Обичате ли да се гримирате - 12

• 13 249
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Ох незнам тая толкова я хвалят,обаче на мен изобщо не ми харесва,супер суха е и нищо не нанася. Crossing Arms

Ти каква ползваш? Thinking На мен Волюма ми харесва, но може и по-добре Mr. Green въпросът е коя?  newsm78

# 31
  • София
Аз си взех тази, не е лоша  Rolling Eyes

Едно време беше много готина,най-добрата спирала за мен.
Наскоро си я купих точно заради това,но останах леко разочарована.
Не е същата и не е толкова добра....

# 32
  • София
Ми тъмно синята. newsm78

# 33
Аз си взех тази, не е лоша  Rolling Eyes

Едно време беше много готина,най-добрата спирала за мен.
Наскоро си я купих точно заради това,но останах леко разочарована.
Не е същата и не е толкова добра....

И аз така, наскоро си я купих и не ми хареса както първия път(преди години  Laughing). Същото се случи и с антибактериалната пудра на Манхатън. Добре, че писахте тук, че вече почнах да си мисля, че аз съм станала прекалено придирчива.  Crossing Arms

# 34
  • Габрово
Здравейте пак Grinning Няма лесно да се отървете от мене, ей Joy
Благодаря ви сърдечно за поздравите в календара Hug
Сега искам някой ако може да ми каже как да си кача банерчето, което кошничката ми направи в подписа, че нещо не успях Rolling Eyes

# 35
Валка,добре завърнала се!Как е малкото съкровище?Чакаме снимки,нали знаеш Wink

# 36
  • София
Ооо Валка много си бърза бре,добре дошла Hug  bouquet.
За банера-копваш го между и готово. Peace
Ех само това ли ще кажеш,за банерите?Кажи как е бебчето,как го кръстихте,тва онова. Laughing

# 37
  • София
Наистина си много бърза.Така както ненадейно роди,така се и завърна.А добре дошла!  bouquet
Много е сладка малката Александра,толкова беличка и такава бузанка Wink
Да ти е жива и здрава!!!И да ви изпълва само с радост и усмивки! Hug

/снимките са в "календар"/

Валке,разкажи още нещичко де;) Party

# 38
  • Габрово
Казала съм в календара и снимки съм пуснала там за да не спамя тук Wink
Първата ми работа беше да огледам подробно чертите на бебетоза да преценя плюсовете й и между другото устните й са като изписани, но за сметка на това пък няма почти никакви мигли , ама може и да се покажат по-натам, знам ли Rolling Eyes

# 39
Казала съм в календара и снимки съм пуснала там за да не спамя тук Wink
Първата ми работа беше да огледам подробно чертите на бебетоза да преценя плюсовете й и между другото устните й са като изписани, но за сметка на това пък няма почти никакви мигли , ама може и да се покажат по-натам, знам ли Rolling Eyes
Хаха, и ти си като мен Joy
Аз като родих малкия и първото нещо, което попитах е - Голяма ли му е пишката Joy

# 40
Ииии Валке,много бързо се завърна,браво!За сенките на манхатън дето питах не намерих черни,те са за братовчедка ми,тя ги иска.За пудрата на Манхатън я ползвах,но като открих Макс фактора я шътнах.ФДТ на Манхатън-не,никога.Просто не съм чула 1 положителен отзив за него.Взех си Ревлон-пИрфектен ми дойде и като цвят и като текстура.Ся остава само да си го ползвам.Гледах и някакъв на Есте Лодер,но ми се досвидяха 60 лв,де да знам дали няма да ми седи в шкафа като другите  Naughty

# 41
Аз изобщо не съм доволна от козметиката на Манхатън.Единствено до миналата година ползвах прахообразната им пудра.Но нея си я купувах от Германия.Сега съм на Макс фактор.И пудра и ФДТ.

# 42
Валке,миглите порастват.и моята имаше много малки,но после порастнаха.
а от сенките на Манхатън доволни ли сте?аз имах едни и ми харесваха,но сега се чудя дали да не си купя от тези единичните на Манхатън,които може да се комбинират в кутия.

# 43
  • София
ако си взимаш от единичните,то тогава по-добре си вземи от ед. на Артдеко,по 6 лв.бяха преди...

# 44
  • Madrid
Валке,наистина миглите порастват,аз бях същата-момченцето ми има изписани устни,но няма мигли Rolling Eyes,да,ама сега си има и двете.Пък и като те виждам на снимката,няма как да не е изписано Grinning,да ти е живо и здраво!!!  bouquet
Аз съм нова в тази тема,на прочетох,че дискутирате сенките на Манхатън-аз имам дуото-черно и бяло.Всъшност са много добриспоред мен на нанасяне,но са нетрайни,ронят се.
Досега ползвах на Vichi фондьотена,доволна съм,сега съм си набелязала на Диор-ligt,бях чела преди година тема за тена на лицето,който постига Лиляна от Биг Брадър и се оказа,че от всичко ползвано е  той,да видим! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт