............ей,на чак сега включих,че Танчето и тя имен ден имала....след като даже щях да питам що аджеба и чеситите
....Велиска
,стискам палции дано всичко се оправи бързо и поне Новата година да отпразнувате спкойно
.............а това с неприятностите -и то все някога ще свърши....сега просто нещата ти се виждат черни,но пък после като ви тръгне на хубаво.....да не забравиш да се похвалиш 
Виждам,че журито се стегна и даже категориите почнаха да обсъждат/освен телефонните проблеми на една от членките
,която аз съветвам да взима телефона,пък до февруари не се знае какво ще стане...../.....е забелязвам и известно орязване на някои/конкретно за разрушителните навици намоя милост и на още някои сръчни булки..като ще замоля да не се смесва с "кунки у гъзунки"-там се изискват други /не/способности/ ,но да знаете,че каръшката си я пазя със зъби и нокти..още повече,че годината не приключила все още и аз продължавам да се доказвам достойно.Аз тоя път ще съм лаконична,че тая вечер имах ужасно неприятен разговор с родителството и сега съм в състояние на тиха лудост....а на всичкото отгоре и Иво почна да кашля/начесто и качествено/...утре имах по програма ходене на среща с колегите от инсититута/което си е супер купон всяка година по това време/,но още от сега надушвам,че ще го пропусна/особенно ако и Асен се замотае по пътищата-е 100% сигурно/...та тъй-оплаках ви се мога да си лягам вече....................така,че и в мрънкалнишката категория-право при мен да идва приза/значи вече мога да спря да се самонаграждавам и да оставя и на другите да вземат по нещичко от наградния фонд/.На купонясващите здраво-пожелавам много наздравици и леки утрини,на Иночка-да не оставят момченцата да скучаят....на Лони-да и се прибира мъжа и да не я ядосват домашните,а Гого да оздравява,Мия и Ивко да влизат в обичайната си кротка форма и да не ядосват мамите си,на зъбовадещите-да им минава бързо процедурата...и на всички Ви-лека и спокойна нощ
/а на доставчика ни пожелавам да не ме среща тия дни,че лошо му се пише.....ако не беше спрял нет-а тая вечер,щях да си пиша тук и нямаше да се занимавам с простотии/
.

Как ще устискам до 6 не ми идва наум...
Ааа, да си имаме уважението, без такива шмекерии...

)