Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 403
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Любе, и аз се нареждам на опашката за препращане и на мойте Лични оригинални безплатни идеи за нещо весело! Аз засега няма да давам идеи,че само за "платни" се сещам  Crazy

# 211
Любе, и аз се нареждам на опашката за препращане и на мойте Лични оригинални безплатни идеи за нещо весело! Аз засега няма да давам идеи,че само за "платни" се сещам  Crazy

Чакайте сега малко.... безплатни подаръци НЯМА!!! Все за някого ще струват нещо Simple Smile
След като си "поднесем" подаръците към съответните мосюта ще очакваме и подаръци от тяхна страна  Wink
Нали и ние имаме поводи, все пак... Та в зависимост кой както се представи, това и ще получи  Joy hahaha

Лелеее, много пих тая вечер!

# 212
Ето Коледни снимки и от нас:
http://deyanivanov.net:8000/gallery2/main.php?g2_itemId=1445
 Йони се кефи на всичките си подаръци, има камионче, с разни мелодийки(вижда се по снимките), качва се на него и си се вози, голяма радост, подариха и и една "чиния", на която сяда и се върти, пак има музика и след няколко опита, разбра за кво иде реч и успя сама да се върти (и това чудо го има по снимките- в зелено и оранжево). Получи и доста сладки дрешки, както и  касичка прасенце, също много успешен подарък и кукла, която сега разнася навсякъде, реши я, спи с нея и т.н. Абе всичките и подаръци са в употреба, та даже скрих един-два подаръка, че да не и дойде много Mr. Green
  Аз също получих страхотни подаръци, от Дидо часовник Суоч и много подправки, наредени в малки шишенца, на стойка, от приятелките козметики и други нещица. Много съм доволна, а мисля че и аз успях да изненадам и зарадвам хората около мен Heart Eyes
 Хяайде похвалете се и вие с подаръците.
 Ванилка , наистина си приличате със сестра ти, но си личи, че не сте близначки.
 Танче, много ми хареса поздрава, ай наздраве , да ти се връща! Party
 Люба, голями сладури твойте момчета!
 Ани, Ивко много пораснал и ми прилича по-вече на татко си.
 Велиса, надавям се татито ви бързо да оздравява и да си посрещнете весло НГ.

# 213
Хайде ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен!
изчерпах се откъм пожелания- здраве, пари, любов и там каквото всеки се пожелае - Прада, Нокиа и т.н...

И аз на свой ред да се оплача...

С Велиса имаме сходна съдба... И нашия тати е болен, само дето знаем, че е гаден грип... Цял ден му го тресе, студено му е и е с 39 Т. Само лежи и пъшка... Аз също съм се разсополявила, но нямам Т /май не съм я мерила/ Преди малко Т му беше 38.3... Сега спи... Дано да се оправи до 28-ми, че ще ни води на Боровец - там ще празнуваме НГ.
Днес се обадих на нашия доктор, да ми каже как да предпазим Марти... Каза да му давам Изопренозин по 1.5 таблетка дневно... Преди съм му давала по половин и я слагах в сока от портокал... Сега не мога да се сетя как да му я дам и още не съм - дайте ИДЕЯ...  Praynig
Днес пихме и двамата с малчо вит.С - ампула от 2мл.

От гостито при свекитата няма да ви се оплаквам - то се знае... Марти намаза 2 мотора. Майка ми и сестра ми единия, а свекитата другия. Нямахме място в колата и не ги взехме... Другия път ще вземем голямата кола да си приберем подаръците...  hahaha

Вели наистина е много готин в светло синьото костюмче, и двамата сте излезли страхотно, Олче!

[b]Ванилка[/b] и аз смятам, че не си приличата особено със сестра си. Ние със моята сме по същия начин. Тя е със тъмна коса и тъмни очи, а моята коса е светло кестенява/естествената/ и светли очи, но някой казват, че си приличаме....

Ани, много сте хубави с Ивко до елхата и при Дядо ви Коледа, но се чудя много малко това подаръче, какво ви е подарил  newsm78

Бети и тя е страхотна - тя ми е слабост с тези очи...

Бубка и вие не си приличате май със сестра си... така ги виждам аз нащата...  Wink

Този пост го пиша от 3-4 часа вече...
Междувременно давах супа, чай, Фервекс, термометър и смятам да ми приключи "смяната", че пак ми тръгна сопола...

Любе, и аз се нареждам на опашката за препращане и на мойте Лични оригинални безплатни идеи за нещо весело! Аз засега няма да давам идеи,че само за "платни" се сещам  Crazy

Чакайте сега малко.... безплатни подаръци НЯМА!!! Все за някого ще струват нещо Simple Smile

Абе, от друга страна то с пари всеки може... Нали така? Хареса ми идеята на Сиска с тортата!

За друго... май само нецензурни идея са ми в главата  hahaha Спретни му един стриптийз...  Sunglasses
/ако заслужава такава жертва, де/

И още нещо да питам - уж четох, четох, ама за какво жури става въпрос, да ме светнете?

Смайли, много са ти свежи снимките винаги... Имат идея... Нещо виждам Йони вече си има гадже, налита на батковци... Честити да са ви подаръците и със здраве да си ги ползвате!

# 214
С надежда очаквах тук да сте ме заринали с идеи..ама карай,ще вкарвам в действие вариант "В"....и ще се опретна да направя аз тортичката/без да изскача нищо от нея,че то трябва в банята да я сервирам-нали ние сме вечно окомплектовани с деца,роднини и гости/,........а за теорията  за "платните подаръци" и аз съм съгласна с Танчето,ама той човека си е платил/ с лихвите/ за поне половин век напред/то само факта ,че ме трае е вид отплата и то не малка/
Смайли,на мен пак не ми се отварят снимките Cry
Аз,вече наистина  ще  се оттеглям/че ако ме видите как съм се скрила под юргана да пиша,ще ме обявите за тотално "изперкала" и "пристрастена"...Желая Ви лека и спокойна нощ и да се отчетете-за скатаващите се ,се отнася/че доста хора минаха,четоха..а пишат само няколко човека/

Аааааааааа и  Честито на именниците-да са живи и здрави и много обичани!Специално на Стоянчо на Недка-да муизлизат бързо и лесно зъбките и да не се тормози покрай тях/и мама да не притеснява/![/b]

# 215
Люба,ама много ме е яд, че не ти се отварят снимките, отново Rolling Eyes, не знам защо. Пробвай линка, който е дала Олчето на първа страница, може пък да стане newsm78
   Добре, че спомена, че е празник днес, Стефанов ден. newsm67 Да са живи и здрави всички именници. Моя татко също е Стефан, тази вечер явно пак ще сме на софрата, да се черпим за негово здраве Party
 Шуши, Йонката си е с това гадже от много отдавна, но на купона имаше още две мацки и той се чудеше на коя по напред да обърне внимание.  Mr. Green Тя си го награбва и целува редовно, а той все бяга hahaha Хареса на другата мацка косата, а на Йони косата каза, че прилича на кръгче, ох, голям смях падна, нали мама си я подстригва, та кръгла съм я докарала Blush Иначе много хубаво си играят заедно и се "търсят", Йони редовно му "звъни" от розовия си мобилен телефон Joy и вика " ало Еик "(казва се Ерик) и почва да си му обесня надълго и нашироко нещо си, нерзбераемо за мен Mr. Green Той пък като ходи по магазините, редовно и харесва играчки и дрехи и иска да ги копуват за Уанка Heart Eyes Абе голяма любов Two Hearts
  Да си приязная, имах още един подарък за половинката, ама му го дадох насаме Blush Пълна чанта с "играчки" от секс шопа Embarassed Така, че в предложенията за  подаръци на половинките и това може, както и топла вана, с разни аромати, стриптийз и други, кой каквото може Blush Люба, освен тортата, може да допълниш от гореспоменатите Mr. Green

# 216
  • София
Здравейте и от нас следпразнично. Аз съм с двамата вкъщи, така че само чета. Ето малко снимки:

Сменихме много тоалети, но не за друго, а защото след един час носене всичко се сдобива с петна.

# 217
Добро утро и от мен,
Заповядайте на кафенцето и другите работи дето аз не ги уважавам сутрин.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Всички дечица са невероятни сладурчета. Евка и Бетинка са невероятни с тия тоалети, а пък Йонито как е нализило тоя батко! А момченцата всичките са едни сериозни и важни (Ани много сте сладки двамата с ивко на снимката дето спинкате, много ми е сладко и бебешко като видя детенце с биба).
Люба, снощи като си лягахме аз питах моя мъж ако нямам възможност на какъв подарък без влагане на парични средства от моя страна би се зарадвал. Той ми каза: на вас жените ви е лесно, мятате нещо вкусно във фурната, слагате си една панделка, махате всички останали дрехи и айде готово. Така че май това в различни модификации е най-добрия вариант.

# 218
Даниеле съм, влизам така, защото искам да споделя нещо и искам да съм сигурна, че няма да ме разпознаят.
Честита Коледа и от мен със закъснение!
Честито и на всички рожденици, които съм пропуснала!
Момичета, много ви благодаря за милите думи!!!! Разплакахте ме!!! Проблемът е, че една колежка на мъжа ми му е хвърлила око, изпраща му разни любовни съобщения (оправданието беше, че е станала грешка и съобщението не е било за него, на което аз не вярвам изобщо. Тя е един абсолютен парцал, който с нищо не може да се мери с мен (дано не звуча високопарно). Мъжът ми ми каза, че не може да отговаря за поведението на другите (което е така) и нищо не може да направи по въпроса със съобщението, но в същото време демонстрира огромна загриженост спрямо нея. Вечерта след случката се видяхме четиримата - аз, мъжа ми, онази и гаджето й. Тя се държа абсолютно нагло и подигравателно и аз, каквато съм патка (обещах си да не го правя, но не можах), се разревах пред нея и й казах, че няма да търпя и да толерирам подобно отношение. Гаджето й също й направи забележка за поведението й, след което си тръгнахме, а мъжът ми й се обади по телефона, говори с гаджето й и му каза да не се карат заради нас. После го попитах защо го направи, а той каза, че не иска да си развалят отношенията в офиса. Почувствах се още по-гадно...
Не знам какво да правя.... Те двамата непрекъснато пътуват в командировки (мъжът ми и колежката му). Ох, много ми е объркано...

# 219
  • София
Моят Стоянчо също е именник днес, за което ви черпя. Иначе честит имен ден на всички Стефановци и Стоянчовци, на Стефки и Стоянки! Да ви е живо и здраво името.
На "Аз съм" искам да кажа да не се ядосва заради тъпата патка. Ако мъжът ти си е на място няма проблем. Ако не му вярваш, вече е проблем. На мен ми е супер странна тази ситуация, че даже и срещи си организирате. Shocked А гаджето и как приема ситуацията? Абе малко като в латино сериал. ooooh!

# 220
Ани, наистина е странна ситуацията. За първи път попадам в такова положение... Онази много настоявала да се видим, а мъжът ми й казал, че според него, за да е всичко ясно и да сме сигурни, че наистина е станала грешка, трябва да присъстваме и четиримата. Дойде да ме вземе от работа без да ми каже за тази среща. Разбрах в последния момент... Когато паркирахме колата. Казах му, че точно в момента съм силно афектирана (бях ревала цял ден) и не съм в състояние да се видя с нея, защото ще ревна ( а не искам пред нея). Той ме помоли да отида, за да ми докаже, че е грешка всичко, което се е случило.... Абе, объркана работа...

# 221
  • Велико Търново
Изтрий си първото изречение от поста.
Уф,ситуацията и много гадна и неприятна и за съжаление не мога да ти дам кой знай какъв съвет.Ти най-добре си познаваш мъжа си и съм сигурна,че ще вземаш най-правилното решение.Пък това,че сте се събрали четиримата да поговорите ми дава да разбера,че явно нещата са сериозни.Не мога да коментирам въпросната девойка и да започна да я плюя,защото на млади години не съм била света вода ненапита,ама до такива ситуации не съм стигала/не се гордея от себе си/.Само едно ще кажа не бързай да виниш девойката за да не се получи "той моя мъж не е такъв,ама тя оная к......а".От сърце ти желая всичко да се нареди и наистина да няма нищо между тях и всичко да е плод на фантазия или просто неизяснени обстоятелства.Желая ви успех-всеки брак минава през една или друга криза,важното е разговор да има и той да е градивен и всички карти на масата/тук вече говоря от опит/

# 222
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на СТОЯНЧО на мама Недка! С Косьо му пожелаваме много здраве и да радва мама и тати с все по-весели магарийки  Heart Eyes

Поздрави на Стоянчо на Анна!

Както и на всички други празниващи малки и големи днес!

За подаръците- Щурчо получи една камара тежкотоварни превозни средства - камион, багер, електрокар, едно занимателно кубче с фугурки за вмъкване, мече и още играчки, които не сме видели в София. Едно от нещата, които най-много ми харесаха, е един черен фрак с панталон, риза и папионка, много е сладък с него  Heart Eyes довечера ще го облека за партитио по случай именния й ден и ще го снимам.  Аз както обикновено не получих подарък от нашия дядо Коледа  Confused  Rolling Eyes

Аз съм,  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 11:16 от Rumya

# 223
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Аз ще показвам снимки от нападението на играчките по-късно, като ги кача...

По въпроса с конфузната ситуация отгоре... и аз се чувствах подобно с моя мъж и колежката му... тя няколко пъти се разделя и събира с приятеля си, и всеки път трябваше моя мъж да й мести багажа... което адски ме вбесяваше... и разни други подобни глезотии, дето мен би ме отрязал веднага, ама тя щото ни е приятелка... УЖ... и не смее.... Да не говорим, че на ден говори с нея по 10 пъти по телефона, и по 10 пъти повече като време, отколкото с мен... и то не само по работа, ми тъй като нямат кво друго да правят да убиват времето.  Ама накрая аз като го нарязах него здраво да се съобразява малко, и че ми е писнало от нейните глупости, и че ако има нещо да ми казва - да ми го каже направо и той или взе да се пази и крие от мен  newsm78 или просто разбра за кво иде реч и престана с тия неща... ама аз просто махнах с ръка и реших, че всичко е наред, защото не ми трябват излишни отрицателни емоции. Пък дано не греша  Praynig  И се надявам, че всички по един или друг начин минаваме през това... дали са само подозрения или истински факт, това е част от живота... просто трябва да сме силни и да приемаме нещата по най-добрия начин, и да гледаме напред. Силни прегръдки  Hug и се моля всичко и при вас да се изясни, да е било само недоразумение и да се обичате безмерно  Hug Heart Eyes

# 224
  • София
Пред 5-6 години, получих любовен СМС от един много добър наш семеен приятел. И за късмет Стоянчо го беше видял (иначе никога не ми чете съобщенията, ама тогава като за карък така се случи). Стана много кофти ситуация. После се оказа, че момчето било на кръчма с приятели и те като му добарат телефона и поред на номерата изпратят няколко такива съобщения. И понеже съм с А, аз съм винаги първа в списъка. Та мисълта ми е, че нашият приятел няколко дни не смееше да ни погледне в очите, без да е виновен, камо ли за нагло отношение. А все пак ние се познавахме отдавна, все още сме много добри приятели. А тази хем иска среща, хем на велика ти се прави. Незнам, ама сигурно не и е много чиста работата. И сигурно мъжът ти го знае, не би трябвало да те поставя в тази ситуация. Не мога да ти дам съвет, само подкрепа. Знаеш, че тук в май-ските всички те подкрепяме и  се надявам да излезнеш от тази ситуация. Hug

Общи условия

Активация на акаунт