Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 369
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Боже,какава съм патка отнесена smile3555............ей,на чак сега включих,че Танчето и тя имен ден имала....след като даже щях да питам що аджеба и чеситите Embarassed.....та дано злото да я забрави и много  късмет да има  bouquet....

Велиска Hug Hug Hug,стискам палции дано всичко се оправи бързо и поне Новата година да отпразнувате спкойно Praynig.............а това с неприятностите -и то все някога ще свърши....сега просто нещата ти се виждат черни,но пък после като ви тръгне на хубаво.....да не забравиш да се похвалиш Wink

Виждам,че журито се стегна и даже категориите  почнаха да обсъждат/освен  телефонните проблеми на една от членките Wink,която аз съветвам да взима телефона,пък до февруари не се знае какво ще стане...../.....е забелязвам и известно орязване на някои/конкретно за разрушителните навици намоя милост и на още някои сръчни булки..като ще замоля да не се смесва с "кунки у гъзунки"-там се изискват други /не/способности/ ,но да знаете,че каръшката си я пазя със зъби и нокти..още повече,че годината не приключила все още и аз продължавам да се доказвам достойно.

Аз тоя път ще  съм лаконична,че тая вечер имах ужасно неприятен разговор с родителството и сега съм в състояние на  тиха лудост....а на всичкото отгоре и Иво почна да кашля/начесто и качествено/...утре имах по програма ходене на среща с колегите от инсититута/което си е супер купон всяка година по това време/,но още от сега надушвам,че ще го  пропусна/особенно ако и Асен се замотае по пътищата-е 100% сигурно/...та тъй-оплаках ви се мога да си лягам вече....................така,че и в мрънкалнишката категория-право при мен да идва приза/значи вече мога да спря да се самонаграждавам и да оставя и на другите да вземат по нещичко от наградния фонд/.На купонясващите здраво-пожелавам много наздравици и леки утрини,на Иночка-да не оставят момченцата да скучаят....на Лони-да и се прибира мъжа и да не я ядосват домашните,а Гого да оздравява,Мия и Ивко да влизат в обичайната си кротка форма и да не ядосват мамите си,на зъбовадещите-да им минава бързо процедурата...и на всички Ви-лека и спокойна нощ newsm46 luvbed/а на доставчика ни пожелавам да не ме среща тия дни,че лошо му се пише.....ако не беше спрял нет-а тая вечер,щях да си пиша тук и нямаше да се занимавам с простотии/

# 271
Добро утро!

Този път аз ще сложа кафето

Честито на именниците от вчера! Да са живи и здрави и много щастливи!

Ние изкарахме празника много уютно. Менюто беше българско, постно и много добре се получи. Децата получиха много подаръци, особено Георги, вече не знам къде да ги слагам всичките му играчки  Crazy.
Гледам, че номинациите са започнали, та и аз да се самономинирам в категорията "вечно недоспала". Макар, че сега съм в отпуска, пак не мога да се наспя, все лягам късно и ставам рано  Crazy.

А сега малко снимки от нас http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/?action=v … rent=P1070703.jpg - започват от тук, а последните снимки са от 26.12, тогава бяхме на едно езеро в Юра - френскоговорящата част, което беше замръзнало и си направихме една разходка по леда, а Георги кара кънки.

П.П. Парола mallorca

# 272
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Най-накрая успях да ви изчета  Embarassed

Да честитя на всички именници  на патерица - да са здравички и обичани  Heart Eyes

Ние сме добре, изкарахме празниците нормално - на маса  Mr. Green, от което панталоните прогресивно започват да ми стягат  Embarassed Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199720&photo=26
Вчера и днес реших да поработя и да оставя таткото да гледа Кали  Mr. Green, но те  се справят завидно добре и детето много щастливо беше даже  Sunglasses

Да ви помоля да ударите по едно рамо за нас  Embarassed http://www.moetobebe.net/babies/ снимката ни е стара, но много ми е любима  Има ни и в списанието този месец  Crazy

Весели празници на всички  Heart Eyes

# 273
  • София
Добро утро чак сега. Евка цяла нощ се будеше през час, така че влизам в групата на "вечно недоспалите".
За мама на принцеса няма да се номинирам, че конкуренцията сред принцесите много голяма.
Сиске, ако срещата включва и шопинг, избирай нея, пък ти ще си купиш "знаеш какво". Така с един куршум два заека. Peace

# 274
Честито на именниците! /на патерица/
Мъжа ми се осеферяса и малко ме ядоса рано, рано, но важното е че ще пътуваме...

Да се номинирам и аз за мама на принц, че и ние като Дени, освен че сме със сини очи, сме със синья кръв...  Wink
Не ми е чужда и първата номинация, а и тази, че като съм гладна, озверепявам...

Мъжа ми каза, че подаръка ми за НГ е бил пътуването до Дубай... Аз се съгласих, защото никак не е малко, всъщност...

Марти ме дърпа да ходим навън, ще ходим.. .

# 275
  • Велико Търново
Добър ден Heart Eyes

Номинирам и присъждам първа награда за "ЯСНОВИДЕЦ" на Таня Арк!

Гледам оспорвано стана при мамите на принцове и затова предлагам да се вади тежката артилерия-демек искам разказ по коя линия сте родственици с Кобургите,ако има и снимки млъквам Blush

# 276
  • София
kate,
заслужаваш си приз за категорията "НАЙ -ЧЕСТО ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНТЕРЕСНИ СНИМКИ"  Hug

иначе мен можете да ме класирате и за "драмаджийка на годината " и "г-жа променливо настроение"  Blush, абе направо " г-жа висок ми е прогестерона - това обяснява всичко"!

калинка е прекрасна, да кажа, че прическата на бретон е мноооооого сладка, както и мама на снимките! дори дон тони видяхме, браво!

духииии, липсваш ми  Flutter

миленка, дадох глас за вас  Hug ,нямам списанието, струва ли си новия брой?

# 277
  • София
Добър да ви е деня, сладурани!

Моят, за съжаление хич не е от най - розовите. Колежката ми, с която си поделяме задълженията е в болнични тези 2 работни дни и на мен ми идва нанагорно отвсякъде. Нямам време за нищо, а от седее пред компа днес адски ми се повръща.  Sick Как ще устискам до 6 не ми идва наум... Тук рискувам да подлея вода на Кабранска в категорията мрънкЯло на форума...  Mr. Green
Като споменах номинации, аз не се отмятам, че отрицателни такива не са ми по вкуса, мога само суперлативи да сипя по ваш адрес.
А като се оплювате една друга  Mr. Green, кви са тогаз тез номинации за принцове и принцеси, а?  newsm78 Ааа, да си имаме уважението, без такива шмекерии...  Laughing Naughty Blush

Даниеле, и за ще се въздържа то даването на акъл на чужд гръб, искам само да ти благодаря, че сподели болката си тук и дано да ти е олекнало, поне мъничко. Hug За съжаление, това често се случва в живота и никой не е застрахова от грешки и поддаване на слабости. Особено пък мъжката част.  Rolling Eyes Понякога не мислят с "нужната" глава.  ooooh!
И аз съм попадала в подобна ситуация, е не съвсем, наШто беше малко пуберски истории по времето, когато аз следвах, а М работеше с баща ми (и бяха основно командировани където можеш да се сетиш, само не и в сф) и се бяхме забравили как изглеждахме за какво се борим... Та в един такъв момент една провинциална пикла си го беше харесала и съответно правеше опити нещо между тях да се случи. Той не поддаде, но понеже бях в течение на цялата развръзка (заради доста "доброжелатели" си спомням как се чувствах, колко страдах и преживявах, чак ме е яд сега като се сетя ама тук достойно си защитавам титлата "паника", кой каквото ще да ми разправя  Embarassed
Мисълта ми е, че не винаги нещата са толкова болезнени и изострени, в голяма степен са и плод на нашето въображение и емоции... Когато мине мъничко време човек е по - адекватен да вземе правилното решение. Не го мисли толкова, може наистина да не си заслужава. Единственото, за което ще си позволя да те посъветвам е да не се оставяш по теченето (на тъгата)... Радвай се на малкото съкровище до теб и съхрани себе си, ако мъжът ти има останал здрав разум, ще оцени какво губи. Най - ме е яд, че ти го причинява след всичкото глезене, което му спретна... Аз затова съм на принципа - да не ги учим на много хубаво, че не е на хубаво. Twisted Evil
Тук сериозно рискувам да отмъкна приза за психоаналитик, връчен на Ани. Mr. Green

Целувки на малките бонбони а мамите да се настроят празнично и пред-Новогодишно (и да измислят подобаващо заглавие за новата тема, че моите мозъчни клетки отказват съдействие...)

# 278
Здравейте,
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! (ние я прекарахме в болницата Sad)
Сега сме добре и сме си вкъщи.
За съжаление нямам време да ви чета за това само се обаждам от време на време  Embarassed

Ето линк към обещаните снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204541&view=1&photo=1

Весело изкарване на Нова година!  Hug Hug Hug

# 279
  • Плевен
pipiiv  Hug, радвам се, че се разписа! Мноооого  Hug Heart Eyes Hug на Цвети!

...Та в един такъв момент една провинциална пикла ...
Олче, много си те обичам и хич не съм тънкообидна, но от една думичка по-горе може да се засегне някой...Желая ти лека работа в последния час на работния ден.

И ви поздравявам с това http://www.mysticolors.com/forum/index.php?s=5d5ac12251043c34241 … 47&#entry4647

# 280
  • София
Ето го моят елегантен ревльо:

и още тук
Изобщо, както обикновено баба му и дядо му го разглезиха подобаващо - иска постоянно да го носим, да става на неговото /а ако не му се отвори парашутът ляга по корем на земята и оглася квартала  Crazy /, отказва си обяда, но виж колбаси и други подобни "полезни храни" си проси сам... абе ще има пак адаптация няколко дни  Rolling Eyes

Радвам се, че Цвети е вече у дома! Дано и другите болни се оправят за НГ!

# 281
  • София
Олче, много си те обичам и хич не съм тънкообидна, но от една думичка по-горе може да се засегне някой...

Люска, вече съжалявам, че го споделих това по - горе и се надявам искрено да няма засегнати.  Rolling Eyes
Но не си връщам думите назад. Първо защото наистина беше пикла, ние с М сме набори и да сме били на 21 - 22, а въпросната девойка дали имаше и 16...  Sick И второ, защото наистина беше от гъза на географията (от градчетата с 95% турци и цигани на глава от населението...) и с болната амбиция с цената на всичко да дойде в Сф... Това имах предвид под "провинциална"....
Вече ще внимавам какво пиша и как се изразявам. Peace

# 282
  • София
rumya , много ти е готин джентълмена  Heart Eyes , макар и ревлив  Laughing

олче, ти изглеждаш по-малка от мариян обаче. което е хубаво  Flutter

# 283
  • Плевен
Така описана въпросната "дама" си заслужава определението.  Peace

# 284
Ани,колко зъба има Ивко?Ти сдоби ли се с апарат?
Всички вече са му на лице, но явно някои доизбиват. А за апарата си чакам все още моя след Нова Година. Аз съм го прежалила всъщност вече, но ми е интересен развоя на събитията. А за беда ми се развали и сандвич пресата, която е гаранционна все още и е посочен въпросния сервиз и сега се чудя дали да им я нося или да си карам така с нея (аз си я самоотремонтирах малко самоделно), че както съм замислила да не им плащам нищо за апарат независимо дали ще ми го върнат работещ или не, да не остана с една сандвич преса назад.  Mr. Green

Змейко имаш един глас от мен за Кали.  Peace А тя ми се вижда доста пораснала на снимките. Косьо е страшен джентълмен с този костюм. А за Гоги Дядо Коледа ли си поръчахте да ви посети  или се облече някой познат? Кате а ти не си ли покара кънки на това езеро? Като гледам било много забавно там. Много лошо че Цвети е била в болница точно на Коледа. Пипиив, как вървят при вас нещата? Има ли добри новини?

Общи условия

Активация на акаунт