Спретни му един стриптийз... 

Да са живи и здрави всички именници. Моя татко също е Стефан, тази вечер явно пак ще сме на софрата, да се черпим за негово здраве
Хареса на другата мацка косата, а на Йони косата каза, че прилича на кръгче, ох, голям смях падна, нали мама си я подстригва, та кръгла съм я докарала
Иначе много хубаво си играят заедно и се "търсят", Йони редовно му "звъни" от розовия си мобилен телефон
и вика " ало Еик "(казва се Ерик) и почва да си му обесня надълго и нашироко нещо си, нерзбераемо за мен
Абе голяма любов 
Пълна чанта с "играчки" от секс шопа
Люба, освен тортата, може да допълниш от гореспоменатите 

довечера ще го облека за партитио по случай именния й ден и ще го снимам. Аз както обикновено не получих подарък от нашия дядо Коледа
или просто разбра за кво иде реч и престана с тия неща... ама аз просто махнах с ръка и реших, че всичко е наред, защото не ми трябват излишни отрицателни емоции. Пък дано не греша
И се надявам, че всички по един или друг начин минаваме през това... дали са само подозрения или истински факт, това е част от живота... просто трябва да сме силни и да приемаме нещата по най-добрия начин, и да гледаме напред. Силни прегръдки
и се моля всичко и при вас да се изясни, да е било само недоразумение и да се обичате безмерно
Препоръчани теми