ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 315
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
И аз бях направила , но не се сетих да ви го покажа:
http://www.elfyourself.com/?id=1366756961

# 166
И аз бях направила , но не се сетих да ви го покажа:
http://www.elfyourself.com/?id=1366756961
Как го правите това искам и аз  да изпратя на познати?????Нещо не разбрах

# 167
http://www.elfyourself.com
Натисни старт , зареди някоя снимка и т.н.

# 168
  • София
Весела Коледа на всички, дано е била страхотна за вас, както за моето семейство. Ние всеки ден получаваме  Gift, леле ама много сме слушали тази година  Mr. Green.
За Бъдни вечер си бяхме удома, аз за първи път правих съвсем сама вечерята за празника, е и успях  Mr. Green, голям съм   chef, ама съм и аз една  hahaha (не можах да не се стърпя и да се похваля).
Вчера бяхме при свекито, е моята дъщеря голям купон направи супер си изкарах ме. За съжаление  ooooh! забравих фотоапарата и нямам снимки, един познат дойде и той направи, но не са много хубави, а и не са много.
Туй е от нас.
След малко ще къча снимки да ви се покажем какви сме  Mr. Green

# 169
  • София
ето малко снимки, пак пояснявам че са с лошо качество :
, тук сме с една Кака, много ни хареса тази кака  Laughing . И ето тук сме с Тати и Жени

# 170
# 171
Деска, много са сладки и бебенцата и кака Вяра! Миличката как гледа  Heart Eyes

# 172
Анту честит и мен ден на адаша СТЕФАН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ   

дАСА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДРУГИТЕ КОЙТО ПРРАЗНУВАТ
 ЕТО МОЯТА ПОЧЕРПКА ЗА МОЯ ПРАЗНИК

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 09:54 от DIVA_ORHIDEQ

# 173
Честит Имен Ден на Стефчо на Ани!Много здраво,щастливо и усмихнато да е детенцето!

Орхидейке,Честит Имен Ден и на теб!Много любов и красота да има в живота ти!

Днес и моята племенница Стефания празнува,хайде скромна почерпка от нея:

# 174
Честит Имен Ден на Стефчо! Много здраве и много весели игри му пожелавам!

Орхидейка, Честит Имен Ден, миличка! Пожелавам ти много щастие и семеен уют!

Деска, честито и на твоята племенница! Весел празник!

# 175
Благодаря ви, душички!  Hug
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ всички именници, в това число милата ни Орхидейка, племенничката на Дес - сладката Стефи, както и мойто чедо, разбира се! Да са много здрави и много да ни радват!
Ето една скромна почерпка от мен, че съм сама с палавниците и нямам много време:

Дес, много сладки снимки, Вяра как послушно седи в дядо Коледа, браво на нея! А двете бебета са Хриси и Стефания, нали? МНооого сладка снимка, като картичка направо!  Hug
Вчера Дядо Коле дойде и при нас, Стефан го гледаше малко стреснато и не искаше да си вземе подаръка, но после се поотпусна и дори му каза "тао" и му прати въздушна целувка на изпроводяк.А с подаръка - поредния "баге", направо ударихме джакпота! Сутринта стана с баге на уста и хукна да си го търси. Mr. Green И сестра ми му е взела багер, но него ще го оставим за рождения ден, че нещо страшно много подаръци се събраха и само се подмятат насам-натам. А и, естествено, най-интересни са подаръците на Максим, макар и доста бебешки, и милото ми бебе само седи и гледа как брат му му отмъква играчките от ръцете. Sad  ooooh!

# 176
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Имен Ден ,
С Т Е Ф К О !!!
Мило момченце ,
расти здраво , умно, щастливо ,
палаво и добричко!!!!

Весел празник , Ани!!!

Честит  Имен  Ден ,
О р х и д е я !!

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.

Деси , да  е жива и здрава
и все такава сладурана
малката Стефи!!!

# 177
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!! НА децата пожелавам мноооого безгрижно детство, а на възрастните здраве и любов!!!!   bouquet

# 178
Да са живи и здрави всички именници !!! Hug Heart Eyes
Баща ми също е Стефан   bouquet
Анту Много да те слуша и "камиони , шоколади" както се казва в онази реклама  Grinning

# 179
А двете бебета са Хриси и Стефания, нали? МНооого сладка снимка, като картичка направо!  Hug
Даааа,те са Hug Намазаха покрай каката.

Лелеее за първа вечер от мнооооого,Вяра заспа за 15 минути без особени протести (само нормалното искане да пие вода,да се налива с вода по точно ooooh!)

А вие къде сте?Празнувате май.

Орхи,дай някоя купонджийска снимка от днешният ти празник Laughing

Аз май взех да се пооправям,въпреки че носа тече и е запупен,кашлям,но се чувствам доста по добре.На всичкото отгоре мъж ми се поболява,та незнам как ще опазим децата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт