ЛЮЛИНчетата засмени,под елхата наредени

• 13 418
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
аз пак като една весдесъща информационна система да се обадя- щото ти е близо Simple Smile

на ул. никола беловеждов (това е от ул. от р. даскалов към малкия магазин европа в 4ти) до блок 430 има един гръцки блок- ново строителство с голям и много хубав (поне от уредите които се виждат отвън) фитнес на 1ви етаж. не знам оба4е има ли дамска зала или дамски 4асове. изглежда прекрасно оба4е. на мен ли4но не ми е пре4ело в смесен Simple Smile

ей тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=61e30f0e2fac62e69c411f666189629d&a … amp;Map19_53.y=56

# 76
Душата, благодаря ти сърдечно-знам го аз този срещу училището и съм влизала да разпитвам дори, но там винаги пуфтят предимно мъжаги  и честно казано, обстановката вътре е... малко по-кофти от външната фасада...тогава избрах и дамския, той никога не е бил пълен и ми беше много удобно и спекойно там, но уви...може би трябва да проверя с R5 как стоят нещата, поне ми на път на колелото на 310...

# 77
  • София
Дейзи къде ходи малкият на ясла, че нали и нас това ни чака. И никой ли няма впечатления от яслите, за които питах?

# 78
priwet, децата на дейзи, правда , илиана, марина , йонка и моето ходят в 68 одз в 7ми.
на вики 34 пак в 7ми. на дамаянти е във 2ри- доволна е , на биф в 1ви. в 8ми и 10ти няма никой. май и в 3ти няма поне от нас. лоши отзитви имам от 6ти (но криско на мими е там и не съм 4ула оплакване ) , също от 4ти- директорката не ми хареса.
за 9ти нищо не знам оба4е.

# 79
ние сме във втори на градина мисля,че беше 31 ОДЗ  Embarassed Embarassed Embarassed зад поликлиниката се намира.много сме доволни от там  Peace
Сега е при една даскалка която е строга и много държи на въспитанието

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 10:11 от cenitelkata

# 80
harmony_broken Поздравления и благодарности! Както винаги добре осведомена! thumbsup
Ние от 6-ти май сме малко във форума, така че МАМИ, много моля ако следиш темата, дай своето ЗА и ПРОТИВ 47-мо ОДЗ. До тук не съм научила нищо, което да е силно в негова подкрепа, но все пак е най-удобното за нас като местоположение и още се чудим. За 68 ОДЗ само добри неща и от други места чувам!

# 81
Оп! Поправка - МАМИ не е Мами, а МИМИ    Blush
И една питанка  Confused: - 34 не е ли 64то ОДЗ в 7ми микро район, защото тази намерих в списъците.

# 82
  • София
Аз пък ще похваля 55 ОДЗ в 4-ти. От скоро директорката е сменена, не е предишната.  Peace
Каката посещава градината от яслата още, попаднахме и на прекрасни госпожи /от 1 до 4 група/, които са много добър екип, едната в момента е и.д. директор.
Аз лично нямам добри впечатления от 32 в 3-ти /впечатленията са от "дежурство" на градината/, но пък имам познати мами, чиито деца са там и са доволни.
Едно лято, бях записала Криси в дежурна градина във 2-ри мкр, но не си спомням точния номер, бях доволна и сега ще се мъча да се сетя 22 или 31 беше, за да напиша и тази градина в желанията при кандидатстването.
Под дежурство - разбирайте един месец лятото, когато почива нашата градина.

# 83
Здравейте момичета

Моя Криси ходи в 47 ОДЗ. От начало му беше трудно да се отдели от нас, но вече няма проблем.
Цялата градина стачкува през цялото време. После имаше родителска среща на която се появи и директорката, и събрахме по 20 лв. за някакви играчки и др.
Има само една яслена група, искат ни пижама и лигавник да носим.
Аз лично нямам засега някакви оплаквания , важното е че Криси свикна и не плаче вече.
До сега е боледувал само веднъж, и дано да е здравичък.
Директорката още на родителската ни каза да си подадем молби за ДГ, за да знаят кой от яслата ще останат в нея и кой ще си отидат по другите микро райони.

# 84
Мими, много благодаря за информацията! Видях, че са обявили 29 места за яслата. Чудя се не са ли много за една група!?!? А те всъщност с памперси и ли без ги искат, защото съм чувала различни неща по въпроса?

# 85
  • София
Мерси на всички, които споделиха къде ходят малките на градина HugМай няма никой от тези градини, за които питах ама като четох из форума май реших І-во желание да пиша 22 ОДЗ в Люлин - 2. За з2-ро нещо не намирам много отзиви, а в 73 имало много наплив и даже децата спяли по две.
Иначе днес правихме прощъпулник (той вече тича ама покрай празниците все нямаше кога да го направим) и Митко без колебание си хвана елката, която я бях нарекла за счетоводител. Та така гледаме си счетоводител вкъщи Laughing

Слънчо според мен няма начин да не ги искат децата с памперси. Ами това все пак е ясла и болшинството от децата още няма да са махнали пампите!

# 86
Браво на бъдещия счетоводител! Да са живи и здрави мама и тате, за да финансират младия икономист. А да ви се оплача  Rolling Eyes Моя мъж е решил на прощъпулника на Тали, да слага отверки   ooooh! За да прилича на на него трябвало да стане техничарка. Вдъхновил се е от "Да изчезнеш за 60 сек." Аз също харесвам Анджелина, ама... нека да сме реалисти!  newsm12 Помоощ! Как да го вразумя!?! Трудно е да се разубеди един татко лъв!  smile3555  yes

# 87
  • София
Слънчо и нашият татко е лъв и разбирам за какво иде реч Wink Дано успееш да го разубедиш за отверките!

# 88
Привет,момичета,на патерица поздрави за всички отминали и настоящи празници от една работеща мама.Добре,че идва работното време,че се побъркахме от работа #Crazy
   Слънчо,за нашия прощъпулник дядото беше заредил 2 луксозни комплекта пергели и отвертки,понеже той си е инженер,но малкия пак хвана телефона-компютър на леля си LaughingТака че не му бери грижа,детето си знае интереса въпреки желанията на тати.
     Мацки,обсъждате проблема с яслите,а аз на финала понеже моят се оказа много болнав реших да търся почасова детска градина да пробваме как ще е там.Цените са бомбастични,но ще видим ,още не е решено какво ще го правя като го взема от баба му и дядо му.Някой беше писал за частната  Чудната къщичка, www.wonderhouse-bg.com  за който иска повече инфо.Хубаво е,но преди март няма да приемат деца,няма места в момента.Ако някой има впечатления за други частни градини,моля да сподели,още сме в чуденка.
  Хайде лека вечер,и успех на всички в търсенето.

# 89
  • 1st floor
момичета, занете ли , дали още я има сладкарница Неделя във втори м.р., във високия блок до у-щето? И дали случайно знаете , колко горе-долу струват големите им торти, тези правоъгълните , с детски рисунки?...скоро ще си имам рожденничка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт