Обичате ли да се гримирате - 12

• 13 256
  • 301
  •   1
Отговори
# 60

Бомбе, разбирам го младежа, то и моят поглед се запечата там първо. Blush
Ах ти мръсницооооо Twisted Evil

Това са ми зелените очи от последният купон  Flutter http://images22.snimka.bg/004747711.jpg
Ти със зелено ли беше Shocked Rolling Eyes

# 61

Това са ми зелените очи от последният купон  Flutter http://images22.snimka.bg/004747711.jpg

Да  Laughing нали виждаш и блузата ми беше със зелено, та затова  Laughing

# 62
  • София
Тя Бомба кой знае на колко е била,къде ще ти види очите hahaha.

# 63
  • СОФИЯ
Бомбата ей ся ще дойде с бухалката..... Simple Smile

Този път минах между капките  Wink

# 64
Ау, много яка снимка в подписа Карчева Party Страшна си. Какъв е поводът за това питие?

# 65
днес си купих пудрата на манхатан с блестящите 4асти4ки -но да ви питам за в-у фдт няма ли да стане много и на цялото лице ли се слага или над ружа?   bouquet

# 66
  • София
 LaughingСлагаш основа за грим,ако ползваш.
Слагаш ФДТ
слагаш пудрата-на цялото лице
слагаш руж Peace

Аничка мерси,повод няма,една хубава вечеря с братовчедка ми. WinkВиждаме се от дъжд на вятър. Sad

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 15:28 от КАРЧЕВА

# 67

Да  Laughing нали виждаш и блузата ми беше със зелено, та затова  Laughing
Мен ми синееше май Rolling Eyes

Тя Бомба кой знае на колко е била,къде ще ти види очите hahaha.
Joy Joy Joy Joy

# 68
Момичета дайте съвет за вечерен празничен грим Simple Smile.Роклята ми е червена като начало аз си мислех да подчертая очите с опушен грим и бледо червило.Да добабавя с тъмна коса съм и синьо-зелени очи светла кожа.Ако може и снимков материал.Благодаря предварително  bouquet

# 69
Момичета дайте съвет за вечерен празничен грим Simple Smile.Роклята ми е червена като начало аз си мислех да подчертая очите с опушен грим и бледо червило.Да добабавя с тъмна коса съм и синьо-зелени очи светла кожа.Ако може и снимков материал.Благодаря предварително  bouquet
Опушения ми харесва, но червилото защо да е бледо?Аз бих сложила червено.

# 70
Защото акцента ще е на очите, да не е грозно ако сложа и червено червило? Shocked

# 71
  • London, baby
Трябва да се акцентира само в/у едното - очи или устни.

Дано за следващия конкурс имам и аз апаратче, за да участвам  Praynig

# 72
и аз съм за опушеният грим. може да е в различни цветове, не само сиво или черно. например лилаво или бордо (както аз съм решила).
а червилцето - може и с повечко цвят. макар че наистина напоследък се лансира "очи на енот - измити устни".
зависи от цвета и от това, кога ще го носиш. аз имам едно герленско, което през деня е с много ярък червен цвят, но вечер придава ефект "нахапани устни" - много секси. и глосче, в средата на устните, почти прозрачно, без цвят, колкото да проблясваш с устни, а не да е обилно намазан, като със сладко.

# 73
  • София
Трябва да се акцентира само в/у едното - очи или устни.

И аз мисля така Peace

Дано за следващия конкурс имам и аз апаратче, за да участвам  Praynig

И аз бих се пробвала Grinning

# 74
Мисля сенките да са черни за опушения грим ще е най-подходящ за светлите ми очи, и червило цвят праскова с глос отгоре.Как ви звучи?

Общи условия

Активация на акаунт