мисля 4е се казва "Чудната къщичка"

# 63
  • София
Ч Н Г и от мен! Здраве, късмет, щастливи мигове с любимите ви хора!
Скоро не съм писала, но ще наваксам  Wink

# 64
Здравейте! Имам един въпрос - Някой може ли да ми даде инфо за 47 ОДЗ - VІ микро район?  newsm78
Как са условията там? Интересува ме по-конкретно за яслените групи. Чудя се да ли да не пусна Тали на ясла септември. четох едни коментари от 2006г. - не бяха напълно позитивни. За директорката имаше мнение, че е като човека Фантом- вечно я нямало.  Rolling Eyes

# 65
Здравейте,Люлинки  Hug

СЛЪНЧО и аз само слухове съм слушала-същото за тази директорка.Но пък има деца все пак....
НО доколкото знам те не приемаха миналата година набор2006,което може да значи ,че този септември няма да приемат набор 2007.Но ти пак си питай.
НИе сме в 7ми-в 68ОДЗ и съм много доволна  Peace

Успех  Peace

# 66
Марго, благодаря за инфото  bouquet Тази ще я проверим лично още днес дори, директорката Румяна Петковами звучеше много любезна по телефона, а и сайтчето им е сносно. Относно ЦДГ май трябва да сме благодарни на каквото има, ако са останали въобще свободни места, независимо от отзивите, че и с тази новата система от 4 февруари нямаме гаранция...

# 67
Аз съм чувала, че минималната възраст за ясла е 10 месеца. Тали септември ще е на 1 год. и 5 месеца, а и тя ще проходи до 2-3 месеца. Доста сме припкави    kyllmg Аз ще се обадя да питам наистина за условията, изискванията и пр., но ми се ще да имам и други мнения.
Деси, 68 ОДЗ зад КФС ли се намира?

# 68
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХ И ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!!!

Деската
чудесна темичка HugМоля те добави ни нас - Митко 29.11.2006г. и Симона 1.4.1978г.
Аз не съм писала от много време, но ще се поправя. Просто малкият проходи и вече е една фурия и само бели прави, а като ме види на компа започва да ме дърпа за крака. Май ревнува нещо newsm78. А и в това студено време много не излизаме, а така ми се иска да се запознаеме с вас! Дано по-бързо се оправи за да си направиме някоя люлинска среща.

Гледам коментират се яслите. И аз съм на тази вълна и като гледах вчера обявените свободни места в новата информационна система се хванах за главата. Направо е ужас. Места за І-ва група на детските градини почти няма и излиза, че ако детето ти не е било в яслата към ОДЗ-то, за да го прехвърлят автоматично към градината почти няма шанс да го приемат. Чудех се дали да пускам Миташки тази година на ясла, но май ще се наложи иначе догодина няма да мога да го запиша на градина. По този повод помагайте и на мен Praynig
Какво сте чували за 22ОДЗ (ІІ м.р.), 32 ОДЗ (3 м.р)и 73 ОДЗ (8 м.р. зад Била)?Към тези съм се насочила по мнения във форума а и като най-близко до нас, но кажете и вие.

# 69
  • София
Честита Нова година!  bouquet
Пожелавам на всички най-вече здраве,щастие и многои късмет!

# 70
Монка записах ви ,ама като гледам никой не ми праща снимки...хайде де,в това лошо време хич не пишем ,като гледам как е тръгнало с тази тема може да искараме и до другата коледа Naughty
Как са малчовците,ние си имаме вече зъбче,отитва се да ходи,нова година изкарахме супер беше голям купон утре ще кача снимки...Приятна вечер от мен Stop

# 71
  • София
Студ но ние излизаме за час,два Mr. Green

# 72
  • София
Eто малко снимки от нас - на Нова огдина си бяхме вкъщи с кумците и тяхната дъщеричак и изкарахме много приятно.

http://picasaweb.google.bg/simonamarkova78/dACnKE02

# 73
Здравейте  Hug

Мони хубави снимки.А твоят сладур е много готин.Хубаво сте си изкарали  Peace

Въпреки студа и ние излизаме за малко.ПОне сега събота и неделя,защото и без това е по цял ден вътре е яслата.
Днес ходихме д о Партиленд и БОби поигра вътре.ПОсле заспа много бързо.  Laughing

Хайде лек ден   bouquet

# 74
Момичета- помагайте пак с идеи- затвориха дамския фитнес център (мисля в 3та част) и то на връх НГ - точно когато една дама има нужда да свали килата натрупани по празниците Sad- къде да се записвам да ходя?

Общи условия

Активация на акаунт