Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 364
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
pipiiv,дано  скоро не ви се налага да влизате пак в болница......пожелавам ви и много здраве и късмет и да имаш повечко време за себе си...а Цвети е много пораснала и след като разгледах всичките ви снимки си мисля,че има най-страхотната и любяща мама/и семейство/Пожелавам Ви  много хубави неща да Ви се случат през Новата година!
Ани,кой е сервизът?При такова отношение по добре се обади на федерация на потребителите........все пак има закони и права на клиентите.....а и най-малкото ще се стреснат....
Олче, и аз тъкмо щях да се обадя за провинциалистките Crossing Arms...ама карай-то наистина има страшни екземпляри/ама и от Софията, също/
Руми,това с разглезването и без баби става/т.е. не е само от тяхната намеса/...откакто вади зъби наш "всеяден"Иво проявява капризи и се е отворил все на едни здравословни храни-преди малко понеже режех колбаса за руската салата,детето се беше залепило за мен и гледаше тъжно и нещастно преглъщаше като куче пред месарница.....отделно,че откри вкуса на домашната лютеница/слава богу не е кетчуп,а нещо с доказателства за натурални продукти вътре/..и омита по две филии намазани.....другата ни слабост са маслините....но откак опита шоколад/въпреки моите усилия да го опазя-не успях Confused/....и направо затреперва..а тия дни познайте колко хора дойдоха и какво донесоха.............и после кой да играе "лошото ченге",ако не аз......ама да минат малко празничните стълпотворения- и ще се вкарваме у правия път.......А,Косето е един невероятен млад джентълмен......готов за светски изяви  Peace

Аз отивам да довършвам тортите,които дотук се очертават като грандиозна издънка...ама в творческия процес успях да "оплескам" всичко което можеше да се "оплеска"...и понеже нямаше никой който да иде за нови продукти-в момента съм на съвсем друг вариант....но единственото което искам е да стават за ядене,че просто няма да сколасам да правя нов десерт/че утре се оказа,че и помен ще правим освен рожден ден....та програмата е фул с ангажименти,а и двете мероприятия ще са в доста разширен състав/ ooooh!Стискайте палци...ако ли не-ще минем и без тая изненада и ще трябва да разчитам само на втората част от програмата/оная с безплатните радости/
Ох,оставам ви да спите smile3524  и се надявам по-бързо да свършва тая година,че наистина хеч не ми е на късмет/ама още три дни-все ще ги устискам/..................

# 286
Люба, аз да те светна, че има вече нова тема, да не кажеш пак, че никой не ти е казал  Whistling

# 287
Любе, сервиза е "И сървиз". То комисийка че ще им дойде това е ясно, но да видим първо дали ще успеят да оправят апарата след като го потрошиха. Колкото повече време минава, по зле за тях става.

# 288
Кате,добра душа си ти Hug...и правилно ме насочи,че иначе пак щях да си вися и да чакам някой да се разпише Laughing

Общи условия

Активация на акаунт