Обичате ли да се гримирате - 12

• 13 235
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Аз изобщо не съм доволна от козметиката на Манхатън.Единствено до миналата година ползвах прахообразната им пудра.Но нея си я купувах от Германия.Сега съм на Макс фактор.И пудра и ФДТ.
  Бомбе, има я и в Бг тая пудра, онзи ден я видях, не в София за съжаление...Но не може и тук да я няма, като се има предвид градчето, където бях.  Simple Smile

# 46
  • На погрешната планета
Валка, много бързо се завърна бе Crazy, добре дошла  bouquet!!!

# 47
Аз изобщо не съм доволна от козметиката на Манхатън.Единствено до миналата година ползвах прахообразната им пудра.Но нея си я купувах от Германия.Сега съм на Макс фактор.И пудра и ФДТ.
  Бомбе, има я и в Бг тая пудра, онзи ден я видях, не в София за съжаление...Но не може и тук да я няма, като се има предвид градчето, където бях.  Simple Smile
Да, преди няколко седмици някой ми каза, че я е виждал.Е крайно време беше да я има вече в БГ.Аз от няколко години си я купувам от чужбинско.

# 48
здравейте, мацки! за пръв път се включвам в темичката за грим! надявам се да приемате нови попълнения!
искам да препоръчам една пудра със златисти частички, която ме изненада много приятно - орифлеймска е, Giordani Gold Luminous Prismatic Powder . много красиво нещоооо! много съм доволна! точно в момента имам новопоявили се пъпки, но не слагам фдт и реших да пробвам с пудрата - страхотен ефект. мек блясък, един цвят - светличка, но се адаптира за всяка кожа, не е силно покривна, но заради светлоотразяващите частички отвлича вниманието от пъпчиците. кожата ми не е суха с нея, а мекичка, матирана и гладка. няма ефект на набрашнена кожа. представям си колко добре ще стои, когато ми се оправи кожицата! супер! заслужава си парите, а и в момента е намалена. попринцип не рискувам толкова лесно с продукти на Oriflame или Avon, но напоследък като че ли са повишили качеството.
а видях Max Facefinity в аптеката на първия етаж на София Сити Център.
моля, да ме посъветвате къде мога да намеря сенки цвят бордо, нещо подобно:. предпочитам да е по-тъмно, а не такова

# 49
Valkata78, добре дошла  Hug Много е сладка малката Александра, а на снимката от първата баня е страшна скица Simple Smile

# 50
  • София

моля, да ме посъветвате къде мога да намеря сенки цвят бордо, нещо подобно:. предпочитам да е по-тъмно, а не такова

Имам такъв цвят сенки на Буржоа, от тези тройните са.

# 51
мерси, illy. предполагам, че това имаш предвид:, но ми е светличко, пък ми се ще да е по-плътно, тъмно и по възможност да не е перлено.

# 52
# 53
Бомбата ей ся ще дойде с бухалката..... Simple Smile

# 54
Честита ни тема. Вал, добре си се завърнала. Мале много е сладка малката. Верно,като бубичка е все още,но красотата й личи Wink
Бомбе, разбирам го младежа, то и моят поглед се запечата там първо. Blush

# 55
Бомбе,косата ти много хубав цвят е излязла.каква е тази боя?

# 56
Това са ми зелените очи от последният купон  Flutter http://images22.snimka.bg/004747711.jpg

# 57
# 58
Бомбата ей ся ще дойде с бухалката..... Simple Smile
Joy Joy Joy Joy

# 59
Бомбе,косата ти много хубав цвят е излязла.каква е тази боя?
Ба ли я newsm78На кичури съм.
Марката е Кюн.Ама за номер не знам.

Общи условия

Активация на акаунт